|
şifre almaya çalıştığımda bu hatayı veriyor e devletle öğreniliyor mu onu da bilmiyorum nasıl öğreneceğim la ben sonuçlarımı |
| _____________________________ |

1 Mobil
|
şifre almaya çalıştığımda bu hatayı veriyor e devletle öğreniliyor mu onu da bilmiyorum nasıl öğreneceğim la ben sonuçlarımı |
Sistemde Kayıtlı Güvenlik Sorusu ve Cevabı Bulunmadığından İşleme Devam Edemezsiniz
ÖSYM veya diğer sistemlerde kayıt işlemleriniz sırasında güvenlik soruları ve cevapları belirlemişsinizdir. Ancak, işlem yapmak istediğinizde "Sistemde kayıtlı güvenlik sorusu ve cevabı bulunmadığından işleme devam edemezsiniz" hatası alıyorsanız, şu adımları izleyebilirsiniz:
Güvenlik sorusu ve cevabı, hesabınızın güvenliğini sağlamak için önemlidir. Kaydettiğiniz bilgileri unutmamanız veya güvenli bir yerde saklamanız önerilir.
Eğer bu adımları uyguladıktan sonra hala aynı hatayı alıyorsanız, sistemde kayıtlı olan e-posta adresiniz veya şifreniz yanlış olabilir. Bu durumda, şifre sıfırlama işlemi başlatmanız veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz gerekebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseyBolton -- 15 Ağustos 2022; 11:53:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
onceden hiç sifre almadiysaniz alamazsiniz simdi e devletten girmeyi deneyin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
e devlet bozuk girmiyor ama girdiğinde görebiliyorum değil mi yani bu şifre almak zorunlu değil vermiyor çünkü |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|