Şimdi Ara

heroes izlemiş olan varsa yardım etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar heroes'e başlamıştım ama 3.sezon 2.bölüme kadar geldim, film iyice saçmaladı. izlerken skılıyorum ama süper güçlerde ilgimi çektiği için izlemeye devam mı etsem karar veremedim, sizce ne yapmalıyım, ileri ki bölümlerde dizi daha iyi oluyor mu izleyenler , yardım ederse çok sevinirim?

• Bırak Misfits izlemeye başla
  • heroes tekrardan çekiliyor sanırım, finali berbat, zamanını daha güzel diziler seyrederek değerlendirebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EresboSS

Bırak Misfits izlemeye başla

teşekkür ederim, hocam biraz baktım tam istediğim dizi, sizce izlemeye değer değil mi, yani heroes'ten iyidir değil mi, kurgusu, ve görsel efekteleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

heroes tekrardan çekiliyor sanırım, finali berbat, zamanını daha güzel diziler seyrederek değerlendirebilirsin.

hocam evet yeni çekileni gördüm ,daha iddali bence bu sefer iyi yapacaklar, aslında bende bunun için sormuştum, yani yeni dizi, eski dizi ile bağlantılı olursa yenisi anlamam diye!
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

quote:

Orijinalden alıntı: EresboSS

Bırak Misfits izlemeye başla

teşekkür ederim, hocam biraz baktım tam istediğim dizi, sizce izlemeye değer değil mi, yani heroes'ten iyidir değil mi, kurgusu, ve görsel efekteleri?

Bittiğinde ağlıyordum neredeyse. Çok güzeldi
  • teşekkür ederim hocam bende başlıyayım en yakın zamanda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.