Şimdi Ara

.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 9 0 7 -- 13 Mart 2024; 15:38:51 >

• Yaşanılan Aşk Güzelmiş. Allah bozmasın aranızı arkadaşım..
  • Exactly® kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Exactly®

Yaşanılan Aşk Güzelmiş. Allah bozmasın aranızı arkadaşım..
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 9 0 7 -- 13 Mart 2024; 15:39:3 >
  • Usta bir kalem'den inciler....
  • Yakın zaman önce ayrıldıgım sevgilim geldi aklıma benim canım,benim meleğim geldi aklıma yazmak istedim müsaadenle(uzun soluklu bi ilişkiydi 2 yıl).. Dostum Aranızda herzaman tartışmalar yaşanacak. Hep dogrular ikinizinde dogrusu olmaz zaten.. Böyle böyle tanırsınız birbirinizi.. Öncelikle Allah bozmasın demek gerek.. Fazla sorun etme foruma gırıp gırmeme meselesini.Girmekmi istiyor girsin baksın bunu guvenmemek olarak algılama..Kıskanıyordur..Kıskanmasa daha mı iyidir sence bilemem tabiki.. Bende elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım zaten insan sevdiği kişi için de çabalamıyacaksa kim için çabalayacak.. Benim ki çabalamıyordu ama ben dayandım dayanabildiğim yere kadar.. Aranıza mesafeler sokmayın kesinlikle.. Kusura bakmayın lütfen okudum etkilendim.. Sadece benzer yanlarımız oldugu ıcın tecrube ettıgım ve sızınde etkılenmenızı ıstemedıgım ıcın (Ne kadar tecrübeliysem:S)..Ruh halimi etkiledi yanlış yazdıysam size ters düşecek bir yer varsa mazur görün..

• Umarım kız bunu okumaz. Sana o kadar diyorum. Kız zaten senin gözünde vazgeçilmez olduğnu biliyor , bunu da okursa vay haline , kuklası olacaksın.
  • Mutlaka okucam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kız seni boynuzlar benden söylemesi...
  • Okumadım ama ona çok değer veriyorsun sanırım.(Neden okumadım çünkü son 2 haftadır ne onu hatırlatacak müzik dinleyebiliyorum ne de mutlu çiftlere bakabiliyorum) Tabiki değer vereceksin ama bunu ona belli etmen,vazgeçilmez olduğunu göstermen çok çok yanlış.Böyle giderse bu ilişki pek uzun ömürlü olmaz.
    Sen şimdi yok o yapmaz, o farklı diyeceksin ama neyse ya tecrübe kazanmak iyidir görüceksin ilerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22CDD422-5 -- 25 Nisan 2012; 17:36:44 >
  • bulunsun okuyacağım..
  • bir insana nasıl bu kadar aşırı ilgi gösterebilir.
    Hayatın anlamını anladım vs diyebilir.
    Bu tür insanlaırn psikolojik sorunları oldugunu düşünüyorum.
    O kız ne yaparsa sen onu affedeceksin arkadaşım.
    Seni aldatsa sana hakaret etse yalan söylese vs.

Hayır ilk ilişkin mi hayatında bazı şeyleri bu kızda mı yaşadın.
    Gerçekten anlayamıyorum bu tip insanları.
    Nasıl bir kişiye kendinden fazla deger verebiliyorlar..

Bu tip olaylar ne karekter ne de sıfat kalır insanda.
    Umarım hep mutlu olursun
  • Umarım verdiğin değerin ve sevginin karşılığı vardır, yinede herşeye rağmen şükretmesini bil. inşallah ilişkinde mutluluğu ebediyen yaşarsın ve başkalarının mutluluğu içinde dua etmeyi unutmazsın...
  • Sonra derler niye kalkık bi tarafları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.