Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic II (S60v5)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi burada iki tip kullanıcı olacak,birinci grup sadece merak ederek bu konuya girecek diğer grup ise daha başlığı gördüğü an elleri terlemeye başlayarak ve heyecandan gözleri büyüyerek bu konuyu açacak ve hemen indirme bağlantısını arayacak :)

Çoğumuzun yıllarını,gözlerini yemiş,ancak hala özlemle andığımız o günleri,anıları bize hediye etmiş;New World Computing ve 3DO'nun muhteşem birliktelikleriyle ortaya koydukları bir şaheser olan Heroes of Might and Magic serisi için bir grup kollarını sıvamış ve Heroes of Might and Magic'i Symbian ortamına "port" etmişler.

Oyunu çok fazla test etme fırsatı bulamama rağmen gayet güzel çalıştığını ve Heroes atmosferini buram buram yaydığını söyleyebilirim.

Tam ekran ve dokunmatik olduğunu söyleme gereği dahi duymuyorum :)

Detaylı bilgi,kurulum yönergeleri ve ekran görüntüleri için tıklayın!.

Oyunu indirmek için tıklayın!.

Not:Hhafıza kartına attığımız fheroes2 klasörünün altındaki Files klasörünün içine "Save" adında bir klasör oluşturun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biojudas -- 17 Temmuz 2010; 20:01:06 >

• O kadar kişi konuya bakıp bir yazan olmamış, ilk ben yazayım bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirmehmed

O kadar kişi konuya bakıp bir yazan olmamış, ilk ben yazayım bari.
    Teşekkürler :D Heroes of Might and Magic hastası yok herhalde burada :) Daha önce verildiğini de zannetmiyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biojudas

Teşekkürler :D Heroes of Might and Magic hastası yok herhalde burada :) Daha önce verildiğini de zannetmiyorum açıkçası.

Alıntıları Göster
    teşekkürlerr
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

teşekkürlerr

Alıntıları Göster
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Oyunu oynadınız mı,beğendiniz mi arkadaşlar?
  • quote:

Oyunu oynadınız mı,beğendiniz mi arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    Paylaşım için teşekkürler.Oyun hakkında yorum yok mu veya ss ona göre kurarım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan78

Alıntıları Göster
    SS'ler ilk mesajdaki linkte var.Yorumları ben de bekliyorum ama oyun bende çalışıyor düzgünce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan78

Alıntıları Göster
    bu oyunun neresi güzel allah aşkına ya... bide öve öve bitirememişsin.13 14 yaşlarındaki, çocuk bile oynamaz bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

bu oyunun neresi güzel allah aşkına ya... bide öve öve bitirememişsin.13 14 yaşlarındaki, çocuk bile oynamaz bunu

Alıntıları Göster
    Siz beğenmemiş olabilirsiniz,oyun hakkında fikriniz yoksa da bu tarz yorumlar yapmanız doğru değil.14-15 senelik mazisi olan bir oyundan bahsediyoruz,o 13-14 yaşındaki çocuklardan büyüktür Heroes of Might and Magic serisi.Sıra tabanlı stratejileri sevmeyenlere uygun olmadığını,sitedeki yazımda belirtmiştim zaten.

Size Solitaire,Freecell gibi oyunları tavsiye ederim :)

• quote:

Siz beğenmemiş olabilirsiniz,oyun hakkında fikriniz yoksa da bu tarz yorumlar yapmanız doğru değil.14-15 senelik mazisi olan bir oyundan bahsediyoruz,o 13-14 yaşındaki çocuklardan büyüktür Heroes of Might and Magic serisi.Sıra tabanlı stratejileri sevmeyenlere uygun olmadığını,sitedeki yazımda belirtmiştim zaten.

Size Solitaire,Freecell gibi oyunları tavsiye ederim :)

Alıntıları Göster
    oyun oyundur denemek lazım paylaşım için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ralf_Jones

oyun oyundur denemek lazım paylaşım için teşekkürler

Alıntıları Göster
    teşekkürler bi deneyelim bakalım
  • teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSBBS

teşekkürler...
    teşekkürler güzel paylaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.emre

teşekkürler güzel paylaşım

Alıntıları Göster
    Yahu Homam' dan ne anlar yeni nesil. Ben çekiyorum bakalım. İnşallah güzel portlamışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaraki-kenpachi!!!

Yahu Homam' dan ne anlar yeni nesil. Ben çekiyorum bakalım. İnşallah güzel portlamışlardır.

Alıntıları Göster
    anaaa ben bu oyunu biliyom (oynarken hatırladım) taa 10 yıl önce bi oyun oynuyodum savaşıp kale alıyodun kaleye bişeyler yaptırıyodun falan CD si hala duruyo günlerce oyunun başından kalmamıştım demek şimdi telefona portlamışlar öylemi vay be
    neyse paylaşım için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: temasnick

anaaa ben bu oyunu biliyom (oynarken hatırladım) taa 10 yıl önce bi oyun oynuyodum savaşıp kale alıyodun kaleye bişeyler yaptırıyodun falan CD si hala duruyo günlerce oyunun başından kalmamıştım demek şimdi telefona portlamışlar öylemi vay be
    neyse paylaşım için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Bir şey değil arkadaşlar :)

@Hellmarch!

Fena portlamamışlar,grafikleri falan güzel sığdırmışlar.Mükemmel bir iş çıkmış diyemem (ufacık performans sorunları var) ama 10 üzerinden rahatlıkla 8 veririm.

Eski topraklar gelmeye başladı yavaş yavaş :)

@temasnick

Evet ta kendisi :)

• quote:

Bir şey değil arkadaşlar :)

@Hellmarch!

Fena portlamamışlar,grafikleri falan güzel sığdırmışlar.Mükemmel bir iş çıkmış diyemem (ufacık performans sorunları var) ama 10 üzerinden rahatlıkla 8 veririm.

Eski topraklar gelmeye başladı yavaş yavaş :)

@temasnick

Evet ta kendisi :)

Alıntıları Göster
    Yükledim de hafif kasıntı problemi dışında sorun yok gibi. Birebir aynı portlamışlar. Teşekkürler emeğine sağlık.

• @ wox

Strateji sevmiyorsan ne anlarsınki.ALLah bilir oyunun neyi anlattığından bile haberin yoktur.Oyun gayet güzel.Ben sevdim.Sen tetris mario falan oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

@ wox

Strateji sevmiyorsan ne anlarsınki.ALLah bilir oyunun neyi anlattığından bile haberin yoktur.Oyun gayet güzel.Ben sevdim.Sen tetris mario falan oyna
    evet strateji sevmeyen insan bu oyunu beğenmez ama bana göre mütiş bir oyun ama biraz zor olduğunu söyleyebilirim. güçlenmeden kimseye sataşmasanız iyi olur derim çünkü ben boyumun ölçüsünü aldım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.