Şimdi Ara

heryone dk + heryone sms + 1 gb internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1000 dk her yone (veya 500 dk her yone)

5000 sms her yone (1000 smsde olabilir)

1 gb internet

30 tlye bulmsutum bi yerde ama simdi yok sanirim , yada diger operatorlerde var mi?

faturali veya faturasiz ariyorum limit 30 TL olsun beyler

• akıllı kamu var 35 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsntkn

akıllı kamu var 35 TL.

link atabilri misin? faturali mi o?
  • avealıysan müşteri hizmetlerini arayıp pazarlık yap.bende telefona ilk çıkan arkadaş bir şey yapamayacağını söyledi bende hattımı taşıtacağımı söyledim bir kaç gün sonra bir başkası aradı 1500 dk. her yöne arama 1500 sms 2gb interneti 1 yıllık taahüt karşılığı 35tl ye verdiler.

bu şekilde bir arkadaşım kendi hattı için yaklaşık 6 ay önce indirim yaptırtmıştı. fakat aynı arkadaş eşinin hattı için 2 ay önce denediğinde yaptırtamadı.

bu arada etkisi olmuşmudur bilmem ama aveaya geçeli 1 yıldan fazla oluyor faturam otomatik ödemede şimdiye kadar ödemesi aksamamıştı.
  • daha dun aradim musteri hizmetlerini birseyler yapamaz misiniz dedi , biz yapamayiz flan dedi bla bla bla yani
  • banada öyle demişlerdi. bende fatura kesim tarihini sorup ona göre taşıma yapacağımı söyledim sonradan başkası aradı 3 gün önce yaptılar indirimi.
  • Bnde arayip tekrar bise mi desem pfff

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Faturasız hatlarda Heryöne 500 dk veya avea iç 1000 dk + 100 sms her yöne + 1 GB internet 19 lira. Kullanıyorum ve hatta interneti çok zorlarsam bitirebiliyorum dk ve smslerimi bitiremiyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayssu

Faturasız hatlarda Heryöne 500 dk veya avea iç 1000 dk + 100 sms her yöne + 1 GB internet 19 lira. Kullanıyorum ve hatta interneti çok zorlarsam bitirebiliyorum dk ve smslerimi bitiremiyorum bile.

her yöne 500 dakika olanı müşteri alımına kapalı + 12. aydan sonra 23 TL. oldu.............
  • quote:

Faturasız hatlarda Heryöne 500 dk veya avea iç 1000 dk + 100 sms her yöne + 1 GB internet 19 lira. Kullanıyorum ve hatta interneti çok zorlarsam bitirebiliyorum dk ve smslerimi bitiremiyorum bile.

quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

her yöne 500 dakika olanı müşteri alımına kapalı + 12. aydan sonra 23 TL. oldu.............

bunu ben kacirdim o her yone 500 dk oldu sana 1000 avea ici.. salaklar bole olunca bana yetmiyor 1000 dk avea veriyor ben napiyim onu.. su anda onu kullaniyorum 19 tl yikilan paketi ama her yone degil..

• Çevremdekiler genellikle avea olduğundan fazla problem teşkil etmiyor benim için. Farklı hatlarada Viber ve Whatsapp-KİK uygulamalarıyla internet üzerinden görüşüyorum. Ama o 500'ün kapandığını bilmiyordum kusura bakmayın.

Ama yinede yıkılan paket kullanışlı oluyor özellikle öğrenciler için.
  • quote:

Çevremdekiler genellikle avea olduğundan fazla problem teşkil etmiyor benim için. Farklı hatlarada Viber ve Whatsapp-KİK uygulamalarıyla internet üzerinden görüşüyorum. Ama o 500'ün kapandığını bilmiyordum kusura bakmayın.

Ama yinede yıkılan paket kullanışlı oluyor özellikle öğrenciler için.

oylede iste bende kacirdim onu , yazin yikilan paket almistim hala kullaniyorum avea 1000 dk sacma oluyor onun yerine her yone 500 dk olsaydi daha iyi olurdu kacirdim ama onu (:

simdi bakiyorumda +30 TL benim dediklerim , kacirmasaydim 19 TL kullaniyor olcaktim ayni paketi , sans iste...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.