Şimdi Ara

Heroes of Might & Magic 5 , Hammers of Fate (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
69.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: blackmonster

Bunu ubisoft yaptı demi:D

Eklentiyi kastediyorsan evet Ubisoft yapıyor ve Kasım'da piyasada.

ZİW®O

Evet daha önce cüce grubu yoktu (sadece tek bir cüce birimi bulunuyordu). Benim esas üzülme sebebim de bu. Yâni en azından önce barbarları ekleselerdi...

Neyse bekleyip görmek lâzım. Yeni eklenen "rune magic"ler ilginç olabilir.

Saçma sapan Heroes 4 eklentilerinin yanında bu oldukça güzel olacak. Armageddon's Blade misali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 4 Eylül 2006; 15:04:00 >
  • The Queen the Fall of the king görevi nası geçilio geçen arkadaşlar yardımcı olabilirmi

iki ülkede benim heryeri araştrdım düşmana ayit bişide kalmadı ama hala ne istio anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingTurk

The Queen the Fall of the king görevi nası geçilio geçen arkadaşlar yardımcı olabilirmi

iki ülkede benim heryeri araştrdım düşmana ayit bişide kalmadı ama hala ne istio anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

Şurada yazdıklarım işine yarayabilir:

http://forum.donanimhaber.com/m.asp?m=7295826&mpage=4&key=

Özetle ana haritadaki obeliskleri ziyâret ederek yap boz (puzzle) haritasını belirginleştirip "tear of asha" eşyasının yerini tespit etmen sonucunda orayı kazıp çıkarman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 7 Eylül 2006; 4:21:24 >

• ya ben bı bolumde takıldım yetısemıyorum sanyordum ama yetstım gene gecemedım kaybettnz yazısı cıktı 5. gorevde
  • haven camping de takıldım burayı geçen varsa lütfen yardım

• quote:

Orjinalden alıntı: yunus2321

haven camping de takıldım burayı geçen varsa lütfen yardım

Büyü binâsının 3. seviyesini yaptıysan, yakındaki "oracle"nin kulübesine gittiysen, oradan yer altına inip "crypt"ten botları aldıysan ve giydiysen su üzerinden karşı kıyıya geçememen için hiçbir neden mevcut değil.

Karşı kıyıya tıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 7 Eylül 2006; 14:12:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

haven camping de takıldım burayı geçen varsa lütfen yardım

Büyü binâsının 3. seviyesini yaptıysan, yakındaki "oracle"nin kulübesine gittiysen, oradan yer altına inip "crypt"ten botları aldıysan ve giydiysen su üzerinden karşı kıyıya geçememen için hiçbir neden mevcut değil.

Karşı kıyıya tıkla.

büyü binası ve oracle kulübesi hangisi oluyor ???? ayrıca bende iki tane bot var ikisinide giyiyorum ama su üstünde yürüyemiyorum

• çok teşekkür ederim bölümü geçtim
  • quote:

büyü binası ve oracle kulübesi hangisi oluyor ???? ayrıca bende iki tane bot var ikisinide giyiyorum ama su üstünde yürüyemiyorum

Hocam zahmet olmazsa yapman gereken görevlerin yazdığı bölümün ekran görüntüsünü buraya koyabilir misin?

Sanırım en iyi bu şekilde sonuca ulaşırız.

Daha önce bir arkadaş tüm görevleri yerine getirmesine rağmen karşıya geçemiyordu. Bölüme yeniden başladı. Sorunsuz geçti (1.2 ile oynamak lâzım bu oyunu).

quote:

çok teşekkür ederim bölümü geçtim

Rica ederim. Umarım 3. - 4. Demon görevlerinde sıkılmazsın (özellikle 3.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 7 Eylül 2006; 23:38:26 >

• oradan gecmen ıcın alamn gereken bot var.. onuda o koprunun hemen alt kısmında yerın altında bıyere gırıp alıyorsun.. yada bıraz daha sag tarafa dogru gıdınce art alablecegın bıyer var oradada mevcut dye hatrlıyorum poara ıle alablrsın.. denız uzerınde yurumenıo saglayan botları(saga tıkaldgnda art ın uzerıne gelıp o zamn yazyor ne ıse yaradgı).......... bgende ılerleyen bolumde gecemedm :'( 5 ıncı gorevde yetsemıyorum, ıkıncı heroyu yaptım o yetseblyor kırmızılı adamı bı hafta ıcı8nde yakalamak ıcın, ama busefer ıkıncı gelenı yenemıyor ıolk hero lazm onhuda getrdım ama adam almaynca yoldakı yerşlerden zaman kaybetmemek ıcın adamlarm gucsuz kalıyor gecen bırı yardmcı olablr mı:)
  • nazenin o bölüm bana göre en uzun ama en çok savaştığım bölüm.öncelikle 3 dalga halinde gelicekler kalene kaleni savuncaksın.sonra haritada tear of asha die bi cisim var onu kazıp çıkarıcaksın topraktan.yerini puzzle map söylüyor puzzle map i açmak içinse obeliks die haritada bi cisim var biraz dolaş bulursun parlayan bi kule gibi taş.onlara tıklarsan puzzle map in bi kısmı açılır sonra tear of asha yı kazarak çıkarırsın.ben yerini biliorum ama sen yinede kendin bul zevkli oluo :D tear of asha yı bulduktan sonra onu kalene götür altın gelirin artıo bide daha çok adam sayısı verio haftalık.buraları geç sonrası kolay zaten....
  • arkadaşlar benim sorunumsa internetten multiplayer map indirdim ama mantığını anlayamadım ben virtual drive dan oynuorum oyunu yani cd ile çalışıo oyun sanırım peki ben bu mapleri nereye atıcam pc yemi yoksa virtual a mı? tşkler..
  • yardımlarınız için teşekkürler bölümü geçtim amaaaa bir sonraki bölüm de takıldım tear of asha denilen cismi kazıp çıkardım kaleye götürdüm param ve madenlerim çok iyi düşman korkudan saldıramıyor ama on da 1000'lik adamlar var ben ise haftada ortalam 30-50 adam üretiyorum hızlı adam üretmenin yolu yokmu ????????
  • orasını hatırladıım kadarıyla tek başına bitirmen imkansız gibi bişi o bölümü..ben bilmiodum zamanında bilen birini de bulamamıştım 1 hafta uğraştım geçemedim sonra mecbur hile kullandım merak etmiştim adamın kalesini gerçekten de tek başına devirmek imkansız :D objectives lerde eğer nicolai nin yanına git diye bişey çıktıysa godric i haritanın en sağ en alt kısmına yollicaksın sana yardım gelio map bitio öle olması lazım yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.bide dikkat et godric yolda ölmesin :D bu arada benim soruna çözüm bulabilecek yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuEzO

orasını hatırladıım kadarıyla tek başına bitirmen imkansız gibi bişi o bölümü..ben bilmiodum zamanında bilen birini de bulamamıştım 1 hafta uğraştım geçemedim sonra mecbur hile kullandım merak etmiştim adamın kalesini gerçekten de tek başına devirmek imkansız :D objectives lerde eğer nicolai nin yanına git diye bişey çıktıysa godric i haritanın en sağ en alt kısmına yollicaksın sana yardım gelio map bitio öle olması lazım yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.bide dikkat et godric yolda ölmesin :D bu arada benim soruna çözüm bulabilecek yokmu

teşekkürler geçtim

• quote:

Orjinalden alıntı: SuEzO

orasını hatırladıım kadarıyla tek başına bitirmen imkansız gibi bişi o bölümü..ben bilmiodum zamanında bilen birini de bulamamıştım 1 hafta uğraştım geçemedim sonra mecbur hile kullandım merak etmiştim adamın kalesini gerçekten de tek başına devirmek imkansız :D objectives lerde eğer nicolai nin yanına git diye bişey çıktıysa godric i haritanın en sağ en alt kısmına yollicaksın sana yardım gelio map bitio öle olması lazım yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.bide dikkat et godric yolda ölmesin :D bu arada benim soruna çözüm bulabilecek yokmu

bu oyunun hilesini biliyorsan bana pm atabilirmisin

• Ya arkadaşlar çok alakasız olacak ama,bnm 600x rodeon ekran kartı cok kasıyor homm5'te.7600gt leadtek/assus alsam son cözünürlükte oynayabilir miyim?6600gt de olabilir aslında.Elinde bunlardan olan varsa yardım edebilir mi?Ya oynamak istiyorum(heroes3 günlerindeki gibi) ama arada kasıyor(video ayarlarını da kapamama rağmen).Yardım edin arkadaşlar
  • 7600GT ile çok rahat oynarsın. Ben eski sistemimde 7600GT ile 1280*1024 Full oynuyordum.
    Tabi sisteminin diğer bileşenlerine de bakar. Ama ekran kartından sorunun olmaz 7600GT alırsan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4Justice

Ya arkadaşlar çok alakasız olacak ama,bnm 600x rodeon ekran kartı cok kasıyor homm5'te.7600gt leadtek/assus alsam son cözünürlükte oynayabilir miyim?6600gt de olabilir aslında.Elinde bunlardan olan varsa yardım edebilir mi?Ya oynamak istiyorum(heroes3 günlerindeki gibi) ama arada kasıyor(video ayarlarını da kapamama rağmen).Yardım edin arkadaşlar

Sistem bileşenlerini söyle hocam. x600 ile aa/af açmadığın ve 1024x768 çözünürlüğünü aşmadığın sürece pek bir (kişiye göre hiç) sorun olmaması lâzım. (x600pro ve xt'de böyle en azından.)

Hele ayrıntı düşürünce...

Yalnız kamera açısını olabildiğince dik tut. Yoksa -eğer nispeten yoğun bir yer üstü haritasında isen- felç olur sistem ve oyun.

Ha ama arkadaşın da değindiği gibi sistem yeterliyse 7600gt al hiç şüphesiz. 05'te 2000 gibi puanlar alan x600xt'ye karşılık 6000 civârı alır kendisi. Oyuna/ayarlara göre bu fark daha da fazla olabilecektir.

xfx 7600gt xxx ed 179$+kdv. Normal 7600gt aksine 6200-6300 görür.

Ucuz olsun dersen 120 küsür dolar + kdv'ye palit 7600gs sonic düşünebilirsin. %100 7600gt hızına veya 570/1510 - 600/1600 gibi gt üstü değerlere çıkmaz ama 500/1350 bile görse çok iyi bir f/p kartına sâhip olmuş olursun.

H5'i de 1280x1024'te aa/af'yi önemli miktarda açarak paşa paşa oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 13 Eylül 2006; 22:15:45 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.