Şimdi Ara

'Heroes' bana kalırsa bitmemesi gereken bir diziydi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mükemmel kurgu, mükemmel sahneler, mükemmel aksiyonlar. Herşeyiyle mükemmel bir diziydi. Dizinin birkaç bölümünde mantık hataları vardı ama, bana kalırsa kesinlikle bitmemesi gereken bir diziydi.

Başka izleyenler varsa onlarında yorumlarını bekliyorum dizi hakkında.

• son sezonda yanlis ata oynadilar sonu da rating kurbani olmakti tabi
  • İlk sezon efsaneydi, 2. sezon grev vs. kurbanı oldu uzun olmadı hafif baydı, devamında konuyu tutturamadılar pek iyi devam ettiremediler el mecbur kaldırıldılar
  • Katılıyorum,heroeste çok fazla potansiyel vardı ama malesef batırdılar
  • O kadar çok konu vardıki, saçma sapan konuları milletin önüne serdiler. Efsane olabilirdi.
  • İlk sezon çok iyiydi.
  • 1.sezon 9/10
    2.sezon 7/10
    3.sezon 6/10
    4.sezon 4/10

bu yüzden iptal edildi iyi de oldu bence...3.sezon zaten sylar var diye seyredildi 4.sezon sylar bile kurtaramadı...

senaristler mahvetti diziyi...

the 4400
    smallville

bu iki dizi çok daha güzel heroesa göre bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence de çok güzeldi ama ilk sezondan sonra dizinin potansiyelini tam olarak açığa çıkartamadılar. Devam etseydi hala izlerdim ama reytingler bayağı düşüktü son sezonda. Hiç olmazsa Fringe gibi mini sezon şeklinde bir final yapılabilirdi -ki öyle bir plan vardı ama kanal izin vermemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 17 Eylül 2012; 0:22:50 >
  • The 4400 çok daha güzeldi. Bence asıl bitmemesi gereken oydu. Grev kurbanı oldu o da...
  • Haklısın tabi sonsuza dek sürmeliydi.
  • On numara konusu vardı ama tırtın önde gideniydi, bilhassa son sezonları.
  • Bir kça bölümde mantık hatası mı vardı ?

2. sezondan sonra çekimemeliydi.Mükemmel bir konu ancak bu kadar batırılırdı.
  • Karakterler çok sağlam ve iyi yazılmıştı.Atmosfer ve kurgu çok sağlam başlamıştı.Peter petrelli,sylar favori karakterlerimdi hele ki sylar.2.sezonda grev kurbanı olunca konu dağıldı,iyi bir senarist bunu kurtarabilirdi ama ne yazık ki daha da beter ettiler.Yani dizi senaryo kurbanı oldu ne yazık ki..

Bir de imdb de yazılan bir yorumda görmüştüm adam haklı da;

Dizi karakter yaratmada başarılı ama aksiyon yaratmada zayıftı.Bu tarz dizilerin fanları zaten her daim izler ama normal seyirci aksiyon ister,sürekli heyecan ister.Zaten abd seyircisi bir garip,iptal edilen dizileri biliyorsunuz..ee bunlar da bir araya gelince olan oldu..Güzel anı olarak kalsın bari
  • kesinlikle 2. sezonda dahil iptal edilmesi gereken bir diziydi. 1. sezon çekilip hafızalarımızda harika bir dizi diye düşünüp keşke devamı çekilse diye akılda kalmalıydı.

the 4400 ve smallville çok daha iyi bir diziydi.
  • ya ne kadar senaristler yapımcıların hataları olsada ilk sezonu bomba gibi geçirmiş bir dizinin ikinci sezonununda grev olması çok feci baltalamıştı. yani birazda şans gerekiyor. ulan ilk sezon ne güzeldi ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.