Şimdi Ara

HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: leco

quote:

Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

quote:

Orjinalden alıntı: leco

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

bir galatasaraylı olarak bişey soracağım.aziz yıldırımın neresi başarılı.yada başarısı nedir.benim gördüğüm kocaman bir başarısızlığın siz neresini başarı olarak görüyorsunuz.cidden beni aydınlatırmısınız.

Yukarıda yazdığım mesajı kopyalıyorum.

"Fenerbahçe yi sadece futbol klübü olarak görenlerin başarısız bulmaları normal."

bu mantıkla afedersin mantıksızlıkla biz biryere varamayız....herkes kendini kandırmaya çalışıyor ama içlerinde bir yerlerde mutlaka hata yaptıklarını ve hataya destek verdiklerini kendileri de biliyorlar ama bunu kabul etmek istemiyorlar malesef sorun burada....
    aziz yıldırım tek hükümdarlığı sürdükçe ben bilirim mantalitesi sürdükçe biz 1adım ileri gidemeyiz 3sene evvel eline gelen büyük fırsatı tepti gerçek istikrar fırsatını tepti hemde kimseye sormadan kendi başına hareket ederek...ondan sonra ben bu işin olmayacağını anladım.....
    aziz yıldırıma 1fırsat daha vermek demek hatalarına onay vermek demektir bu hatalardan ders almadıkça biz böyle devam ederiz......

Ya arkadaşım ya son 5 senede bu takım 3 şampiyonluk almış. Biri mucizevi şekilde kaçmış. ŞL de yarı finalin kapısından dönmüş. Sadece bu sene kötü diye Aziz Yıldırım ı bir kalemde silip atamazsın. Sen sadece futbol da sportif başarıya baktığın için böyle konuşuyorsun. Bu klübü kurumsal büyük bir yapıya nasıl kavuşturulduğunu biliyormusun. Aziz Yıldırım ın tek kötü yanı futbolu bilen kişilere tam yetki verse hiç bir sorun kalmayacak. Bu seneden sonra da bunu yapacağını düşünüyorum. Hem Aziz Yıldırım bıraksa kim gelecek klübün başına? Şadan Kalkavan mı ?

beni tanıyan herkes günlük haftalık aylık düşünmediğimi ve konuşmadığımı yazmadığımı bilirler o yüzden beni başkaları ile karıştırmayınız.....
    3değil 5sebe de 5şampiyon olsa yine benim için o sadece günlük başarıdan ileri gidemez....
    şl yarı finali oynayan takımında bir sürü eksiği vardı kimse bunu inkar etmesin futbol mantelitesi sıfır olanlar ancak bunun tersini düşünebilir....
    sana göre sadece bu sene olabilir başarısızlık ama mantıklı düşünürsek 11sene de sadece 4sene başarılı olmuş bir takım vardır oda aziz yıldırımın futboldan ve transferden uzak durduğu senelerdir 3daum dönemi 1de müstafa denizli dönemi yani işi bilir kişilere bıraktığı anlarda başarı gelmiş bunn başka açıklaması olamaz....
    şl de çeyrek final umurumda değil açıkçası neden mi bu büyük taraftarın bu büyük inanılmaz desteğine barcelona ile kafa kafaya giden külübe desteğine rağmen bu kadar inanılmaz kötü ve sistemsiz transfer politikası izliyorsun geçen sene taraftarla uğraşmaktan transfer yapamadı....
    zamanında bende senin gibi destekllerdim hemde ölümüne ama taki kendi sözünü yalanlarcasına daumu 1muamma şampiyonluk kaybından sonra bazı futbol cahillerinin sözlerine kanarak daumun arkasında durmadı o gün daumun arkasında dursaydı 5senelik sözleşme yeniileseydi o zaman gerçek istikrar sahipi olacaktık gerçekten büyük bir atılım gerçekleştirecektik....

bugüne kadar yaptığı hataların hiçbirini kabul etmeyen bir insanın bundan sonra düzeleceğine inanıyormusun ...

çıksın desin ki bu taraftara karşı büyük hatalar yaptım sistem ve futbolculara karşı büyük hatalara yaptım ama bundan düzelecek ve futboldan transferden tamamen elimi çekeceğim ve bilirkişilere sistemli bir şekilde bırakacğım ben sadece mali konularla ve yatırımlarla ilgileneceğim desin bugün bile bu umudunu kaybetmiş ( bende dahil) yine 1şans daha verir ve arkasında dururuz ama böyle bir ışık da vermiyor....
    saygılarımla

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.