Şimdi Ara

Herşey dahada kötüye gidiyor..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet nerden başlayayım bilmiyorum.Günde 1 pakete yakın sigara içen ben bugünlerde 2 paket içmeye başladım..
    -Arkadaş Sorunu-
    Yaklaşık 2 senedir kardeşim dediğim 2 tane arkadaş var. 2 senedir herşeyi beraber yaptık aramızda hiç bişeyin lafı olmadı ne para,ne kız. Neyse kardeşlerim dediklerim okuldan çıkmışlar oturmuşlar bi yere. Neyse bende okuldan çıktım bizim okuldaki elamanlar geldi işte şu kadar para var sigara alalım falan tamam neyse parayı tamamladım sigara aldık yaktık gidiyoruz bizimkileri gördük dedim yanlarına gidelim ayıp olur falan. Gel dediler oturdukları yere doğru değil yukarı doğru çıktık sonra yanımdakilere dedim ben gidiyorum görüşürüz sigaradan payıma düşeni aldım gittim yanlarına sigara uzatıyorum yok almayız falan ondan beride bi tavır içerisindeler bana karşı.Bu olayda benim suçum ne şimdi ? Veya böyle bi arkadaşlık basit 2 sigara yüzünden bozulabilir mi ? Hiç birşeyi beraber yapmıyoruz artık sadece s.a a.s muhabbetine döndü.

-Sevgili Sorunu-
    3 senedir unutamadığım bi sevgilim var.
    Konu açmıştım detayını burdan okuyabilirsiniz :http://forum.donanimhaber.com/m_54113244/tm.htm
    Sanırım onu seviyorum ama yaptıklarını kabullenemiyorum neyse bu olay olmadan önce çıktığım bi kız vardı aşık değildim ama 7 aydan gelen bi bağlılık olmuştu tabi.Onunda beni sevdiğini düşünüyordum çıkmaya başlayalı 7 ay olmuştu. Ailem öğrendi gibi saçma bi sebepten sebep bile değil bahane bence ayrıldı bende tamam demekle yetindim.

-Okul Sorunu-
    Yazılılara girip çıkıyorum ama ne anlatılan dersten bişey anladım. Ne de oturup çalışabiliyorum evde aklım sürekli başka yerlerde 5 yazılıya girdim daha iyi geçen yazılı yok. Ayrıca lise 3 e geçtim bu sene. Lise 2 de fen(sayısal) okudum ve fen dersleriyle ilgili büyük sıkıntılarım olduğunu gördüm bu sene tm(eşit ağırlık)ye geçince yeni sınıfa geçtim tabiki ama sınıfta resmen gruplaşma var,erkeklerle çok sorunum olmasada kızların resmen bi tarafları kalkık gidip konuşmadığın sürece konuşmuyorlar bile ve ilk defa bi sınıfta kendimi bu kadar dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum.

-Aile Sorunu-
    E tabi dersler iyi gitmez de aile sorunu olmaz mı ? Beni hiç anlamıyolar,kız diyorum elalemin kızı için şöyle mi yapıcan böyle mi yapıcan. Tek bildikleri otur ders çalış,otur ders çalış. Bir de bayram geliyor bu kadar sorunun üstüne bi de abi sorunu ekleyin. Sizden 12 yaş büyük olan ve sizi hiç anlamayan(dışarı çıkışlara yasak koyan,tv izlememe,pcde olmama yasak koyan,tek bildiği ders olan) bi abi.. Derslerin kötü olduğunu öğrendiğinde herşey daha kötüye gidecek sürekli nutuklar oturtup ders çalıştırmalar off off..

Kafayı yiyeceğim artık ne yapayım bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim,okuduğunuz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlepsycho -- 3 Kasım 2011; 0:26:03 >

• gençsin daha. gençken olur böyle şeyler. büyüdükçe bu sorunların bitecek. daha değişikleri başlayacak. alışırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.