Şimdi Ara

Hero isteksiz kendine atak yapana saldırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir düşmanı işaretle diyorum ona saldırıyor ilk ama farklı bir yerden başka bir hero vurdu mu ona dönüyor ve kımıldamıyor. Bunu nasıl düzelticem ? Çok öldüm bu yüzden.

• Autoattack kapat.
  • Hocam kapalı zaten
  • aynen dün meepolara karşı oynarken bir meepoyu hedeflemiştim spirit b. ile.Sonra herkes bana vurmaya başlayınca birden baktım farklı hedeflere kaymış.Halbuki ben q + ultiyi kullandığım meepoya saldırı emri verdikten sonra başka hiçbirşeye basmamıştım.
  • Birde sorun bendemi bilmiyorum ama escape yaparken adamlar arkamdan kovalıyor mesela hero dönüp vuruyor auto attack kapalı olmasına rağmen dönüp vuruyor ve ölüyorum.Hani çözümü yokmudur bunun ?
  • Aynen bana da olmaya başladı nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teas

Birde sorun bendemi bilmiyorum ama escape yaparken adamlar arkamdan kovalıyor mesela hero dönüp vuruyor auto attack kapalı olmasına rağmen dönüp vuruyor ve ölüyorum.Hani çözümü yokmudur bunun ?

Eskiden bana çok oluyordu ama artık hiç olmuyor. Garip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

aynen dün meepolara karşı oynarken bir meepoyu hedeflemiştim spirit b. ile.Sonra herkes bana vurmaya başlayınca birden baktım farklı hedeflere kaymış.Halbuki ben q + ultiyi kullandığım meepoya saldırı emri verdikten sonra başka hiçbirşeye basmamıştım.

Baratta artık charge attığın adam ölürse yanındaki en yakın birime otomatik olarak charge atıyor ondan olabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.