Şimdi Ara

Hesabımı Deactivate ediyim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sec hakkimi satmadan once siteden Deactivate ediyim mi 6 ayda bir yapiliyormus galiba..

boylelikle hesabimin calinmasini önlemis oluyorum dogru mu

• 1) çalınmasını kısmen önlersin. adam mail vs değiştirir ama primary sende kalır ama satamazsın elinde kalır

2) ama bu işlemi yaparsan diyelim ps4ün bozuldu yeni makinede hesabı primary olarak ekleyemezsin. Sonye başvurursun seni kudurturlar; şansın varsa düzeltirler primary yaparsın; şansın yoksa da 6 ay bekleyeceksin; bizim elimizde değil deyip gönderirler.

2. senaryo bizzat başıma geldi; ben primary hakkı kurtarabildim ama yakın arkadaşıma 6a ay bekleyeceksin dediler her seferinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

1) çalınmasını kısmen önlersin. adam mail vs değiştirir ama primary sende kalır ama satamazsın elinde kalır

2) ama bu işlemi yaparsan diyelim ps4ün bozuldu yeni makinede hesabı primary olarak ekleyemezsin. Sonye başvurursun seni kudurturlar; şansın varsa düzeltirler primary yaparsın; şansın yoksa da 6 ay bekleyeceksin; bizim elimizde değil deyip gönderirler.

2. senaryo bizzat başıma geldi; ben primary hakkı kurtarabildim ama yakın arkadaşıma 6a ay bekleyeceksin dediler her seferinde.

anlamadım?

Deactivate edince başka ps4'de 6 ay boyunca Prmary eklenemicek mi bu hesap

ama kendi ps4 üme yine Primary ekleyebilicem dimi
  • Demek istiyorki eger 1 kere site uzerinden hesabi deaktif edersen olurda makina bozulur garantiye gider sen o hesabi 6 ay boyunca o makinadan aktiflikten cikaramazsin diyor bozulmazsa sorun yok istedigin konsolda pri yaparsin yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.