Şimdi Ara

Heroes of Might & Magic 5 , Hammers of Fate (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
69.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinalden alıntı: Son_Goku_und_S.Gohan

onun için "relic" bulman lazım (sanırım adı buydu ama emin değilim). obeliks'lerden puzzle map'i açıp yerini öğrendikten sonra, herhangi bir heroyla onu alıp şehre getirmen gerekiyor!!!

valla bilmiyorum pek tab tusuna basip "mwczion" (bütün binalar) sifresini yazarken gördüm ondan sonra merak ettim hilesiz yaparken nasil bulcagimi

1 tane daha sorum var su totural kisminda oyunun sonunu nasil getircem bilen varsa 1 yardim lütfen 1 atli adam var kosmasi +4 ve tüm binalar yapilmis ama 1 bina daha eksik o bina evinde gözükmeyen 1 bina ayni "deity Of fire" deki gibi bir türlü buzlamadim ya

obeliksi bulduktan sonra işaretli yeri kazacaksın. hero kontrolleri kısmında dig opsiyonu olması lazım!!

iyi oyunlar...

• hala bana yardim edecek yokmu yaw

kizla basliyoz gorevle kizin gorevlerini bitince kotu herolardan biri oluyon onun ilk grevindeyim. hani 2 - 3 tane hero senin pesine dusuyo ariyolar seni. onlarla kapişamam hayvan gibi ordulari var.. bi kere tunele girdim ciktim disari bi baktimtim bu seferde kizin pesine dusen kotu herolardan biri bnm pesimde. onu da yenimiyom onunda haywan gibi ordusu var napcaz simdi yardim edin ya bu gorevden sonra ki ilk gorevin savini atin ya da baska taktik varsa soleyin .

lazneco2004@yahoo.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: necatikayaof2004

hala bana yardim edecek yokmu yaw

kizla basliyoz gorevle kizin gorevlerini bitince kotu herolardan biri oluyon onun ilk grevindeyim. hani 2 - 3 tane hero senin pesine dusuyo ariyolar seni. onlarla kapişamam hayvan gibi ordulari var.. bi kere tunele girdim ciktim disari bi baktimtim bu seferde kizin pesine dusen kotu herolardan biri bnm pesimde. onu da yenimiyom onunda haywan gibi ordusu var napcaz simdi yardim edin ya bu gorevden sonra ki ilk gorevin savini atin ya da baska taktik varsa soleyin .

lazneco2004@yahoo.com

birkaç screenshot koyarsan, yardımcı olabilirim!! tam olarak hatırlayamadım çünkü!

iyi oyunlar...
  • Valla eski HOMAM'cı olarak çok hoşuma gitti oyun. Heroes 3'e göre (bende 4'ü oynayıp ağlayanlardanım) çok daha fazla taktik girmiş oyuna. Eskiden melee adamlarla önüne gelene saldırırken şimdi defans yapma kavramı çıkmış. Ayrıca artık her bir birimi koyduğunuz yer bile önemli, ki daha bir sürü taktikler öğrendim forumlardan. Ayrıca skiller in önemi inanılmaz artmış ki eski oyunda bir çok gereksiz skill vardı. Ayrıca burdan skillere bakabilirsiniz;Skill Whell
    2 boyutlu olmuş kötü olmuş veya şu ırkı koymuş bu ırkı koymamış diye oyunu sevmeyenleri tabi ki anlıyorum Heroes 3'ün yeri tabi bambaşka ama her şey de aynı olamaz ki, bir şeylrein değişmesi lazım
    Ayrıca bilmeyenler için;
    W:Wait
    CTRL+Attack: Uzaktan vuran birimler yakın dövüşe girer.
    Birim ayırma: Shift'e basılı tutup boş yere sürüklemek

• "obeliksi bulduktan sonra işaretli yeri kazacaksın. hero kontrolleri kısmında dig opsiyonu olması lazım!!

iyi oyunlar..."

yaw arkadasim kizma ama ben sunu anlamadim obeliks dedigin ney ve nasil kazcam bak puzlle mapte bir tane 4 isarteki ok cikiyor ama nerde ve nasil kazcagimi ve "nwcthereisnospoon" tüm hilelerin sifres 999 yapar nasil kazcagimi bilmiyorum birazcik detayli anlatsan kapcam olayi yani az kaldi su oyunu turotuli bitirmeye ve 1 de sunu diyim gecende normal oynuyordum su buz kalesi gibi 1 kale var onu aldim orda he 1week te 1 sana seyler satiyor mesela ok sapke kalkan gibi seyler bazilarini 1 araya getirinde bir sekil olustu mesela su bir sey var altin iskelet kafasi ve siyah kalkan ve iskelet karinlik ve iskelet klici 3 ü bir aradaydi sag tikladim 1 sey cikti evet yaptim eni 1 sey olustu dedim 1 savas yapiyim dedim savas yaptim otomatik olarak 4 sefer büyü yapti ve puanda gitmedi bu konuyuda anlatirsan baska t*saklarin saolsun derim saol..

• quote:

Orjinalden alıntı: lineage

arkadaşlar oyun çok sıkıcı vede karışık ben oynadım stratejı gibi gözüküyor ama değil
    habire taktik yapılıyo satranç gibi bence almayn

dostum bak yanlis anlama ama bu topigi acan oyun hakkinda ve sorularla ilgili acmis olmali oyunu kötülemek icin degil sinmdiye kadar manyak ve cok güzel oyunlar oynadim stratejilerden, ama genede en cok sevdigim bu heros oyunu gercekten cok güzel 100&100000000000000 alinmasi gereken 1 oyun herkese tavsiye ederim hele 1 de multi oynadinmi dahada zevk veriyor eger kötülemek istiyorsan kötüleyen 1 topikte söle ...

• heroes 5 cd galiba. emin diilim ama. bnde dvd var.
  • bu arada su tutorali bitirdim kolaymis simdi anladim ama birde su var orda puzzle mapte gösteriyor nerde oldugunu peki normal story modusta neden göstermiyor ?
  • ya millet nereye kayboldunuz
  • iyiki 1 soru sorduk yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Son_Goku_und_S.Gohan

"obeliksi bulduktan sonra işaretli yeri kazacaksın. hero kontrolleri kısmında dig opsiyonu olması lazım!!

iyi oyunlar..."

yaw arkadasim kizma ama ben sunu anlamadim obeliks dedigin ney ve nasil kazcam bak puzlle mapte bir tane 4 isarteki ok cikiyor ama nerde ve nasil kazcagimi ve "nwcthereisnospoon" tüm hilelerin sifres 999 yapar nasil kazcagimi bilmiyorum birazcik detayli anlatsan kapcam olayi yani az kaldi su oyunu turotuli bitirmeye ve 1 de sunu diyim gecende normal oynuyordum su buz kalesi gibi 1 kale var onu aldim orda he 1week te 1 sana seyler satiyor mesela ok sapke kalkan gibi seyler bazilarini 1 araya getirinde bir sekil olustu mesela su bir sey var altin iskelet kafasi ve siyah kalkan ve iskelet karinlik ve iskelet klici 3 ü bir aradaydi sag tikladim 1 sey cikti evet yaptim eni 1 sey olustu dedim 1 savas yapiyim dedim savas yaptim otomatik olarak 4 sefer büyü yapti ve puanda gitmedi bu konuyuda anlatirsan baska t*saklarin saolsun derim saol..

1-obeliks oyunda belirli yerlerde bulunan sivri bir şekil (piramidin dar tabanlı uzun boylu modeli gibi) üzerine mouse ile geldiğinde obeliks yazıyor...
    2- 4 işareti çıkan yer haritanın büyütülmüş bir bölümü onu sen araştırıp bulacaksın! kazmak içinde hero sol alttı yanlış hatırlamıyorsam quest- end day- gibi bölümler var orda dig yazan bir opsiyon var onunla kazıyorsun ama kazmak için o gün hiç yürümemiş olman gerekiyor!!
    3- o dediğin artefact(takı) unique bir artefact adıda "armor of the damned" tarzı birşeydi sanırım. senin oynadığın oyunun expansion'u(shadow of the death). o expansion'da yeni bir özellik olarak belli başlı artefact'ları birleştirdiğinde hepsinin özelliklerine sahip + ek bir özellik alan kuvvetli bir artefact ortaya çıkıyor (sendeki artefact savaşa başlarken rakip orduya slow, confusion, curse ve weakness büyülerini yapıyorsu sanırım), onu birleştirip tekrar ayırabilirsin ama ayırmamanı tavsiye ederim

iyi oyunlar...

• 1-obeliks oyunda belirli yerlerde bulunan sivri bir şekil (piramidin dar tabanlı uzun boylu modeli gibi) üzerine mouse ile geldiğinde obeliks yazıyor...
    2- 4 işareti çıkan yer haritanın büyütülmüş bir bölümü onu sen araştırıp bulacaksın! kazmak içinde hero sol alttı yanlış hatırlamıyorsam quest- end day- gibi bölümler var orda dig yazan bir opsiyon var onunla kazıyorsun ama kazmak için o gün hiç yürümemiş olman gerekiyor!!
    3- o dediğin artefact(takı) unique bir artefact adıda "armor of the damned" tarzı birşeydi sanırım. senin oynadığın oyunun expansion'u(shadow of the death). o expansion'da yeni bir özellik olarak belli başlı artefact'ları birleştirdiğinde hepsinin özelliklerine sahip + ek bir özellik alan kuvvetli bir artefact ortaya çıkıyor (sendeki artefact savaşa başlarken rakip orduya slow, confusion, curse ve weakness büyülerini yapıyorsu sanırım), onu birleştirip tekrar ayırabilirsin ama ayırmamanı tavsiye ederim

iyi oyunlar...

dostum zaten bunlarin hepsini basardim yazmistim yukarda ama genede yardimin icin saol benim suan tek sorum su normal story de yani newgame modundayken nerde ve naisl bulcam puzzledeki isareti birde o birlestirmeleri anlattigin icin sal onlari zaten buldum suan o sekilde 7 civarinda seyleri bir araya getirerek yeni esyalar cikti mesela hani bir kale var buz kalesi gibi birsey onlarin en iyi savascisi elinde kilic olan bir sey o seyden tam 5 tane esya var heroya yerlestirmek o 5 taneyi buldum eller karin ayaklar kafa ve gövde kisimlari hepsini ekledim o elindeki kilic olan adamdan olustu kaleye bir baktim insanlarin ordu sayisi artmis
    elinde kilic olan +4 ve digerleride 10 20 civarinda daha fazla yeni her haftada daha fazlka alabiliyorum
    ama sunu sinir oldum normal newgamede heronun 5 tane boslugu yok sadece4 tane var neyse yardimin icin tskler

• birde yeni hedefim heroes 5 grafiklerine baktigim gibi kaldi ama bir sorum var millet kaleler yaparken kale yapilislarida heroes 3 teki gibimi ?
  • hee 1 de su soru var bu soruya lütfen cevap verin bakin biliyorsunuzdur baslat programlar heroes 3 ve orda editiion heroes 3 map var hani kendin harita yapabilesin diye o konuda 1 sorum olcakti o mapi ben kendim boyudaim cizdimm yaptim o kadar sey yaptim ama test edip oynamak icin ugrastim oyniyamadim birisi söleye bilirmi nasil oynicaigimi o map i rica dirrrr
  • quote:

lazneco2004@yahoo.com

hadi da kardesler soleyin veya save dosyalirini atinda

• BENDE 4 Ü VAR
  • quote:

quote:

lazneco2004@yahoo.com

hadi da kardesler soleyin veya save dosyalirini atinda

hala yardim bekliyom

• eğer takıldığın yerle ilgili birkaç screenshot koyarsan yardımcı olabilirim!!
  • upload icin bi yer solermisiniz. buraya screenshot koycamda. takildigim bi yer var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necatikayaof2004 -- 12 Ağustos 2006; 15:46:00 >
  • http://www.imageshack.us/

iyi oyunlar...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.