Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Çarls

Gene sorunlar başladı.

Günün yorgunluğunu atamıyorum iki gündür üzerimden.
  • Ya ne güzel oynuyorduk, mm friendlist felan çöktü çıktım ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çarls

Gene sorunlar başladı.

Yeter artık...
  • Oyun yine gg, pff 1700lere düştüm :(
  • MM çöküşlerde, Cuma günü 4 saatlik bakımı 11 saat e kadar ertelediler ya daha ne diyim. Çoğu kişi şikayetçi oldu bir Cuma günümüz var tatil olarak onuda mahvettiniz gibisinden. Onu geçtim bugün gene oyun sabah dolu idi bayağı sonradan çöküşlere geçti halen yok oyun. Millet isyanlarda adamlar haklı abi şu oyunu bi fixleyemediler, kimileri yeni bir DDos atağımı başladı felan, henüz bir açıklama yok bugün ile ilgili. Sanırım para veripte bu kadar berabat bir hizmet alınan tek şirket s2'dir.(Eskiler için diyorum)

Bu oyun yanlış ellerde fakat uzun süre daha ömrü var. Belki satarlar ilerde belki kendileri devam eder ne olacağı belli değil. İlerleyen zamanlarda göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

MM çöküşlerde, Cuma günü 4 saatlik bakımı 11 saat e kadar ertelediler ya daha ne diyim. Çoğu kişi şikayetçi oldu bir Cuma günümüz var tatil olarak onuda mahvettiniz gibisinden. Onu geçtim bugün gene oyun sabah dolu idi bayağı sonradan çöküşlere geçti halen yok oyun. Millet isyanlarda adamlar haklı abi şu oyunu bi fixleyemediler, kimileri yeni bir DDos atağımı başladı felan, henüz bir açıklama yok bugün ile ilgili. Sanırım para veripte bu kadar berabat bir hizmet alınan tek şirket s2'dir.(Eskiler için diyorum)

Bu oyun yanlış ellerde fakat uzun süre daha ömrü var. Belki satarlar ilerde belki kendileri devam eder ne olacağı belli değil. İlerleyen zamanlarda göreceğiz.

Oyun s2 deyken oynanmaz. sürekli mm lerin çökmesini gec hadi. oyundayken kopmaları gec. o kadar oynuyoruz kazanmak ıcın cabalıyorsun ve cogu oyun kaydolmuyor bile. bosuna oynamıs oluyorsun. Hon su an felaket durumda. Firma degismeden ilerde degil 10 sene sonra bile belki bu durumdan kötü olur. s2 gordugum en kalitesiz iş beceremeyen firma. forumlarında olsun, oyun içinde olsun s2 ye edilen küfürler, hakaretler daha binlercesi ama adamlar umursamıyor bile. adamlar ben paramı kazanımda millet naparsa yapsn.

• S2 cidden batırdı gidiyor :) Oyuna giriyorum guide dışında item almakta zorlanıyorum bulcam diye kategorilerden -.- Ondan sonra krakenle 13-2 yaptığım maçı kaydetmiyo ezilidğim bi maçı kaydediyo bazıları midas almış paraları gitmiş ama midas gelmemiş felan acayip bi durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moonßless

S2 cidden batırdı gidiyor :) Oyuna giriyorum guide dışında item almakta zorlanıyorum bulcam diye kategorilerden -.- Ondan sonra krakenle 13-2 yaptığım maçı kaydetmiyo ezilidğim bi maçı kaydediyo bazıları midas almış paraları gitmiş ama midas gelmemiş felan acayip bi durum

O ne öyle ya?

Midas aldım ama beni beğenmediği için gelmedi falan

• quote:

Orijinalden alıntı: inthedarkness

Oyun yine gg, pff 1700lere düştüm :(

Sen gene iyisin ben 1670'lerde geziyorum.

Sürekli 1800'lerle maç yapıp 1670 olmak adama ne kadar koyuyor bir bilsen.
  • ben de 1750 - 1780 arası gidip geliyorum.
  • Oyun gene çöktü sanırsam. 62.000 kişi girince dayanamadı serverlar. S2 games bu kadar kötü bir şirket işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sailyn

Oyun gene çöktü sanırsam. 62.000 kişi girince dayanamadı serverlar. S2 games bu kadar kötü bir şirket işte.

Bu kadar berbat bi Chat Server görmedim 2 saniyede bir you are disconeccted diyo ya :D Msn var mı Sailyn ben CircusIX
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

S2 Games kadar rezil bir şirket görmedim hayatımda. Şu güzelim oyunun içine ediyorlar. Adamlar o kadar paragöz ki ne yapcaklarını şaşırıyorlar. Daha çok müşteri nasıl çekerim diye değil nasıl daha çok para kazanırım diyorlar. Halbuki müşteri çekseler para da kazanacaklar.

Adamlar akıllı abi. Ne kadar para koparabilirsem kardır gözüyle bakıyorlar şu anda. Oyunun çöpe gideceğini kendileri de biliyor 1 yıla

Aynı fikirde değilim senle. Hon oynayanların çoğu Dota 2 yi beğenmedi. Hepsi LoL 2 diye dalga geçiyor. Ama Hon oynayanların yarısından çoğu Dota 2 ye geçicek. Sebebi ise sadece S2 Games ve saçmalıkları.

Ben de beğenmedim dota'yı. Chatte de konuştuk dün birkaç kişiyle. Hon Dota2'den daha akıcı ve eğlenceli bir oyundur demiştim ama oyun çoook yanlış ellerde.

lol 2 nedir yahu ne alakası var
    dota 2 yi oynamadan daha akıcı oldu hon iyiymiş.
    beta çıksın oyun gelişsin son aşamaya gelsin sonra karşılaştırın.
    honun sadece online sistemi güzel.
    onunda içine ettiler çöküp duruyor.
    dota2 nin temiz ve güzel grafiklerini,haritanın muazzam perspektifini sabırsızlıkla bekliyorum.
    ve lol, hon camiasının en az yarısının geçiş yapacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moonßless

quote:

Oyun gene çöktü sanırsam. 62.000 kişi girince dayanamadı serverlar. S2 games bu kadar kötü bir şirket işte.

Bu kadar berbat bi Chat Server görmedim 2 saniyede bir you are disconeccted diyo ya :D Msn var mı Sailyn ben CircusIX

Bende seni darkesth earth sanıyodum.

Msn var atayım özelden. :D
  • Oyunda yanlış giden birşeyler var ve bu her ne ise açıklama yapılmıyor. Kötü birşey olabilir, düzeltemediklerine göre onları aşan bir problem. Büyük ihtimal yardım alıyorlardır. Benim fikrim bu. Kızıyoruz mızıyoruz ama işin gerçeğini bilmiyoruz.
  • Yok ben sana gerçeği söylüyorum. Kazıklanıyoruz. Kim bilir belki dota2 açılınca oyunu kapatırlar. Şu hon adam gibi bi şirketin elinde olsa dota2 falan dinlemez alır başını gider.
  • quote:

Yok ben sana gerçeği söylüyorum. Kazıklanıyoruz. Kim bilir belki dota2 açılınca oyunu kapatırlar. Şu hon adam gibi bi şirketin elinde olsa dota2 falan dinlemez alır başını gider.

Kazıklanıyoruz degil zaten kazıklandın. Bunu yeni anlamana gerek yok. Su an F2p oyuncular bile senınle aynı seviyede. Onu gec evet oyunun sunucusuna ddos saldırı yapılıdıgında da boyle olmustu hatta daha fenaydı ama ne kadar saklasalarda acıklama yapmasalarda forumda cogu kisinin dusuncesi su an saldırı yedigi. Zaten bu acık belli durmadan server düşüyor. oyundayken bile. mm sürekli çökme durumunda.

firmanın kalitesizligi cok belli. Saldırılara güvenlik alamıyor önüne gecemiyor. Forumda s2 ye küfür yagdırılıyor, cogu s2 nın oyunlarının oynanmayacagını hatta oyunu silenlerin yazıları var ama firma hiçbirşey yapamıyor. s2 cok zayıf bir ekip e sahip. ilk ddos saldırısında sonra zaten oyunu adam gibi fixleyemediler ki. adamlar durmadan hero cıkarma derdinde. sen bana hero cıkarsan ne olcak ? oyunun oynamıyor ki cıkardıgın heroya bakalım. hero cıkarmayı bırakda adam gibi oyununu fixle

• quote:

Orijinalden alıntı: LahTHammeR

quote:

Yok ben sana gerçeği söylüyorum. Kazıklanıyoruz. Kim bilir belki dota2 açılınca oyunu kapatırlar. Şu hon adam gibi bi şirketin elinde olsa dota2 falan dinlemez alır başını gider.

Kazıklanıyoruz degil zaten kazıklandın. Bunu yeni anlamana gerek yok. Su an F2p oyuncular bile senınle aynı seviyede. Onu gec evet oyunun sunucusuna ddos saldırı yapılıdıgında da boyle olmustu hatta daha fenaydı ama ne kadar saklasalarda acıklama yapmasalarda forumda cogu kisinin dusuncesi su an saldırı yedigi. Zaten bu acık belli durmadan server düşüyor. oyundayken bile. mm sürekli çökme durumunda.

firmanın kalitesizligi cok belli. Saldırılara güvenlik alamıyor önüne gecemiyor. Forumda s2 ye küfür yagdırılıyor, cogu s2 nın oyunlarının oynanmayacagını hatta oyunu silenlerin yazıları var ama firma hiçbirşey yapamıyor. s2 cok zayıf bir ekip e sahip. ilk ddos saldırısında sonra zaten oyunu adam gibi fixleyemediler ki. adamlar durmadan hero cıkarma derdinde. sen bana hero cıkarsan ne olcak ? oyunun oynamıyor ki cıkardıgın heroya bakalım. hero cıkarmayı bırakda adam gibi oyununu fixle

F2P oyuncular benimle aynı seviyede mi? Yok artık. Öyle birşey isteselerde yapamazlar. Bir çok insan dava ederdi öyle birşey olsaydı. 50+ herodan haftada sadece 15'ini oynayabiliyorlar. Ben istediğim zaman istediğimi oynuyorum. Heroların hepsini satın almak için de baya para vermek zorundalar. Diğer dediklerini de biz yaklaşık 2 sayfadır söylüyoruz zaten.

• quote:

quote:

quote:

F2P oyuncular benimle aynı seviyede mi? Yok artık. Öyle birşey isteselerde yapamazlar. Bir çok insan dava ederdi öyle birşey olsaydı. 50+ herodan haftada sadece 15'ini oynayabiliyorlar. Ben istediğim zaman istediğimi oynuyorum. Heroların hepsini satın almak için de baya para vermek zorundalar. Diğer dediklerini de biz yaklaşık 2 sayfadır söylüyoruz zaten.

Vallahi hiç gerek yok cidden 100 tane heroya. İyi ki satmışım diyorum üyeliğimi. F2p oynamakla legacy oynamanın hiç farkı yok. 5 level olmak biraz zor o kadar.

• quote:

quote:

quote:

Allah askına sen bile yazdıgına ınanıyor musun ? evet seninle aynı seviyede. sankı sen o 15 herodan farklı herolarla oynuyosun. Adam yerı geldıgınde senınle aynı macta oynuyorsa,yerı geldıgınde senın sectıgın heroyu secebılıyorsa bu aynı sevıyedır. Sen apayrı bi heroylamı oynuyosun ? veya ozel bi map uzerındemi mac yapıyosun ? Free adamda senın oynadıgın oyunu oynuyor. Uyanın az ya. Kazıgın kralını yediniz hemde

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.