:) Eyv, kendine iyi bak sen de. Blok için kusura bakma < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 12 Mart 2022; 17:27:15 > |
Hesabı guest yaptırıyorum elveda (2. sayfa)

-
-
Niye gidiyon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayıp etmiş, birine böyle bir şey söylemek hiç uygun değil.
Gitme hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
El chapo
-1 :/
-
quote:
Orijinalden alıntı: Penguen Gunter
Bu mesaj silindi.Kalbimi kırdınız gidiyom
-
Görüşürüz Hamza, kendine iyi bak. Benim tır ehliyeti olayını biliyorsundur, bizim sektörde pek iş yok, senin de aklında bulunsun
-
Aynen öyle. Görüşürüz...
-
@El Topo ne derse desin hocam gitmesi gereken o siz neden gidiyorsunuz ki. hem o öyle dedi diye öyle olacak diye bir şey yok herkes her şeyi söyler. entelektüel veya cahil olmayı belirleyen şey o kişi değil hem de asıl görgüsüz olan bu şekilde davranması
-
@lovecraftianism lan sende özür dile gelmişin özelini anlatıyon burda az saygın olsun
-
Giiitt Giiitt Gitttme durr neee olur Gitme Kall Yalan söyledim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buradan biriyle buluşan da hata
Knk o kişi ben değilim penguen karıştırdı ortalığı ben başta dalga geçiyor sandım. Baş harfi Z olan biri Yasmin'in bahsettiği kişi
Au revoir elveda kendine iyi bak
O zaman niye gidiyon forumdan knk
Yoo bilmiyorum anlat
Gitmeeeeğğğ
-
Kdkdkdkdmdmsld ilk kez -1 gördüm ben bunu kullanırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806Kdkdkdkdmdmsld ilk kez -1 gördüm ben bunu kullanırım
sdgdfgdsf grubu kastettim hocam. bir kardeşimizi daha kaybettik sayımız azalıyor :/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X