Şimdi Ara

Heroes of Newerth 10 $'a düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler uzun bir aradan sonra yine HON 10$ a düştü. 20$ kar etmek isteyenler kaçırmasın.

Oyunu almak isteyenler için referans linkim.Oyun içinde goblin coin kazanmış olurum bu linkten alırsanız :http://heroesofnewerth.com/ref.php?r=ZMFWPNEH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straighthate -- 17 Temmuz 2011; 18:24:13 >

• Oyunu alacak arkadaşlar varsa referans linkimden alıpta bana 500goblin coins kazandırırsa çok mutlu olurum. Oyun içinde her türlü yardımı yapar beraber oyun atarız. Sadece yeni alacaklar değil başka oynayanlar varsa oyuna atabiliriz istediğiniz zaman.

Ref linkinden üye olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Burdan.
  • İlk arkadaşın kodu yanlış dedi alttaki arkadaşın ref linkinden aldım. 500 goldun hayırlı olsun. Ben lol çok oynadım ama dota hiç oynamadım. Oyun ismim Eyera şimdi indiriyorum yardımcı olursan sevinirim.
  • http://heroesofnewerth.com/ref.php?r=N981P0W9 benim referans linkimde bu. Oyunu alıcaksanız bu linkten alırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orachi

İlk arkadaşın kodu yanlış dedi alttaki arkadaşın ref linkinden aldım. 500 goldun hayırlı olsun. Ben lol çok oynadım ama dota hiç oynamadım. Oyun ismim Eyera şimdi indiriyorum yardımcı olursan sevinirim.

Sağol kardeşim ref den üye olduğun için Oyun nickimi pm den yolluyorum bi şekilde ulaşırsan yardımcı olurum
  • Arkadaşlar hala $10 mı sitesi çok karışık emin olamadım; bazı yerlerde $30 bazı yerlerde $10 yazıyor.
  • Evet hala 10 dolar. Oyunu alıcaksan eğer üstteki referans linkimden alırsan sevinirim. 500 coin geliyoda :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 2 Takıldım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.