Bildirim
Hesabım çalındı dava açacam yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ne oldu nasıl çaldı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Coc hesabi nedir biraz ayrinti ver.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
clash of clans dedi ilk sen ver bende tamam dedim salak ggibi çaldı hesabı 77 leveldi nasıl dava açarım telefon numarası var 0545 909 7745 açmıyoda telefonu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliayew -- 16 Mayıs 2015; 17:28:13 > -
banlanmadan yaziyim polise gidebilirsin bunun icin telefon uygulamasi oldugu icin yakalanmasi cok kolay olur ama kufur etmemeni oneririm hakaretten sende ceza yersin sikinti yok dag basi degil burasi
tamam polise gidiyorum şimdi ne demem lazım yaşım küçük babamla gitsem -
Suç sende, şikayet etmeye de hakkın yok.
Haha kek gibi vermiceksin işte hiçbir türlü hak taleb edemezsin çünkü cocda hesap satmak legal değil geçmiş olsun bi soğuk su iç
babanla git evet durumu sakince anlat kufur etmeden en azindan sonradan babanda sikayetci olsun senden bikgileri isteyecektir zaten
arkadaslar polise giderse dolandiriciliktan suc duyurusunda bulunabilir bubasi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loses -- 16 Mayıs 2015; 17:30:41 >
eve giren hırsızlardada suç yok ozaman dünyada HAK denen birşey var -
Olum seçmemisin sen zaten coc hesabı satmak yasal değil sen zaten illegal bir olay yaparken dolandırılmışsın . Adam zorla senden almamış bilgileri veya telefonuna sızıp çalmamıs kendi ellerinle vermişsin
babana bile güvenme demişler, forumdan bulduğun boşun birisine mi güveniyorsun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: loses
babanla git evet durumu sakince anlat kufur etmeden en azindan sonradan babanda sikayetci olsun senden bikgileri isteyecektir zaten
arkadaslar polise giderse dolandiriciliktan suc duyurusunda bulunabilir bubasi
çok sagol babamla yarın gidecez polise -
beyler hesabımı aldım adam acemiymiş :D telefon numaramı silmeyi unutmuş hesabımı aldım :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X