Bildirim
HESABIMI KARDEŞİM WESTE GEÇİRMİŞ NAPICAM

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
çarda! aynen sen git trye weste gelme -
Maç artmadıysan evet belki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk basta gecirmezler belki yilma surekli mesaj at #direnwestegecenadam
Rus cari mi o ?
Çar Rusya da git ona sor
quote:
Orijinalden alıntı: BenTaylan
İlk basta gecirmezler belki yilma surekli mesaj at #direnwestegecenadam
eyvallah -
Birde duzgun cevap verseniz
çar ne ya çar ne demek??
Çar (Char) knight online zamanı character'in kısaltmasıdır. Anlayabileceğin gibi tek bir karakter yönetilen oyunlarda kullanılan terimdir. LOL'de tek bir karakter yönlendirmiyorsun. Account yönlendiriyorsun. Sen tr'ye geri dön döverler westte seni -
Ona Teşekkür et sen. -
geçirmezler boşuna uğraşma -
Allah aşkına şuna "Çar" demeyin ya. Çar Rus imparatorlarına ve Bulgar krallarına verilen unvandır. Senin demek istediğin char ve o da character'in kısaltılmış halidir. Lütfen çar deme, rica ediyorum. Konuna gelirsek, maç atmadıysan support'a mesaj at sürekli, anlat durumu insaflarına kalmış. Bu arada hiç bir şey yüzünden kardeşine hakaret etme. Özürlü kardeşim ne demek ya ? Çocuk musun sen ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Villain -- 22 Haziran 2013; 17:30:22 > -
Kuzenin olmasın O ? -
Çar nedir ?!??! -
quote:
Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu
çar ne ya çar ne demek??
Çar (Char) knight online zamanı character'in kısaltmasıdır. Anlayabileceğin gibi tek bir karakter yönetilen oyunlarda kullanılan terimdir. LOL'de tek bir karakter yönlendirmiyorsun. Account yönlendiriyorsun. Sen tr'ye geri dön döverler westte seni
Ne olduğunu anladın mı ? Anladın. Niye takıntı yapıyorsunuz bu konuda anlamıyorum, ben de eski alışkanlık olarak çar diyorum suç mu ? -
Kardeşinin elini öp abi de bundan sonra. -
Git teşekkür et. -
çar git teşekkür et
-
Kardeşinin nick ver Rp yükleyeyim ona. Takıma falan alalım. Ama sen geç tr'ye ondan sonra -
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Villain
Allah aşkına şuna "Çar" demeyin ya. Çar Rus imparatorlarına ve Bulgar krallarına verilen unvandır. Senin demek istediğin char ve o da character'in kısaltılmış halidir. Lütfen çar deme, rica ediyorum. Konuna gelirsek, maç atmadıysan support'a mesaj at sürekli, anlat durumu insaflarına kalmış. Bu arada hiç bir şey yüzünden kardeşine hakaret etme. Özürlü kardeşim ne demek ya ? Çocukmusun sen ?
Ne güzel her şeyi doğru yazmışsın, okudum falan ama sonu olmamış be abi.
Benzer içerikler
- otp ne demek
- valorant pre isimleri
- lol euw hesap açma
- feedlemek ne demek
- qq ne demek
- ping düşürme
- riot mmorpg
- lol sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X