1. Dwarf artifactlarını toplayıp Phoenix ile değiştirip savaşmak. 2. Haritadaki tüm Black Dragon'ları yenip ondan sonra Nicolai'a saldırmak.
Bu iki yol dışında Nicolai hep yeniden canlanacaktır.
Ayrıca bir sorun daha var, ne kadar çabuk Nicolai'a saldırırsanız, bölümü bitirme olasılığınız o kadar artar. Güçlenip daha sonra saldırma taktiği olmuyor, çünkü bu sürede Nicolai daha da güçleniyor. Özellikle Phantomarmy büyüsü mahvediyor. 10-20 bin olan okçu sayısını her tur'da ikiy ekatlıyor.
Ben ilk oynadığımda Nicolai'ın ordusunda 5000 bin dragon vardı :( Yani fazla oyalanmayın
ya arkadaşlar şu ek paketten haberi olan var mı, hiçbiryerde göremiyorum.
ne uyuz oyun,sıra tabanlı oyunlara sinir olurum hammer kadar başına taş düşsün
demosunu nerden indirebilirim bu oyunun lütfen yazar mısınız
bende de aynı sorun var yardımcı olurmusun
quote:
Orjinalden alıntı: romeo__22
selam arkadaşlar
ya ben bu heroes 5 oynunu aldım ama malesef kuramıyorum kurarken sürekli lütfen Manual\English\Game Manual.pdf doyyası istiyo ama oyle bir dosya yok diyo acaba acaba elinde dil paketi olan varsa yardımcı olup ekliyebilir mi...teşekkürler...
oyunun yamasını kuran varsa cüceler hakkında ve yenilikler hakkında yorum yaparsa iyi olur.. sistemi sattığım için bi süre oynayamıcam...
ek paketide çektim herşey var hala oynamaya vaktim yok. pc oyun doldu yahu. ah bugunde elder bitti. :D
ek paketi oynadım. cüceler oldukça maharetli magma dragon çok hoşuna gitti. rahipleri ve onun bir üst grubunda yetişen thornlar cidden canavar gibi. yalnız şu runeların ne işe yaradığını anlayabilmiş değilim. bence bu heroes denen oyun harika.
magma dragon a sıcmıslar abi. 280 hp ve firesheild. Melee ünitelerle vuramiyon. Allahtan diger level 7 üniteleri gibi degilde initiative ve speed düsük, yoksa oynanmaz...
Nedense beni heroes 4 kadar sarmadı.Birazdan yatıcam mesela.heroes 4 sabahlatırdı.
Eski bir heroes fanı olarak bugün arkadaşla beraber hot seat yapmak istedik fakat allie modunu bulamadık.. Bu sebepten belki patch yüklersek sıorun giderilir herhalde dedik. Patch i yüklemeyemedik... Şimdi sorularıma geçiyorum... Bilen ya da başına gelen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
1.) Heroes ta allie modu var mı?= 2.) Patch 1.4 ü direkt olarak yüklemeyi denedim... Oyun yüklü değil dedi. Nedendir acep. Aynı şeyi patch 1.3 te de yaptı.
Pls help me...
Patchlerin sırayla yüklenmesi lazım. önce 1.1 sonra 1.2 ......
quote:
Orjinalden alıntı: piXeLus
Patchlerin sırayla yüklenmesi lazım. önce 1.1 sonra 1.2 ......
tsk fakat gene olmadı bu patch olayı. Aynı hata mesajını 1.1 yüklemeye çalışınca da verdi. başka neden olabilir?
quote:
Orjinalden alıntı: homeros1
quote:
Orjinalden alıntı: piXeLus Patchlerin sırayla yüklenmesi lazım. önce 1.1 sonra 1.2 ......
tsk fakat gene olmadı bu patch olayı. Aynı hata mesajını 1.1 yüklemeye çalışınca da verdi. başka neden olabilir?
Hacım sizdeki oyun US fakat Patch UK olabilir. Yada tam tersi.
hamachi üzerinden arkadaşla oynarken bazı bug ları ortadan kaldırabilmek için patchleri yüklemeyi bizde denedik ancak başarılı olamadık. sanırım mevcut patchleri deneme yanılmayla yapmak lazım, olurda biri çalışır diye..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: homeros1
quote:
Orjinalden alıntı: piXeLus Patchlerin sırayla yüklenmesi lazım. önce 1.1 sonra 1.2 ......
Hacım sizdeki oyun US fakat Patch UK olabilir. Yada tam tersi.
Hmm sanırım öyle olabilir. siz hangisini kurmuştunuz onu hatırlıyor musunuz? yada ben dekinin versiyonunu nereden görebilirim... Baktım bir iki yere ama bulamadım.
Benim oyun EU versiyon. Sizin elinizdeki patch hangi versiyon. Bendeki partch dosyasının adı heroes_might_magic_5_1.03_eu.exe. EU versiyon patch. Sizdeki yüklenmeyen parch dosyası EU ise oyun US demekki.
quote:
Benim oyun EU versiyon. Sizin elinizdeki patch hangi versiyon. Bendeki partch dosyasının adı heroes_might_magic_5_1.03_eu.exe. EU versiyon patch. Sizdeki yüklenmeyen parch dosyası EU ise oyun US demekki.
dostum eyvallah. sorun çözüldü... eu muş bizimki. Şimdi sıradan 2 , 3 diye gidiyorum indirmeye. saol
bende oynamaya başladım 2 gün önce, akşamları bikaç saat oynuyorum, bi çırpıda human ın son bölüne geldim orada bıraktım, yalnız baya sağlam saldırıyolar bunlar bu bölümde nası haritayı dolaşacaz bilmem
Neyse akşam devam edicez bakalım , her bir adımı yerli yerinde atmak lazım :)