Ben bir düşmanı işaretle diyorum ona saldırıyor ilk ama farklı bir yerden başka bir hero vurdu mu ona dönüyor ve kımıldamıyor. Bunu nasıl düzelticem ? Çok öldüm bu yüzden.
Autoattack kapat.
Hocam kapalı zaten
aynen dün meepolara karşı oynarken bir meepoyu hedeflemiştim spirit b. ile.Sonra herkes bana vurmaya başlayınca birden baktım farklı hedeflere kaymış.Halbuki ben q + ultiyi kullandığım meepoya saldırı emri verdikten sonra başka hiçbirşeye basmamıştım.
Birde sorun bendemi bilmiyorum ama escape yaparken adamlar arkamdan kovalıyor mesela hero dönüp vuruyor auto attack kapalı olmasına rağmen dönüp vuruyor ve ölüyorum.Hani çözümü yokmudur bunun ?
Aynen bana da olmaya başladı nedense
quote:
Orijinalden alıntı: Teas
Birde sorun bendemi bilmiyorum ama escape yaparken adamlar arkamdan kovalıyor mesela hero dönüp vuruyor auto attack kapalı olmasına rağmen dönüp vuruyor ve ölüyorum.Hani çözümü yokmudur bunun ?
Eskiden bana çok oluyordu ama artık hiç olmuyor. Garip
aynen dün meepolara karşı oynarken bir meepoyu hedeflemiştim spirit b. ile.Sonra herkes bana vurmaya başlayınca birden baktım farklı hedeflere kaymış.Halbuki ben q + ultiyi kullandığım meepoya saldırı emri verdikten sonra başka hiçbirşeye basmamıştım.
Baratta artık charge attığın adam ölürse yanındaki en yakın birime otomatik olarak charge atıyor ondan olabilir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme