Şimdi Ara

HERO ONLİNE BAŞLANGIÇ REHBERİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
1
Favori
159.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ionizer

Ya bi allahın kulu yardım etsin kimse cwp vermiyo ya üşeniyor yada kimse bilmiyor.
    SORUM:
    Şimdi 3 stat var..

STR-DEX-INT
    1-Lwl 10 a kadar 15int kastım. Hep dex mi kasmam lazım bundan sonra? Yoksa arada str yede vermelimiyim? Stat dağılımı nasıl olmalı ?
    2-Skillerden sadece bow skillerinimi açmam gerekiyor? Yoksa hem Bow hemde sword skillerinide açmalımıyım..

Cvplar için şimdiden tşkler..
    arkadaşım sen hangi silahı kullanıosun sword mu blade mi???* ilk buna açıklık getirelim
    2. olarak da eğer sword kullanıosan sana önerim gir siteye sora bak silahların ne istediiine son sword kaç dex istiosa sınırı o kadar yap gerisini int e yağdır
    eğer blade gidiosan gir siteye bu sefer son bladein kaç str istediiini ören ve geri kalanları dex ve int e bölüştür ama inte daha ağırlıklı ver ok sanda gene dex olduuuğu için siilah ihitiyacı kadar dex gerisini int ver
    ama sana tavsiyem sadece ok kullanma yanında sword da kullan hem sword hem ok git ok un lvl 40 kitabındaki skilllerle ilk kitabı aç 2. gereksiz ama sword da tüm kitapları açmaya özen göster

• 1- Ben bowum. 3 Tane char açtım oyunu kavramak ve statları çözmek için.

1. Chara Full dex gittim. Str hiç vermedim. Aradada int e verdim. Defans çok iyiydi ama 8kyu ya geldim domuzları bile zor kesiyodum. Atak sürünüyodu.. Str ye vermeden olmicanı anladım..
    2.Chara Full int. Silahın istediği kadar dex verdim. Str yine vermedim. 1. chardaki sorunları yaşadım. Atak yine yerlerde süründü 1 dan olmam 3 saatimi aldı.
    3.Chara Full Str+int silahın istediği kadar dex verdim ve en iyi sonucu bu charda aldım 30 dk dan 1dan ı geçtim...

Yukarda denemiş olduğum 3 chardada str ye vermeden okçu olmanın bi anlamı olmadığını str ye vermeden lwl atlamanın ölüm olduğunu anladım..

Yanlışım yada hatam varsa düzeltin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ionizer

1- Ben bowum. 3 Tane char açtım oyunu kavramak ve statları çözmek için.

1. Chara Full dex gittim. Str hiç vermedim. Aradada int e verdim. Defans çok iyiydi ama 8kyu ya geldim domuzları bile zor kesiyodum. Atak sürünüyodu.. Str ye vermeden olmicanı anladım..
    2.Chara Full int. Silahın istediği kadar dex verdim. Str yine vermedim. 1. chardaki sorunları yaşadım. Atak yine yerlerde süründü 1 dan olmam 3 saatimi aldı.
    3.Chara Full Str+int silahın istediği kadar dex verdim ve en iyi sonucu bu charda aldım 30 dk dan 1dan ı geçtim...

Yukarda denemiş olduğum 3 chardada str ye vermeden okçu olmanın bi anlamı olmadığını str ye vermeden lwl atlamanın ölüm olduğunu anladım..

Yanlışım yada hatam varsa düzeltin..

okçuysan zaten vuruş gücü düşük olduuu için silah isteği kadar dex gerisi str ve int ama ben sword ve ok kullanıorum uzaktan 2 skill vuruorum okla sora yanıma gelince kılıçla hallediorum sana tavsiyem bu şekilde git ama illa sadece ok olcam diosan senin işin zor hbr verim

• Abi oyunu indirmek zorunlu mu? Deil ise siteden nası oynanıyo?
    Lütfen cvp=
  • 444mb lık sey sitee sıgmaz
  • yardımın için saool abi.
  • np
  • ya ben erim onbaşı olmak için kaç msg gerekior???
  • abi bu soru burda sorulacak soru deil ama sorduk işte napıım
  • cok mesaj atman gerekio benim acc baska zaten o tegmendi heralde 200 msajı vardı heralde 2. kez banlandıo acıldıında onla gircem artık 2 gun sora
    edit:pardon heralde 20 mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last**funy -- 29 Ekim 2006; 16:57:06 >
  • abi bişi sorcam eğer wow la ilgileniorsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razor_Hector

abi bişi sorcam eğer wow la ilgileniorsan

yaaa abicim burası WOW yeri diiil adından da anlaşılacağı gibi HERO ONLİNE git pm at ya da git WOW un konusunda yaz yazcaklarını
  • ani o meslekler nerden seçilo killl nerden açlılıo sölmedin
  • quote:

Orjinalden alıntı: enes199404

ani o meslekler nerden seçilo killl nerden açlılıo sölmedin
    meslekler lvl 10 olunca lord sagun un bulunduğu yer yani en üst kattaki 4 adam var bunlar warr,hunter vs
    kill da normal bi yerde kesemion gidip mudo island da kescen ama açma yeri dört adet kutucuk var sol üstte farketmişindir onun en soldakine 2 kere tıkla ya da üstünde bekle kısa yol tuşu yazar onu yaparak gelen soruya yanıt veriosun ve kill seçeneği aktif oluo
  • Bir sorum olcak... Pet nereden alıcaz? Veya nasıl yakalıyacaz... Yazıyı okudum ama ben göremedim ve ya gözümden kaçtı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Bir sorum olcak... Pet nereden alıcaz? Veya nasıl yakalıyacaz... Yazıyı okudum ama ben göremedim ve ya gözümden kaçtı...
    bak şimdi pet yakalaman için hunter olcan ve tame skill ini kullancan ama hart deyince olmuyo lvl 9 kurtların canlarını 10 dan aşşağı indircen ve elinde kılıç varken bu skill i kullcancan kurt yakalanırsa kayboluo ve ınventory de belirio yakalayamazsan canı fullenio

yaratık alcaksan da kurtları 5k dan almaya çalış
    ayı alcaksan 10k
    şahine daha çok var sen bunları bi al ama sana önerim bunları al sat geliştirmek için pek uraşma bunlar zor bunların yerine lvl 40da şahin ya da lvl 50 de kaplan var daha kolay gelişiolar sana önerim kurt alma ayı istersen al ama sat ve binek geliştirmeye çalış attack petlerde pek uraşma özellikle bu ayı ve kurt için zaman kaybı

• Sağolasın bir deniyim...
  • Arkadaşlar ölen petleri geri getiren o bitkinin adı neydi ve nerden alıyorduk. Gezmediğim yer kalmadı. Bulamadım..
  • adı dead spirit incence ya gm nin sorduğu sorularda gelen caselerden çıkabiliyo.ve dragon castledeki stable keeper Ma da satılıyo diye biliyorum
    Ben hep fortune caselerden tam 500e yakın yapmışımdır.sadece fortune caselerden:DD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaya -- 4 Kasım 2006; 8:18:00 >
  • ko yu ve wow u kimse geçemez
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.