Şimdi Ara

Hero Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba Ben Yeni Bir Hero Almak İstiyorum Ama Birkaç Hero Arasında Kaldım Xian panthedon Olaf Katarina Hangisini Almalıyım Ben Böyle Kill İ Elinden Kaçırmıyacak Kolay Ölmeyecek Kolay Öldürecek Böyle Uçan Kaçan Zıplayan Bisiler Arıorm

• kolay kolay olmeyen ve olduren bir şey arıyorsan olaf tavsiye edebilirim. Hybrid bir build ile sağlam olabiliyor cidden.
  • Biraz Anlatibilirmisin Nasıl Oynayacağımı Neler Kasacağımı Neler Alacağımı
  • Olaf DPS championu.Oldukça sağlam özellikle late gamede.Hem tank olabiliyo hem dps oldukça kullanışlı.Olafla çok rahat jungle yapabilirsin.Kascağın itemler sırasıyla Frozen mallet > Mercury boots > Sterks fervor

Bu 3 item her maçda olmak zorunda.Bundan sonrası karşı takıma kalmış.İlk levellarda defansif oynarsın (1-6 level arası) sonra ultinin yardımıyla ve E skillinin hayvani damage iyle çok rahat kill alabilirsin.Olafla ilgili bi rehberim vardı ararsan bulursun.
  • peki katarina ile xian nasıllar şimdi düzgün bisi almak istiorm ezrael ve tw den ağzım yandıda xD
  • Katarina çok daha zevkli ama xin e göre squishy kalıyor baya.
  • Peki Katarina Ve Xian I kıyaslarmısınız + - lerini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: y0ndaime

Peki Katarina Ve Xian I kıyaslarmısınız + - lerini

Şöyle diyeyim Katarina daha çok kill / karşıya ağır hasar vermek üzerine ve dayanıklı değil
    Xin ise dps/tank kasıp tanklık yaparken çok sağlam damage verebiliyorsun.
  • Mesela Ben Karthus Aldım Ezrael Vardı Tw Vardı Ama Dps Ad Karakterler Arıyorum Çok Vurması lazım
  • quote:

Mesela Ben Karthus Aldım Ezrael Vardı Tw Vardı Ama Dps Ad Karakterler Arıyorum Çok Vurması lazım

Çok vuranlar genelde çabuk ölüyor ama.Olaf hariç
  • quote:

Mesela Ben Karthus Aldım Ezrael Vardı Tw Vardı Ama Dps Ad Karakterler Arıyorum Çok Vurması lazım

Olaf al late game ağlatırsın herkesi ama early de etkili olmazsın.Kogmaw var dps tecrube ister early hayvan gibi vurmazsın ama latede önünde durabilecek kimse olmaz tabi 5vs 1 yersen ayrıWarwick alabilirsin oda güzel.Jax olarak karşıda dps varsa çok iyi iş yaparsın.Tryn da alabilirsin
  • Bana Biraz Katarina Nın Oynama Stilini Build İni Fln Anlatırmısınız
  • quote:

Bana Biraz Katarina Nın Oynama Stilini Build İni Fln Anlatırmısınız

Kim gönderdi seni ?
    Ön yargılı davranmayı sevmem ama burada milleti külliyen makaraya sarıyorsun gibi geliyor !
    6300 lük 2 şampiyon alan adam biraz olsun bu oyunu oynamıştır ve bu sorular inan hiç inandırıcı değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 11 Aralık 2010; 13:54:22 >
  • Kardeşim bende 4 tane 6300 lük hero var ve 6300 lük olan ezrael i bosuna aldım agzım yandı arastırmadan almak ıstemıorm katarına ve xıan var aklımda suan
  • quote:

Bana Biraz Katarina Nın Oynama Stilini Build İni Fln Anlatırmısınız

İki çeşit yapılandırması mevcut.Ap ve ad.Ad kasarsan q skilli daha fazla vuruyor , ap kasarsan e skilli yani shunposu.Ultisi ikisindende damage alıyor (ama aynı anda değil hangisi daha fazlaysa ondan alıyor yani hybrid kasılmaz) . Ad kasınca damage daha fazla gibi oluyor fakat ap de magic penetration almak daha rahat olduğu gibi rylai gibi itemlarla tüm skillerinin slow atmasını sağlayabiliyorsun , bu sayede ultin aynı zamanda aoe slow haline dönüşüyor channel boyunca.Aynı zamanda gayet sağlam bir solo laner , oynamasını iyi biliyorsan bir vlad ile mid lanede gank yemediğin takdirde rahat bir şekilde first blood alabilirsin diye düşünüyorum.W skillini shunpo ile kullanırsan damage reduction dagger ile kullanırsan ignite taki etki gibi %50 healing reduction oluyor , ki bunu devamlı vlada atarsan çok çok zorlanacaktır.Disable skilli az olan takımlara karşı bir banshee's veil ile teror estirebiliyor.Birazcık cooldown reductionla sürekli skill kullanabiliyorsun.Karşıdaki takıma göre nadirde olsa lichbane alarak (bu ap build için geçerli) damage output unu yükseltebiliyorsun.

• cok sağol şimdi anladım katarina çok iyi ama cooldown ları nasıl yani seri skil yapabilirmiyimcombo xian a göre kısamı
  • Ya odeğilde xin olacak xian deyip durma çok uyuz oldum :P
  • siz bi cevap verseniz
  • Dostum gerekli yanıtlar zaten verilmiş,ayrıca 2-3 tane 6300'lük champa sahip olduğuna göre oyundan az çok anlıyorsundur diye düşünüyorum.Xin de katarina da sevdiğin tarzda atlayıp zıplayan,tuttumu bırakmayan herolardan.Özellikle xin tuttumu bırakmıyor,hoplatma,atlama falan.Katarina daha squishy ultiyi kullanacağın zamanı iyi ayarlaman gerekir,skilleri no cost olduğu için dilediğin kadar harraslarsın.Xin ile lifesteal itemi almadan pasif sayesinde lifesteal sahibi olursun ve uzun süre base gitmeden dayanabilirsin,ayrıca lifesteal benim için dps herolarda çok önemli bir özelliktir.Yani gerekli cevaplar yukarda verilmiş tekrar etmiş gibi oldum ama sorununu anlayamadım sonuçta şu bundan iyidir bu bundan iyidir diyemeyizya.
  • dmk istediğim şu karşıda ikitane düşman var uzaktan aralarına gözümü kırpmadan dalabileceğim rahat aralarına kaynayabileceğim canları yarısa ikisinide alacağım arıorm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.