Şimdi Ara

HESABIMI KARDEŞİM WESTE GEÇİRMİŞ NAPICAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
1
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler benim 1 tane özürlü kardeşim var çarda 3800 rp vardı gitmiş weste geçirmiş açıçası çoğu kişi işte ne güzel weste geçtin diyebilri ama benim türkiye duo arkadaşlarım ve takımım vardı supporta mesaj attım su anda rp çekme şansım yok sizce tekrar beni türkiyeye atarlarmı

• çarda! aynen sen git trye weste gelme
  • Maç artmadıysan evet belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk basta gecirmezler belki yilma surekli mesaj at #direnwestegecenadam

• Rus cari mi o ?

• Çar Rusya da git ona sor

• quote:

Orijinalden alıntı: BenTaylan

İlk basta gecirmezler belki yilma surekli mesaj at #direnwestegecenadam

eyvallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birde duzgun cevap verseniz

• çar ne ya çar ne demek??
    Çar (Char) knight online zamanı character'in kısaltmasıdır. Anlayabileceğin gibi tek bir karakter yönetilen oyunlarda kullanılan terimdir. LOL'de tek bir karakter yönlendirmiyorsun. Account yönlendiriyorsun. Sen tr'ye geri dön döverler westte seni
  • Ona Teşekkür et sen.
  • geçirmezler boşuna uğraşma
  • Allah aşkına şuna "Çar" demeyin ya. Çar Rus imparatorlarına ve Bulgar krallarına verilen unvandır. Senin demek istediğin char ve o da character'in kısaltılmış halidir. Lütfen çar deme, rica ediyorum. Konuna gelirsek, maç atmadıysan support'a mesaj at sürekli, anlat durumu insaflarına kalmış. Bu arada hiç bir şey yüzünden kardeşine hakaret etme. Özürlü kardeşim ne demek ya ? Çocuk musun sen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Villain -- 22 Haziran 2013; 17:30:22 >
  • Kuzenin olmasın O ?
  • Çar nedir ?!??!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

çar ne ya çar ne demek??
    Çar (Char) knight online zamanı character'in kısaltmasıdır. Anlayabileceğin gibi tek bir karakter yönetilen oyunlarda kullanılan terimdir. LOL'de tek bir karakter yönlendirmiyorsun. Account yönlendiriyorsun. Sen tr'ye geri dön döverler westte seni

Ne olduğunu anladın mı ? Anladın. Niye takıntı yapıyorsunuz bu konuda anlamıyorum, ben de eski alışkanlık olarak çar diyorum suç mu ?
  • Kardeşinin elini öp abi de bundan sonra.
  • Git teşekkür et.
  • çar git teşekkür et
  • Kardeşinin nick ver Rp yükleyeyim ona. Takıma falan alalım. Ama sen geç tr'ye ondan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Villain

Allah aşkına şuna "Çar" demeyin ya. Çar Rus imparatorlarına ve Bulgar krallarına verilen unvandır. Senin demek istediğin char ve o da character'in kısaltılmış halidir. Lütfen çar deme, rica ediyorum. Konuna gelirsek, maç atmadıysan support'a mesaj at sürekli, anlat durumu insaflarına kalmış. Bu arada hiç bir şey yüzünden kardeşine hakaret etme. Özürlü kardeşim ne demek ya ? Çocukmusun sen ?

Ne güzel her şeyi doğru yazmışsın, okudum falan ama sonu olmamış be abi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.