Şimdi Ara

HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emredici

quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

@Susturucu10Şanlı

Kardeşim sorayımmı sormayımmı diye çok düşündüm kendi kendime ama yazmakta çekinmediğin için soruyorum. Hangi bölgenizden engellisin kardeşim. Merakımı affet.

bu tür sorularını özelden sorsan...

evet olabilirdi k.bakmayın şikayet edebilirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

@Susturucu10Şanlı

Kardeşim sorayımmı sormayımmı diye çok düşündüm kendi kendime ama yazmakta çekinmediğin için soruyorum. Hangi bölgenizden engellisin kardeşim. Merakımı affet.

yok canım be ben yanlş anlamam anlayışım sağlamdır...
    ben spastik engelliyim yani açıklaması şu sezeryan yüzünden doğum anında hemşirelerin hatası yüzünden benim beynime elektrik fazla verirmiş ve bu yüzden beyin hücrelerimden dengeyi sağlayanların bir bölümü yanmış bu da denge kaybı kasılma (titreme) ve güç kaybı olmasına neden olmuş yani herhangi bir yerimde sakatlık yok zaten benim durumum da olanlara sakat denmez spastik engelli denir... ben aslında sizler gibi yürüyorum (dengesizde olsa ) herşeyimi sizler gibi yapabiliyorum maçlara gidiyorum sinemaya gidiyorum...sosyal ortama giren biriyim yani.
    kısaca bazı örnekler vereyim
    konuşmam biraz zayıf ama hafta yanımda kalan insan beni benden daha iyi nlar
    sizleri gibi düz yürüyüp koşamasam da yürüyorum (engelliler oyimmpiyatlarında 100m de altın madalyam var +avrasyada 11kilometre de 2inciliğim var )
    sizler gibi yazı yazamıyorum ellerimin titremesi nedeni ile ama yine de yazım anlaşılı...

umarım anlatabilmişimdir....
    ben engelimden dolayı üzüntü duyan bir insan değilim o yüzden rahat ol...
    allah bizleri siizleri ibret olsun diye gönderdi o yüzden benim de bu dünyada bir görevim var olduğunu bilmek beni rahatladıyor....

ayrıca koyu ölümüne seven bir fenerbahçeliyim....ama bazıları gibi kişilere değil sadece ve sadece FENERBAHÇE YE aşığım....

• Bir Galatasaraylı olarak bu sezon Fenerbahçe ve Galatasaray'ın haline çok üzüldüm doğrusu Sivasspor'u şampiyon yapacaklarını hiç sanmıyorum bu yüzden Beşiktaş diğer takımların önünde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Aziz Yıldırım gibi başkanı Fenerbahçe bir daha bulamaz.
    Maalesef taraftarlar vefasız oluyor, her sene şampiyon olan takım var mı dünyada ?
    Bizde başarılı olmanın tek kriteri devamlı zirvede, en üstte olmak.
    Oysa her takımın, , yöneticinin, herhangi bir kişinin, firmanın vs.vs. dümdüz en yukarıda paralel giden bir çizgisi yoktur, bu imkansızdır. Düşüşler, düzeltmeler, toparlamalar olur.
    Bu yazdıklarım sadece Aziz Yıldırım için geçerli şeyler değil.
    Adnan Polat, Bülent Korkmaz vs.vs. herkes için de geçerli.

Bizdeki sakat zihniyet "o gitsin, bu gelsin" zihniyeti.
    Süreklilik başarıdır.

Ama bunlar bilinmez, oysa bu ülkede herkes futbolu, kulüp yönetmeyi bilir !

bu zihniyet devam ettikçe biz başarı kazanamayız boşyere kendinizi avutmayın....
    hatalarını kabul etmeyen bir insan önünü göremez kimse bunu inkar etmesin ki aziz yıldıırm hatalarını asla kabul etmiyor....
    11 yıl da 11 td buna mı istikrar diyeceğiz hangi istikrar den bahsediyoruz biz sahte istikrar...

başkan çıkıp da hatalarımı kabul ediyorum tüm hatalarımı düzeltmeye çalışacağım desin vallahi bu büyük taraftar yine ölümüne arkasında duracaktır ama 11 yıldır özeleştiri yapmayan ve ben bilirim mantığındaki bir insandan nasıl bir gelecek bekleyebiliriz ki ??
    benim ve benim gibi düşünenlerin derdi şampiyonluk kupa değil biz 3sene önce daum gitmesin diye yarvardık yakardk istikrar adına kalmalı dedik hatta 5yıl daha devam imzalanmalı dedik ama o ne yaptı hırsına kurban oldu ve ameliyat bahanesi ile bizim bugünlerimizi hazırladı....
    geçen yıl taraftarla uğraşmaktan haziran temmuz ve ağustos ayında transfer yapamadı 3senedir transferde hep isim transfer ediyoruz yüreği ile de ismi ile iş yapmaya çalışıyoruz....
    kusura bakmayın ama ben bu durumun tek sorumlusu olarak aziz yıldırım ve onun arkasında duranları görüyorum

• Tr de en iyi baskan aziz yıldırım dır kıymetini bilin.. a.y>y.d
  • Yönetimin futbola bakış açısı profesyonel olmadığı sürece‚ kurumsallaşma futbolu kapsamadığı sürece bu yönetim Fenerbahçeye yarardan çok zarar verecektir.!

Bu dönem içinde gelen başarılar ise sağlıklı bir planlamanın ve yapılanmanın neticesi olmadığı için tesadüf olarak adlandırılmakla kalmayacak dünya kulübü olma hedefide ütopyadan ve slogandan öteye geçmeyecektir!

Temel problemimiz ne aragones ne güiza ne de maldonadodur!
    Temel problem futbol takımının problemlerini yönetimin kendi anlayışına göre çözme yöntemidir. Gol kralı oldu diye Güizayı alıp takımın hücum problemini çözüleceğini ‚ temel problemin disiplinsizlikte olduğunu düşünüp aragonesi getirmekle bunun çözüleceğini ‚ takımın iskeleteini oluşturan oyuncuların gidişinin problem olmayacağını düşünenlerin bakış açısıdır temel problem!

Bu anlayış değişmediği sürece mevcut yönetim anlayışını protesto ediyorum ve desteklemiyorum

BU günlük yorum değildir 3senedir ısrarla isyan ediyorum...saygılarımla

• Aziz giderse fener açlıktan ölür
    o kadar parayı şampiyonlar liginden almadınız eminim

Anlayan anladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrojen.

Aziz giderse fener açlıktan ölür
    o kadar parayı şampiyonlar liginden almadınız eminim

Anlayan anladı

bir insan birşeyi söylerken o sözün nereye nasıl gittiğine dikkat etmeli....

saygılarımla
  • hala bazı şeyleri göremiyorsunuz, mesele aziz adnan yıldırım falan değil mesele sistem, bir para babasının başa gelip babasının çiftliği gibi istediğini yapaiblmesi sorun, o şahsın formaliteden yönetimler kurup kendi kararlarını alması başkasına söz hakkı vermemesi sorun

bugün aziz değil de hüseyin gelse ne değişecek? bir transfer komitesi kurup dünyanın dört bir yanınamı yollyacak? bir kurul kurup en verimli olabilecek teknik direktör mü bulunacak? her sene avrupada oynayan kulüpler gibi sportif olarak da yönetim olarak da profesyonelleşebilecek mi?

herşeyi geçtim peki biz değişecek miyiz? aziz gitti hüseyin geldi, takımın başına geleceği olan umut vaadeden bir teknik direktör getirdi, yeni kadro yapılandırması başladı, 2 maç kaybedilince yuhlamayacak mısınız? 1 sene boş geçse gençler kazanılmaya çalışılsa sistem oturulmaya çalışılsa hanginiz sabredebileceksiniz?

kimse kusura bakmasın belki ben de bu futbol denen şeyden birşey anlamıyorumdur ama bu ülkenin en az yüzde 95 i futboldan ciddi ciddi birşey çakmıyor, bu kadar futbol cahilliğiyle bu kadar futbol bilgisizliğiyle ne başarısı ne istikrarı bekliyorsunuz?

tüm başarısızlıkları bir derbi maçıyla unutmuyor musunuz? tüm rezillikleri 34 lük bir transferle unutmuyor musunuz? dünyanın gelmiş geçmiş en başarılı takımının, dünyanın gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarını kadrosunda bulundurmuş takımın real madrid in taraftarları dakikalarca tezahuratlarıyla altyapıdan oyuncu sokması için teknik direktöre baskı kurabiliyorken hanginiz sahada gençlerden biri hata yapınca yuhlamayacaksınız?

tarihi olarak kanlı bıçaklı olan takımlar, rekabetleri mücadeleleri fb gs arasındakiyle kıyaslanmayacak derecede üst düzey olan takımlar, maç sonunda medeni bir şekilde rakiplerini alkışlayabiliyorken, ortada ne kanlı bıçaklı durumu olmayan ne sosyal bir statüyü ne dini bir kavramı ne siyasi bir ideolojiyi simgelemeyen kulüp taraftarları birbirlerini alkışlayabilecek mi? hepsini geçtim alkışlamasını bıraktım kafalarına birşey atmadan durabilecek mi?

bu ülkede işler nasıl yürütülüyorsa aynı devam eder, nabza göre şerbet verilir, 2 transfer 1 derbiyle taraftar uyur, geleceğe yönelik hiçbir hamle yapılmaz, bir an şansa olursa belli seviyeye ulaşılır ve sanki çok kolay ulaşılmış gibi hemen o kadro o sistem bozulur

• güiza maldonado josico ilhan parlak burak kazım daivid uğur gibi süper yetenekleri bu takıma kazandırdıkları için çok tşk ederim...

bu admaalrın dışında artı adamalrda söyleyim ali bilgin ,volkan, önder, yasin, can arat
  • Aziz yıldırımın başarılı olduğu ve olmadığı yerler vardır...
    Kimse tek yönden tribe bağlanmasın...
    Ama altyapı kurumsallık bir spor kulubüne yapılan en kaliteli adımlardır.
    Bu bağlamda kredisi epeyde vardır..
    Kupa bir kadro ile kaldırılır..
    Ama kurumsallık altyapı 10 sene bile alır...
    Örnek;
    FBTV,Fenerium,Şükrü Saraçoğlu,Basketbol tesisleri,Samandıra,Taraftar Kart,Kombine,Fenercell...
  • ağlamayın yav
  • yalnız salı günü oynanacak Türkiye kupasını da kaybedersek Aziz Yıldırım oyuncuları cezaya boğacak bu kupanın şu an çok önemi var Fenerbahçe için. Umarım başarırız , bu sene hiçbirşeyi başaramadık bari kupayı alalım
  • Fenerbahçe yi sadece futbol klübü olarak görenlerin başarısız bulmaları normal. Aziz Yıldırım ın sürekli üstüne basa basa söylediği bir söz var Fenerbahçe bir spor klübüdür. Diğer branşlara bakarsanız Fenerbahçe nin nerelere geldiğini görürsünüz.
  • bir galatasaraylı olarak bişey soracağım.aziz yıldırımın neresi başarılı.yada başarısı nedir.benim gördüğüm kocaman bir başarısızlığın siz neresini başarı olarak görüyorsunuz.cidden beni aydınlatırmısınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

bir galatasaraylı olarak bişey soracağım.aziz yıldırımın neresi başarılı.yada başarısı nedir.benim gördüğüm kocaman bir başarısızlığın siz neresini başarı olarak görüyorsunuz.cidden beni aydınlatırmısınız.

Yukarıda yazdığım mesajı kopyalıyorum.

"Fenerbahçe yi sadece futbol klübü olarak görenlerin başarısız bulmaları normal."
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

quote:

bir galatasaraylı olarak bişey soracağım.aziz yıldırımın neresi başarılı.yada başarısı nedir.benim gördüğüm kocaman bir başarısızlığın siz neresini başarı olarak görüyorsunuz.cidden beni aydınlatırmısınız.

"Fenerbahçe yi sadece futbol klübü olarak görenlerin başarısız bulmaları normal."

bu mantıkla afedersin mantıksızlıkla biz biryere varamayız....herkes kendini kandırmaya çalışıyor ama içlerinde bir yerlerde mutlaka hata yaptıklarını ve hataya destek verdiklerini kendileri de biliyorlar ama bunu kabul etmek istemiyorlar malesef sorun burada....
    aziz yıldırım tek hükümdarlığı sürdükçe ben bilirim mantalitesi sürdükçe biz 1adım ileri gidemeyiz 3sene evvel eline gelen büyük fırsatı tepti gerçek istikrar fırsatını tepti hemde kimseye sormadan kendi başına hareket ederek...ondan sonra ben bu işin olmayacağını anladım.....
    aziz yıldırıma 1fırsat daha vermek demek hatalarına onay vermek demektir bu hatalardan ders almadıkça biz böyle devam ederiz......

• quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

hala bazı şeyleri göremiyorsunuz, mesele aziz adnan yıldırım falan değil mesele sistem, bir para babasının başa gelip babasının çiftliği gibi istediğini yapaiblmesi sorun, o şahsın formaliteden yönetimler kurup kendi kararlarını alması başkasına söz hakkı vermemesi sorun

bugün aziz değil de hüseyin gelse ne değişecek? bir transfer komitesi kurup dünyanın dört bir yanınamı yollyacak? bir kurul kurup en verimli olabilecek teknik direktör mü bulunacak? her sene avrupada oynayan kulüpler gibi sportif olarak da yönetim olarak da profesyonelleşebilecek mi?

herşeyi geçtim peki biz değişecek miyiz? aziz gitti hüseyin geldi, takımın başına geleceği olan umut vaadeden bir teknik direktör getirdi, yeni kadro yapılandırması başladı, 2 maç kaybedilince yuhlamayacak mısınız? 1 sene boş geçse gençler kazanılmaya çalışılsa sistem oturulmaya çalışılsa hanginiz sabredebileceksiniz?

kimse kusura bakmasın belki ben de bu futbol denen şeyden birşey anlamıyorumdur ama bu ülkenin en az yüzde 95 i futboldan ciddi ciddi birşey çakmıyor, bu kadar futbol cahilliğiyle bu kadar futbol bilgisizliğiyle ne başarısı ne istikrarı bekliyorsunuz?

tüm başarısızlıkları bir derbi maçıyla unutmuyor musunuz? tüm rezillikleri 34 lük bir transferle unutmuyor musunuz? dünyanın gelmiş geçmiş en başarılı takımının, dünyanın gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarını kadrosunda bulundurmuş takımın real madrid in taraftarları dakikalarca tezahuratlarıyla altyapıdan oyuncu sokması için teknik direktöre baskı kurabiliyorken hanginiz sahada gençlerden biri hata yapınca yuhlamayacaksınız?

tarihi olarak kanlı bıçaklı olan takımlar, rekabetleri mücadeleleri fb gs arasındakiyle kıyaslanmayacak derecede üst düzey olan takımlar, maç sonunda medeni bir şekilde rakiplerini alkışlayabiliyorken, ortada ne kanlı bıçaklı durumu olmayan ne sosyal bir statüyü ne dini bir kavramı ne siyasi bir ideolojiyi simgelemeyen kulüp taraftarları birbirlerini alkışlayabilecek mi? hepsini geçtim alkışlamasını bıraktım kafalarına birşey atmadan durabilecek mi?

bu ülkede işler nasıl yürütülüyorsa aynı devam eder, nabza göre şerbet verilir, 2 transfer 1 derbiyle taraftar uyur, geleceğe yönelik hiçbir hamle yapılmaz, bir an şansa olursa belli seviyeye ulaşılır ve sanki çok kolay ulaşılmış gibi hemen o kadro o sistem bozulur

çok güzel bir anlatım....

• quote:

quote:

tamam o başarıları bana anlatırmısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

quote:

quote:

bu mantıkla afedersin mantıksızlıkla biz biryere varamayız....herkes kendini kandırmaya çalışıyor ama içlerinde bir yerlerde mutlaka hata yaptıklarını ve hataya destek verdiklerini kendileri de biliyorlar ama bunu kabul etmek istemiyorlar malesef sorun burada....
    aziz yıldırım tek hükümdarlığı sürdükçe ben bilirim mantalitesi sürdükçe biz 1adım ileri gidemeyiz 3sene evvel eline gelen büyük fırsatı tepti gerçek istikrar fırsatını tepti hemde kimseye sormadan kendi başına hareket ederek...ondan sonra ben bu işin olmayacağını anladım.....
    aziz yıldırıma 1fırsat daha vermek demek hatalarına onay vermek demektir bu hatalardan ders almadıkça biz böyle devam ederiz......

Ya arkadaşım ya son 5 senede bu takım 3 şampiyonluk almış. Biri mucizevi şekilde kaçmış. ŞL de yarı finalin kapısından dönmüş. Sadece bu sene kötü diye Aziz Yıldırım ı bir kalemde silip atamazsın. Sen sadece futbol da sportif başarıya baktığın için böyle konuşuyorsun. Bu klübü kurumsal büyük bir yapıya nasıl kavuşturulduğunu biliyormusun. Aziz Yıldırım ın tek kötü yanı futbolu bilen kişilere tam yetki verse hiç bir sorun kalmayacak. Bu seneden sonra da bunu yapacağını düşünüyorum. Hem Aziz Yıldırım bıraksa kim gelecek klübün başına? Şadan Kalkavan mı ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.