Şimdi Ara

Hesabim Kilitlendi Ne Yapmam Gerek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah mail geldi cok olmuyor. Rusya uzerinden almistim 40tl ye gelmisti wod + 90lv boost + 1 aylik game time. Inninal ile almistim(sorarsaniz diye yazayim siteyede kayit ettirdim yurtdisindan alisverislerimde oldu ve verdigim bilgiler inninalde gozuken isimle ayni sallamasyon bisiler uydurmadim yani). Parayida cekti sorun yoktu ben kendiliginden hallolur zannediyordum ama olmamis :/

Direk maili koyuyorum buraya. Biri ne yapmam gerektigi hakkinda beni bilgilendirirse cok memnun olurum

We were unable to process the purchase of your presale copy of Warlords of Draenor.

As a result, the prepurchased game has been removed from your Battle.net account, downgrading your World of Warcraft license. If you have already used your Character Boost, that character has been locked. If the Character Boost was not used, it has been removed from your account.

Please check with your financial institution to ensure that all billing information provided for the method of payment is accurate. If confirmed, please contact customer support (https://battle.net/support/help/) for assistance with processing this transaction.

Edit: Battlenet'den baktim Transaction History(order ve balance) bombos 72 saat onaylanma suresi varkenngozukuyordu simdi silinmis o WoW hesabina baktim direk Starter a cekmisler. Inninal e baktim geri odeme yapmislarmi diye geri odemede yok.

Edit 2: Bu konu için ticket vs. de atamıyorum sadece live chatten konuşmak zorunda kaldım :/ 12dk diye 20+ dk bekleti live chat. Konuştum anlattım derdimi provizyon kodumda var herşey tamam hemen bi hallediverseniz falan beklemek istemiyorum, bizim yapabileceğimiz birşey yok 72 saat içinde paranız gelir sonra tekrar satın alırsınız, bankanızla alakalı dedi çıktı işin içinden. Belki farklı eleman düşer diye tekrar chatten şansımı denedim yok gene aynı adam çıktı. Zaten inninal şu parayı geri yükleme konusunda uyuz Google Play Store'dan alışveriş yaparkende zamanında 14tl öyle gitti geri yüklenmedi...
    Anlaşmalı olduğu yerlerden bile para iadesi alamıyosun şaka gibi :/

Umarım öyle olmaz diyeceğim ama hiç ümidim yok gibi.

Edit 3: 3 gün oldu halen ortalıkta para vs. yok. Inninal Müşteri Hizmetleri ile konuştum 11 gün içinde gelmesi lazım dediler 11 gün içinde gelmezse üst birime aktarırız vs. dediler. Gerçi gelmeyecek gibi ama neyse gittim bende bugün karta tekrardan para yatırdım. Karta para yatırmadan önce support ile konuştum anlattım durumu direk vpn ile alıyorum alım gücüm yok € üzerinden alırsan çok pahalıya geliyor bende o yüzden VPN ile alıyorum dedim. VPN ile almamanızı tavsiye ederim vs. dedi diğer türli şüpheli duruma düşüyormuşuz. :/ Neyse konuşmaya devam ettim adamla direk söyledim Rusya adresi yazarsam sorun çıkmaz dimi dedim EVET dedi. Rusyadan kayıt ettirip Türkiyeden oynamak sizi şüpheli duruma sokar ama BİZİM TERM OF USE(kullanım şartları) KURALLARIMIZA AYKIRI DEĞİL dedi bide sonunda ":)" koyarak :D Tüm herşeyi değiştirip Rusyadan adres yazdım(Saint Petersbug(r eksik yazdım :/)). Şu an onay bekliyor. Ama gene bir problemle karşılaştım önceki aldığımda böyle olmamıştı. Hesapla giriş yaptım ekran geldi Upgrade Now or Trial diye Trial'e bastım 67lv DeathKnigt'a girdim oynamaya başladım(eğer halen starter'da olsaydı hata vermesi lazımdı) ama oyun içinden whisper göndermiyorum yükseltme yapmanız gerekli diyor. Bi bakıma bugda kaldı gibi hesap umarım onaylanınca düzelir.

@IcyTea Lemon Bu adamda adres kısmına Saint Petersburg, FL yazmış -> Saint Petersburg, Florida. Florida(USA) . Blizzard bunu onayladıysa

Edit 4: Bugün baktım battlenet e complete yazıyor. Şu an sorunsuz oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 18 Ocak 2015; 23:39:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• faturanın dogrulugunu . ödenmiş oldugununu falan kontrol et diyorlar . eger ödendiği teyit edildiyse , işleme konulması için bizim müşteri hizmetlerine (https://battle.net/support/help/) bildir diyorlar . inninal nedir bilmediğim için birşey söyleyemiyorum elinde fatura , efatura falan filan varsa blizz ile paylaş . çözülür herhalde

sen bişeyler biryerden almışsın aam bunu neyle almışsın , nasıl almışsın , geçerliliği nedir anlamamışlar herhalde . belki sorun sendede değildir sonuçta sen rus sitesinden alıyorsun , 3.parti kişiler . belki bu adamlar bu keylerin , boost un, prepaid in falan paralarını geç ödediler veya ödemediler . karışık biraz .
  • Blizzard ile iletisime gec diyecegim ama odemeni tahsil edememisler. Yani cok bir sonuc elde edecegini sanmiyorum. Farkli bir yontemle almayi dene. Mailde yazanin Rusya uzerinden almakla ilgili birsey degil.
  • Sana wow yasak xd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birinin gozu kaldi, kesin nazar degdi

Zaten her dk buga giriyordum :/

Senle beraber raf yapmadim ondanda olabilir :S

Sen bana yardim etmeye bak bidahaki ay beles oynican xd

• Ben 44 euro verdim,üstüne 12,99 euro game time aldım,bu ne böle 40 TL. Bliz öpmüş beni canım benim :)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_101072582/tm.htm şu konuda ilk mesajda alt taraflarda bir arkadaş aynı durumla karşılaşmış ve çözmüş bi okuyun orayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FastOne kullanıcısına yanıt
    Mail ayni icerik ayni. Durum ayni fakat iste sorun su ki benim olay live chatte koptu ben live chatteki yetkili adama durumu bildirdim boyle boyle diye saniyesinde bizim yapabilecegimiz birsey yok, bu vakitten sonra artik is bankanizla alakali(topu bankaya atti) bankaniza paranizin geri yuklenmeside max. 72 saati bulur. Para geri yuklendikten sonra tekrar deneyin diyor. Varsayalim kartin sahibi ben degilim(scammerim ben birinin kartiyla oyun aliyom(tabi bunlarin hepsi varsayim)) benden kart sahibinin, benim olup olmadigini dogrulamadiktan gerekli sorulari sormadiktan sonra, para hesaba geri yattiktan sonra 2. kere alsam ne farkedecek? Gene ayni bilgilerle ayni kartla ayni isimle alicam..

Ne provizyon kodu, ne gizli soru, ne tam isim soyisim vs ne bunlari istedi nede mail geldi bunlarla alakali. 2.kere sansimi denedim gene live chatte gene ayni adam gene anlattim durumu boyle boyle bu provizyon kodum falan var soracagin sorularida sor bi an once su is hallolsun gibisinden gene ben bisi yapamam bankanizla gorusun diyip cikti isin icinden.

Inninal karta zaten uyuzum daha oncedende paranin uzrerine yatti. 2-3 kere oldu ayni durum, para iade edildi deniyor kartta para yok

Bundanda acikcasi pek umitli degilim. Boyle refund geri yatirma vs islerinde asiri problem cikariyor nedense kart hep bana..

Oyunun degil paranin derdindeyim resmen, daha onceki hesaba geri yatmayan miktarlar bunun kadar cok degilgi inninal bununda uzerine yatarsa diye korkuyorum

• Para yatmazsa topu sende bana atma da xd

Neyse dediğim gibi yatmaz ise gideriz şişliye indiririz

• Deminde ticket attim bakalim ne diyecekler ticket olayina. Arkadasada dedikleri gibi VPN i kapa al derlerse hayatta bulasmam daha boyle ise Para gelsin paraylada sana ETS2 aliriz konvoy yapariz MP de artik ne diyim :S

Editml: Ticket olayini bulana kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 15 Ocak 2015; 2:01:32 >
  • Ticket a gelen cevap

Hey there,

Game Master Aealloh reporting for duty! I was hoping to get a chance to talk to you directly, but it seems the real world was borrowing you when I tried! So I wrote you this nifty letter instead. I noticed you were having some trouble getting a payment to go through, so I went ahead and included a list of some first steps I want you to try. If these do not work, please follow up with us in a LIVE contact channel. This is either over our web chat service preferabely, or requesting a phone callback. You can find these through our support site athttp://us.battle.net/support (web chat opens at 10am CST, and phones at Noon CST).Here is what I want you to try -

1) Double check all the payment information that you entered for your method of payment, as well as the address that you have on file with us. If any digit or letter is off, it can cause the payments to fail. This is the biggest cause of unsuccessful payments.
    - To update the payment information log intohttp://us.battle.net/account and go to Settings > My Payment Options. Make sure that all the information is correct, and there are no typos or missing numbers.
    - To update addresses, click on Settings > Contact and shipping addresses from account management as well.

2) Contact your bank. Sometimes banks think a string of charges, or even individual charges can be considered fraudulent or suspicous and they lock your card out, or lock it specifically from online purchases. So call your bank and make sure they have not blocked your card from online usage.

3) Be prapred for some turbulence if you are attempting to use prepaid credit/gift cards. If this one a card of those types you may need to both register and enable the card to be used online from the card company. Please head to card issuer site and register that card. Please note that any time you use a card to make a purchase from us, a $1 authorization fee gets charged to the card first, and then the amount of the purchase. This $1 will go back on the card shortly after, and is basically a charge to make sure its an active credit account. If you don't have the cost + 1 dollar, the transaction will fail because there are not enough funds. Keep this in mind if you are using a prepaid card.

4) Clear Browser Data / Cookies and Make sure you fully update both Flash and Java. Our web site uses both of these, as does our ingame browser and it never hurts just to make sure these are both updated. You can also try using a different browser to be on the safe side.

5) Wait 24 hours to try again if you have more then 2 failed purchase attempts. Our systems will sometimes lock someone out of purchases for 24 hours in the event you tried too many times and failed. This is something we can't really bypass, so we may need you to wait at least 24 hours before we can troubleshoot.

This should be a good start, so try these things and follow up with us if you need to :D I want to make sure you are completely fixed up, so let us know if we can be of any more help. Thanks for giving me the opportunity to take care of you! I hope the rest of your day is equally awesome! Have fun :D

@IcyTea Lemon bide senin fikrini alalim bu konu hakkinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 15 Ocak 2015; 9:51:09 >

• Aelloh ne saçmalamış la öyle. Us link vermiş bide us supportamı attın naptın

Ya kısaca adresini, ödeme şeklini doğru girdiğine emin ol diyo.

Sen dediğimi yaparsın para gelince almak istersen tekrar. Rus adresi buluruz o şekil yaparsın beklicen parayı yapcak bişi yok :D have fun :D

• İninal pişmanlıktır , 1.5 ay önce paypal nakit kart ile aldım . Hiç sorun yaşamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddiye alip okumadim bile metni soyle bir goz gezdirdim zaten onlarda benim yazdigimi okumadan otomatik cevap yazmislar. Cookie olayini falan gordum birde orda sovdum guzelcene. Sacma sapan us battlenet linki gondermisler bide senin dedigin gibi, islemi eu dan yaptim halbuki, have fun dememismi sonunda onada ayri kahkaha attim.

Bi bok olmaz bu blizzard dan o kadar satir ugrastim yazdim otomatik cevap atmislar live chatle konusuyorum yardimci bile olmuyorlar.12 dk diye 20 kusur dk bekletmek bana farkli zevkler yasatiyor.

Inninal ayri pismanlik, blizzardin bastan savmasi ayri bir guzellik zaten. Ne diyecegimide bilemiyorum artik..

• Bekle bi 72 saat de eğer para gelmezse sıkıştırırsın iki tarafı suan beklemen lazım

• Ilk aldiktan sonra 3 gun onay bekle tam bitecekken iptal olsun gene 3 gun paranin geri yatmasini bekle bana vakit gecircek oyun soyle zaman gecmiyor qnq

• TIR sür xd

• Indirime girerse alicam dedin unutma

Yoksa

• inneal değil o innegal yoldan almışsın yani usulsüz yoldan almışsın.onlarda anlamışlar.benim bir sorum olacak bu wowdaki itemlerin stamina intellect falan bu statları düşürdüler mi haftalık valor kaç puan geliyor.
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    Tek istegim vpn ile Rusya uzerinden ucuz yolla WoW oynamakti

Durust olmakta suc be arkadas :P Rusyadan alip adresi sallamasyon yapmadim heralde ondan kaynakli. Yarij oburgun sorun cikarsa diye adresi duzgun yazdim yazmaz olaydim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.