Şimdi Ara

Herseyden o kadar cok bıktım ki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hic arkadasi olmayan ezik pısırık korkak utangaç çekigen sessiz sakin uysal cocuk bendim. 16 yaşındayım ve şu zamana kadar tek bir kızla tek bur kelime dahi konusmadim. Erkeklerle bile dogru dürüst konuşamiyorum kizlarla nasil konuşcam ki.. Yüzüm desen aşırı sivilceli heyecanlandigim zamanda ellerim terliyor sırılsıklam oluyor ya hadi bunlarin hepsinin caresi var ama kendimi okadar cok ezik hissediyrumki ise yaramaz hissediyorum ki ...

Lanet olsun böyle hayata.Lanet olsun!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendin de diyorsun bunlarının hepsinin çaresi var diyorsun. bir yerden tutup çaba göstericeksin o zaman. tamam bu hayatta senin istediklerine doğuştan sahip olanlar var dünya adil değil. onlara inat yaşıyacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: mrBohannon

Kendin de diyorsun bunlarının hepsinin çaresi var diyorsun. bir yerden tutup çaba göstericeksin o zaman. tamam bu hayatta senin istediklerine doğuştan sahip olanlar var dünya adil değil. onlara inat yaşıyacaksın

Evet dünya adil bi yer degil. dogustsn şanslı olanlar cok. benim durumum birazda genetik annemde cok utangac onunda elleri terliyor onunda yüzünde eskiden cok sivilce vardi. oda benim gibi cok duygusal. her seyimi annemden almisim. Off keske diger cocuklar gibi enerjik mutlu konuskan girisken biri olsaydim. Ama degilim yapcak bisy yok. mücadele etmeliyim

• Bi psikolojik destek al bence isine yarar ama her seyden önce senin bi seyleri asman gerek ne istiyosan konus söyle insanlarin degil senin ne düşündüğün önemli. Sivilce dedigin nedir ki yani bi cildiyeyle çözülür heyecanda aşılır sen kendine güven sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Neden bu kadar ucuz?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.