Şimdi Ara

Hero onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4800 ip var riven mi alsam jayce mi bilemedim surekli oynamayi dusunuyorum irelia falan var hesapta hangisinden sıkılmam sizce veya güc durumu nasil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aralarında en zevklisi Jayce sadece oynaması daha zor

Şuanda Riven ve Irelia'dan daha iyi durumda ve hasar konusunda fazlasıyla yeterli en azından çift taraflı oynayabiliyorsun

Heronun bi kaç tane ipucu var mesela onları öğren çekiç formunda zırh ve büyü direnci kazanman gibi çekiç formundayken minyona her vuruşunun mana doldurması gibi (çekiç halinde w pasifi)

Uzaktanda dürtersin yakındanda vurursun tek sorun heronun ciddi anlamda mana sorunu yaşaması onun dışında birde mobil değil

Kendini hızlandırırsın iyi hoş ama yarı mobil diyelim

Rakiple tfye girmeden önce olabildiğince dürtmen lazım içe girince adcden farkın yok onu unutma

Tank kasarsan heronun potansiyelini kısarsın hiç gerek yok öyle şeylere (Ap defansif olarak sihiriçen ve merkürün adımları yeterli hattaha hiç olmadı ekstradan qss çıkarsın)

Irelia biraz daha güvenli 2 hasar gerisini full tank çıksanda sorun değil sonuçta oyun sonuna yönelik bi şampiyon ve gerçek hasara sahip Riven ise ustalık gerektiren bi şampiyon o şampiyona o kadar vakit ayırmaya değeceğini düşünmüyorum iyi ellerde çok iyi iş yapar ama dediğim gibi gerek yok

• Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam irelia oyunuyorum zaten guvenli pick benim icin her zaman iki haftaya turnuvamiz var top lane oynucam tank oynuyorum fakat carry de almam gerekicek aklimda jayce var bi iki hafta otp gibi oynayip ogrenicem ki baya video izledim w yi uzaktan basip forum degisince aa animasyonu iptal oluyor falan onlaei ogrendim de guvenemedim sanki sıkmaz insallah

• ikisinde de sıkılırsın. gerçi riven dene belki sıkılmayabilirsin. 3 oyundan 1'inde riven otp geliyor zaten, öyle ki neredeyse sadece mainleri riven pickliyor. Jayce ile oynarken şöyle sıkılmazsın, ne pickleyeceğine karar veremediğin zamanlarda falan gözün kapalı picklersin, doğru düzgün counter'ı yok çünkü.Hatta iyi bir jayce oyuncusunun karşı jungle dışında hiç counter'ı yok. Şu yüzden sürekli oynamaktan sıkılırsın, jayce ile ne yapabileceğin aşağı yukarı belli. melee moda geçersen adam sana yaklaşmaz çünkü QE combosu her lvl da can yakıyor. Range moduna geçince de demekki farm yapacaksın ya da uzaktan dürteceksin bu zamanlarda da sana engage yapmak isterler. Öyleyse jayce nasıl top lane de böyle damage atıyor ve kolay kill alabiliyor, cevap basit. rakibin hatalarını cezalandırıyorsun. Karanlığa EQ yapıp kill almanın zevki ve lee sin in sadece Q+Q yapmadan sadece Q yapıp kill almasının zevkini ben bu oyunda başka hiçbirşeyi yaparken yakalayamadım. resmen ograzm oluyorsun.

irelia çok sıkıcı. bakma öyle hoplayıp zıpladığına, seni yanıltmasın. skilleri çok basit ve çok güçlü. Tek zorlayan kısım 1v1 attığın sırada stun'ı iyi zamanda ayarlamak hatta bazen sırf bunu yapabilmek için az da olsa canını bilerek azalttırmak zorundasın vs vs.

riven'a hiç girmiyorum. ruh hastası olursun. skillseti içinde sustain dışında herşeyi barındıran bir şampiyonu oynayarak ve kill alarak iyi oyuncu olduğunu düşünmeye başlarsın. hiç gerek yok.

• Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Valla usta senin yorumlari ni begenirim hep haklisin otp riven kayniyo heryer bende otp oyniyim biraz diyorum top lanede ama kararsizim jayce zevkli guzek geldi gibi o yuzden kararsizim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

ikisinde de sıkılırsın. gerçi riven dene belki sıkılmayabilirsin. 3 oyundan 1'inde riven otp geliyor zaten, öyle ki neredeyse sadece mainleri riven pickliyor. Jayce ile oynarken şöyle sıkılmazsın, ne pickleyeceğine karar veremediğin zamanlarda falan gözün kapalı picklersin, doğru düzgün counter'ı yok çünkü.Hatta iyi bir jayce oyuncusunun karşı jungle dışında hiç counter'ı yok. Şu yüzden sürekli oynamaktan sıkılırsın, jayce ile ne yapabileceğin aşağı yukarı belli. melee moda geçersen adam sana yaklaşmaz çünkü QE combosu her lvl da can yakıyor. Range moduna geçince de demekki farm yapacaksın ya da uzaktan dürteceksin bu zamanlarda da sana engage yapmak isterler. Öyleyse jayce nasıl top lane de böyle damage atıyor ve kolay kill alabiliyor, cevap basit. rakibin hatalarını cezalandırıyorsun. Karanlığa EQ yapıp kill almanın zevki ve lee sin in sadece Q+Q yapmadan sadece Q yapıp kill almasının zevkini ben bu oyunda başka hiçbirşeyi yaparken yakalayamadım. resmen ograzm oluyorsun.

irelia çok sıkıcı. bakma öyle hoplayıp zıpladığına, seni yanıltmasın. skilleri çok basit ve çok güçlü. Tek zorlayan kısım 1v1 attığın sırada stun'ı iyi zamanda ayarlamak hatta bazen sırf bunu yapabilmek için az da olsa canını bilerek azalttırmak zorundasın vs vs.

riven'a hiç girmiyorum. ruh hastası olursun. skillseti içinde sustain dışında herşeyi barındıran bir şampiyonu oynayarak ve kill alarak iyi oyuncu olduğunu düşünmeye başlarsın. hiç gerek yok.

Karşıma ne zaman pant gelse ağzım yüzüm dağılıyor.Bugün lckde de patates etti pant ile jaycei.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

ikisinde de sıkılırsın. gerçi riven dene belki sıkılmayabilirsin. 3 oyundan 1'inde riven otp geliyor zaten, öyle ki neredeyse sadece mainleri riven pickliyor. Jayce ile oynarken şöyle sıkılmazsın, ne pickleyeceğine karar veremediğin zamanlarda falan gözün kapalı picklersin, doğru düzgün counter'ı yok çünkü.Hatta iyi bir jayce oyuncusunun karşı jungle dışında hiç counter'ı yok. Şu yüzden sürekli oynamaktan sıkılırsın, jayce ile ne yapabileceğin aşağı yukarı belli. melee moda geçersen adam sana yaklaşmaz çünkü QE combosu her lvl da can yakıyor. Range moduna geçince de demekki farm yapacaksın ya da uzaktan dürteceksin bu zamanlarda da sana engage yapmak isterler. Öyleyse jayce nasıl top lane de böyle damage atıyor ve kolay kill alabiliyor, cevap basit. rakibin hatalarını cezalandırıyorsun. Karanlığa EQ yapıp kill almanın zevki ve lee sin in sadece Q+Q yapmadan sadece Q yapıp kill almasının zevkini ben bu oyunda başka hiçbirşeyi yaparken yakalayamadım. resmen ograzm oluyorsun.

Karşıma ne zaman pant gelse ağzım yüzüm dağılıyor.Bugün lckde de patates etti pant ile jaycei.

Early de safe oynayıp kara balta alana kadar dalma . Kara balta alınca da dürtülmeden direk üstüne zıpla ölür zaten pantheon .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop onerisi
    3 yıl önce açıldı
    Kulaklik Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Laptop onerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jayce al aralarında en güçlü ve en zevklisi Jayce baba .
  • Boşver bunları al Maokai çek bir asırlık+buzdoğan adc yi tekle hem de ölme
  • Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    Hangi maçta pant vs jayce oldu hocam link var mı
  • Jayce alma nerf yiyecek, Riven al nerf yese bile 1 patch sonra buff alıyor malum kişiler olsun.
  • OTP Riven çok fazla var, her 5 oyunun en az 2'sinde görebilirsin. Jayce öneririm bende.
  • al bi darius
    riven jayce sıkılırsın alışması ogrenmesı zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.