Arkadaşlar dün akşam kasılırken hesabım banlandı. Daha yeni premium almıştım ve siteye girdiğimde süresiz ban yazıyor. Premiuma güvenerekten şansımı denemek istiyorum. Ticket atarsam belki acarlar. Bana ticket konusunda yardımcı olur musunuz ?
Turkce yaz, derdini anlat. Bunu yapamiyor musun ?
quote:
Orijinalden alıntı: iTouchie
+1
boşa umutlanma cevaplar genelde oto geliyor vede sana cvp verseler bile acmazlar o charı sana tavsiyem mutfaga gidp buzdolabını acıp bi bardak soguk su koyup içmen
quote:
Orijinalden alıntı: iTouchie
Bugüne kadar türkçe yazılmış olan hangi ticket'a cevap gelmiş ?
Suyumuzu içtik artık..
Ticket atarak gercekten bir ŞANSIN olacağını düşünüyorsan türkçe yi UNUT kesinlikle türkçe yazma !!! ayrıca biri uydurmus PRE olayını.... PRE li yada PREsiz farketmez kardeşim BAN sa BAN adamların umrunda deil PRE uzatmicam ama senin bu oyunda aldığın PRE aslında seni banlıyanların pek te umursamadağı bişe çünkü onların bir kazancı YOK.... Herkes diorki neden bu oyunda bu böyle neden bu oyunda şu şöle çok anlamsız ve sacma gelior adamlar sanki para kazanmak istemior diyorlar ve cewaplarını aslında kendileri veriyorlar....Bu oyun öyle bi oyunki emin olun işin Maddi tarfaı tek el deyil tek elde deyil eğer öyle olsaydı adamlar sadece parayı düşünse idi yaşadığımız sorunlerın %80nini yaşamazdık. koca bir KO dünyasında herkesin bir küçük bahçesi war farzedin ve harkes kendi meyvesini satmak derdinde meyveler aynı ama kimden aldığında önemsiz o yüzden BU oyun kurucuları tek başlarına bu MALİYEyi ellerinde tutmadığı için ortaya anlamsız hareketler çıkıyoR
bende pre yok attığım tickete cevap verdiler ama yardımcı olamayacaklarmış.