Şimdi Ara

//////HEROES OF THE STROM KEYLERİ//////

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Elimde bulunan 3 adet keyi satmak istiyorum tane başı 10 TL dir.Herkese İyi forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FEARTR -- 19 Nisan 2015; 13:02:29 >

• bedava bulabilirsiniz 20 dakikada, şu an değeri yok keylerin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence revize lazım.
  • ps3xbox360 kullanıcısına yanıt
    key in kendisi 9 euro iken düşünmüyorum.12-13 TL gibi bi karınız olacaktır şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FEARTR

key in kendisi 9 euro iken düşünmüyorum.12-13 TL gibi bi karınız olacaktır şu anda.

g2a sitesine bi gir key kaç para görde onda sonra satmaya kalkış dostum
  • 1.5 dolar a geliyor.Tüykiye den almak mümkün değil diye biliyorum.Aksini söylüyorsanız Konuya göz atıpta almak isteyen arkadaşlar sizinle irtibara geçsin. Yardımcı olun 1.5 dolardan.ve takındığınız tavır hiç hoş değil.özelden ''şuradan şu fiyata gördüm fiyatın yüksek bi bak istersen'' diyebilirdin.Biraz baltalamak gibi olmuş sizinkisi.
  • Fırsatçılara karşın 8 tane kod var elimde.. Bedeva veriyorum.. İsteyen pm atsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Heroes Of The Storm Kapanıyor.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Guaximo kullanıcısına yanıt
    İhtiyacı olan kaçırmasın ve başlık açarsanız daha mantıklı olur.Burada herkes herşeyi istediği fiyattan satabilir.Konuyla alakası yok yazdığınızın.Daha dikkatli olmanızı rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FEARTR -- 19 Nisan 2015; 13:05:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.