Şimdi Ara

HERO GLAMOUR YENİLENMİŞ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar , az önce resmı youtube kanalında denk geldım,yavaslatılmıs hızda ızleyınce detaylar begenımı kazandı ozellıkle giriş seviyesi modele ragmen stoplar gayet güzel,kadranda da yenılemeye gıtmısler , umarım ülkemize gelir .Yeni başlayan için çinli de değil pahalıda değil herolar bu yuzden maıl yazdım bakalım gelecekmı.










  • Giriş seviyesi için veya başlangıç motoru olarak çok güzel bence. Fiyatları da uygun. Çinli motorlara karşı iyi alternatif olur.


    Bajaj V15 adında yeni bir model yaptı. Bu sene getireceklermiş. 150cc'lik, caferacer türünde güzel bir motor. Buna da bir göz atın bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

    Giriş seviyesi için veya başlangıç motoru olarak çok güzel bence. Fiyatları da uygun. Çinli motorlara karşı iyi alternatif olur.


    Bajaj V15 adında yeni bir model yaptı. Bu sene getireceklermiş. 150cc'lik, caferacer türünde güzel bir motor. Buna da bir göz atın bence.

    Evet şimdi bulduğum bir video..

    Glamour 2017 de dik motor , euro 4 ve enjeksiyonlu olarak gelecek ülkemize,zaten yakıtı çok ekonomik bir modeldi enjeksiyonlu olunca muhtemelen sezonda 6 lira cıvarında olacak olan benzin açısından oldukça yüz gülderecektir.


    03:58 den itibaren Glamour ..









  • arkadaşlar 10 senedir türkiyede motosiklet tamiriyle uğraşan birisiyim. hero kesinlikle almayın tamirci birisi olarak söylüyorum hero yerine scooter olarak tvs alın vitesli motor olarakda bajaj alın. hint mallarına kötü diyemem tabi japon mallarının yerini tutmaz ama hero gerçekten pişmanlıktır alan kişiler aşırı zararlara satıyor. ve parça istiyoruz fabrikada kimse ile iletişime geçemiyoruz. parça yok yurt dışından gelecek diye bekliyoruz. arıza veriyor uğraştırıyor.

    tavsiyelerimi dinleyin. hiçbir arkadaşımın milyarlarca lira para verip motor alıp üzülmesini sıkılmasını istemem. hero hondaya motor yapıyordu diye yalan atıyorlar. honda heroyu kendisi bitirdi. çünki heronun yaptıgı hondaları alanlar hep şikayetlerle hondaya geri döndü ve de bu şikayetlerden sıkılan ve aşırı müşteri kaybeden honda hero'ya yol verip heroya yaptırdıgı modelleride kendisi yapmaya başlamıştı.

    askeri ücret 1400 lira para kazanmak bu ülkede çok zor bu yüzden motor alırken enine boyuna araştırın arkadaşlar. alırkende satarkende herşeyi göz önünde bulundurup hesaplayıp öyle motor alın. usta çin malı motor almak istemiyorum japon alacak paramda yok diyorsanız scooter tavsiyesi olarak tvs vitesli motor tavsiyesi olarak bajajı önerebilirim.

    Allah'a emanet olun dostlar.




  • Öncelikle bende şöyle fikrimi acıklayayım..

    Hero dünyanın en büyük motosiklet pazarı Hindistanda pazar lideridir , ve halen dünya bazında en çok üretim yapan şirkettir. Cok satmak baslı basına bır kritermidir , elbette hayır.Hero dünyadaki motosiklet markaları içinde ar-ge ye en cok bütçe ayrıan ve en fazla mühendisin çalıştığı firmadır.

    Gelelim yerel olaylara , alan kişilerin hepsını tüm Türkiyede bulup,yüzyüze konuşup durumnlarını soramadığım için ''alan kişiler pişmandır'' diye ahfaki konuşup ahkam kesemem,kendı cevremde 4 hero kullancısı tanıyorum ( 1 hunk ,1 glamour , 2 dash ) ve dördüde gectıgımız seneden beri gayet memnun sürücüler.

    Gelelim parca sıkıntısına 72 saat parca garantisi veriyor hero Türkiye , ve parca bekleme yuzunden 3-4 hafta motoruna bınememıs aprilia ve pıaggıo sahıbı tanıdıgım varken , heroda fren hortumu ve amartısor parcalarının bayıde olmayıp ertesi gun temın edıldıgını kendı gozumle gordum,bayide İstanbulda.

    Gelelim tarihi çarpıtmalara ,yanı '' yalan atıyorlar '' denılerek , en ıyımser tahmınle kendı yalan soyleyen , yada cahil oldugundan bılgısı olmadan fıkrı olabılen tayfaya,nasıl olsa sallamak serbest ama aslında bılmemek ayıp degıl, öğrenmemek ayıp demiş atalarımız.

    hero 1947 de kuruldu , honda ıle 1983 te ısbırlıgı gıdıldı.Dolayısıyla zaten 30 yıllık bır tecrubeye sahıpken ortak uretıme basladılar ve honda cocuk degıl sonucta kımle ne ısıne gırecegını enıne boyuna hesaplayarak gırmıstır,hısse sozlesmelerıde vardır.2011e kadarda ortak motor urettıler,dolayısıyla dedelerımız emeklerken bu adamlar motor uretıyor,ve 20 kusur senede bırlıkte urettıler,yanı bu ''pişman kullanıcılar'' artık ne kadar tepkısız kaldı,gerı donus yapmadılarsa demekkı honda 20 kusur sene uyudu demekkı ? komik..

    Hazır yalan dolanı bırakıp doğrulardan bahsediyorken bir BİLGİ daha vereyim , ortaklıgın bozulma sebebi şudur. Honda çindeki fabrikalarının girdi maliyetlerinin çok düşük olması ile karlılıgını arttırırken Herodan da aynı işçilik rakamlarına düşmesine talep etmiştir , fakat bu rakamda uzlaşamadıkları için ortaklık son bulmuştur.Ki bu gayet dogal sonucta kapıtal pıyasada parca bası 1 dolar bıle buyuk adetlerde onemlı malıyetlerdır ve bu sırketler paraya gore ıs yapar hondada haklıdır. Yani uretım kalıte ve bır baska sebepten değildir ayrılık,10 yıllık motorcu değilim 5 yıllıkta değilim.Ama arastırma yapıp,tarafsız bakabılınce bilgilere ulasmak zor degıl aslında,deneyin bence öneririm.


    Şimdilik bu kadar yazdım, yazdıgınız yalan dolan kısmını eleyınce,az bırsey kısısel gorusunuz kaldı,onada saygı duyarım farklı dusunceler olabılır zevk ve keyıf ısı sonucta motor.

    benım fıkrımde şu yönde oluştu,hatta ıkı kez okuyunca yazılanları daha bır emın oldum kendımce. Muhtemelen bajaj yada tvs bayısı olup herodan haz etmeyen,ve hıntlı pıyasasında bız satalım heroya meroya gerek yok kafa karıstırmaya diyip, aleyhte kamuoyu ıcın bır yazı kaleme alınmıs,10 yıllık motorcuyumla da yazılanlar bır temele oturtulmak ıstenmıs,ki okuyana vaay bu adam bu kadar yıllık motorcu,böyle dıyorsa vardır bir bildiği,dur ben heroyu eleyeyim kafadan algısı olusturulsun.

    yada gercekten 10 yıllık ıyı bır meslek erbabı motor tamırcısı,ama malesef bu herolarda iş cıkmıyor,arızada yok bize yaramıyor,bari satılmasın.dur ben bır yazı yazayım en ıyısı gömdükce gömeyip , ortamlarda durum aynen bu deriz kim bilecek..


    diğer arkadaslara onerım şu..


    asla tek kaynaktan bilgi almaya ve bunu kesın dogru kabul etme hatasına dusmeyın , arastırın,soruşturun,önyargılı olmayın.Birseyin cok satması az satması kalıtesını belırlemez, 2 .el pıyasasını belırler kısmen.


    iyi forumlar..

    Kaynak :https://www.motorcular.com/tr/markalar/hero-motosiklet-tarihi/301
    https://en.wikipedia.org/wiki/Hero_Cycles#History
    https://en.wikipedia.org/wiki/Hero_Motors
    http://www.sabah.com.tr/otomobil/2014/02/27/dunyanin-en-buyuk-i775ki775-tekerlekli775-motor-ureti775ci775si775-turkiyede







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 21 Ocak 2017; 13:19:27 >




  • efecan0001 kullanıcısına yanıt
    Degerli yorumun icin tsk ederim.

    Scooterde TVS demissin, vitesli apacheler nasil, ki sen

    Bajaj diyorsun.saygilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende teşekkür ederim.

    hocam tvs'nin vitesli motorları çok pahalı yani senin sorduğun apache modelleri. ben 10 senelik tamirciyim sana tavsiye etmem. çünki yedek parçada çok paran gider. ama tvs'nin scooterleri harikadır 140-160 binde tvs binen dönerci eczane paket işi yapan müşterilerim var.

    dükkanıma hero , ve çin malı motorları sokmuyorum yapsanda yüzünü güldürmüyor. kalite yok.

    bajaj'da su soğutması ve güç var. motoru hor kullanmazsan senelerce sorunsuz binebilirsin. tvs'nin vitesli motorlarına göre yedek parçası bajaj'ın daha ucuz.

    hero'nun pazarlamasınıhttp://www.turbotuning.gen.tr/asyamotor.html asyamotor yapmaktadır.
    asyamotordaki sıkıntıları motorcu camiasında zaten herkes biliyor.




  • BAJAJ SIKAYET : https://www.sikayetvar.com/bajaj

    BAJAJ DISTRIBÜTÖR KURALKAN : https://www.sikayetvar.com/kuralkan

    HERO : https://www.sikayetvar.com/hero-motor


     HERO GLAMOUR YENİLENMİŞ.

     HERO GLAMOUR YENİLENMİŞ.

     HERO GLAMOUR YENİLENMİŞ.

     HERO GLAMOUR YENİLENMİŞ.

     HERO GLAMOUR YENİLENMİŞ. HERO GLAMOUR YENİLENMİŞ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 27 Ocak 2017; 19:15:44 >








  • start stop + enjeksiyon + arka disk fren opsiyonuda var..












    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 27 Ocak 2017; 19:18:38 >




  • efecan0001 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

    İnsanları Bajaj'a yönlendirmişsiniz ama sosyal platformları takip etmediğiniz belli. Motosiklet.net, şikayetvar.com gibi sitelere girerseniz Kuralkan, Bajaj ve servislerin ne kadar kötü durumda olduğunu görürsünüz. Göstergeleri çalışmayan, krank kıran, servisten çıkmayan motorların durumlarına bakın.

    Hero'yu önermiyorsunuz ama herkes Hero alın çok sağlam diyor. Açıkçası biraz taraflı yorumlar yazdığınızı veya size gelen Hero motorların ömrünü tamamladığını düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Unforgiven

    Hocam merhaba,

    İnsanları Bajaj'a yönlendirmişsiniz ama sosyal platformları takip etmediğiniz belli. Motosiklet.net, şikayetvar.com gibi sitelere girerseniz Kuralkan, Bajaj ve servislerin ne kadar kötü durumda olduğunu görürsünüz. Göstergeleri çalışmayan, krank kıran, servisten çıkmayan motorların durumlarına bakın.

    Hero'yu önermiyorsunuz ama herkes Hero alın çok sağlam diyor. Açıkçası biraz taraflı yorumlar yazdığınızı veya size gelen Hero motorların ömrünü tamamladığını düşünüyorum.

    kesinlikle bu arkadaşın fikrine uymayınız. arkadaş hero motorda çalışan bir kişidir. senelerin deneyimi var. asyamotor ve daelim yüzünden hep zarara uğradık. hero'da aynı şekilde motor parçaları gelmek bilmez. fabrika arandığında kimse sorun çözmez. daha ne diyeyim kardeşim sana ? 5 yıl garanti değil 10 senede garanti versen nasıl olsa sen işin içinden kullanıcı hatası diyerek çıktığın için fayda etmez.

    ucuz motor almak isteyenlere scooter tavsiyesi olarak tvs vitesli motor tavsiyesi olarak bajaj öneriyorum senelerin tamircisi olarak. motosiklet.net'e az daha reklam verin. hero'nun ne olduğunu diğer motosiklet siteleri emin olun çok iyi biliyor. para verdiğiniz sitelerde kendinizi övdürebilirsiniz ancak. donanımhaber'e reklam bile verseniz sizi övmez kimse. bu site gerçeklerden yana.




  • efecan0001 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl bir psikolojiye sahipsiniz hiçbir fikrim yok Daha 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. Okuduklarımı, gördüklerimi, insanların fikirlerini size yazıyorum. Hero'nun, Bajaj'ın, X'in verdiği reklam beni ilgilendirmez veya scooter beni ilgilendirmez. Ben kullanıcıların yazdıklarını burada yazıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.