Şimdi Ara

sistemde kayıtlı güvenlik sorusu ve cevabı bulunmadığından işleme devam edemezsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şifre almaya çalıştığımda bu hatayı veriyor e devletle öğreniliyor mu onu da bilmiyorum nasıl öğreneceğim la ben sonuçlarımı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sistemde Kayıtlı Güvenlik Sorusu ve Cevabı Bulunmadığından İşleme Devam Edemezsiniz

ÖSYM veya diğer sistemlerde kayıt işlemleriniz sırasında güvenlik soruları ve cevapları belirlemişsinizdir. Ancak, işlem yapmak istediğinizde "Sistemde kayıtlı güvenlik sorusu ve cevabı bulunmadığından işleme devam edemezsiniz" hatası alıyorsanız, şu adımları izleyebilirsiniz:

• Güvenlik sorunuza cevap verebildiğinizden emin olun.
    • Sistemde kayıtlı olan e-posta adresinizi ve şifrenizi doğru girdiğinizden emin olun.
    • Tarayıcınızın çerezlerini temizleyin ve tekrar giriş yapmayı deneyin.
    • ÖSYM veya ilgili sistemin web sitesini ziyaret ederek müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.

Güvenlik sorusu ve cevabı, hesabınızın güvenliğini sağlamak için önemlidir. Kaydettiğiniz bilgileri unutmamanız veya güvenli bir yerde saklamanız önerilir.

Eğer bu adımları uyguladıktan sonra hala aynı hatayı alıyorsanız, sistemde kayıtlı olan e-posta adresiniz veya şifreniz yanlış olabilir. Bu durumda, şifre sıfırlama işlemi başlatmanız veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • E devletle gir tarayıcı üzerinden. Ama çöktü sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseyBolton -- 15 Ağustos 2022; 11:53:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onceden hiç sifre almadiysaniz alamazsiniz simdi e devletten girmeyi deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt

e devletle görme şansım var mı peki şifreye ihtiyacım var mı

• yks83571 kullanıcısına yanıt

e devlet bozuk girmiyor ama girdiğinde görebiliyorum değil mi yani bu şifre almak zorunlu değil vermiyor çünkü

• İnternetten ösym aid e girin. Üstten e devletle giriş var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tabii girebilsek gorecegiz de ben de giremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.