Şimdi Ara

HERKEZİN FİKRİNE İHTİYACIM VAR LÜTFEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU SENE ÇOK BÜYÜK CAHİLLİKLER YAPTIM DEFTER KİTAP ACMADAN DOĞRU DÜZGÜN CALISMADAN 31TÜRKCE 12SOSYAL 15-20MAT 15-20 ARASI NET FEN YAPTIM SAYISALIM

LYSYE 85GÜN CİVARI KALDI VE O KADAR ÇOK KONU VARKİ VE BEN ÇOK YÜKSEK OKULLAR İSTİYORUM KAPASİTEMİN FARKINDAYIM AMA GERÇEKTEN ÇALIŞMADIM YGSYE VE ÇOK PİŞMANIM ŞİMDİ LYS YÜZDE 70 FALAN DİCEKSİNİZ AMA YGSDE YÜZDE 30 COK İYİ OKULLAR İÇİN İKİSİNİNDE ÇOK İYİ OLMASI LAZIM DEMEM O Kİ SİZCE ŞİMDİDEN EN BASTAN YGSYE BASLAYIP ÖNÜMÜZDEKİ YIL MARTA KADAR HEM YGS HEM LYS BİTİRMİŞ OLURUM VE ÇOK MÜKEMMEL PUANLAR ALABİLİRİM ÇOK KARARSIZIM

ÖĞRETMENLERİM LYS CALIS DİYOR AMA KARAR VEREMİYORUM

• Ciddi olmadığını varsayarak Lys çalış bence diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş seneye kalsan bile o lysye çalışacan şimdiden çalış hedefin çok yüksekse dene bi şansını olmadı seneye yine çalışıcaksın where is the problem ? önce çalışmak isteyip istemediğini sor kendine
  • lys çalış. çok sıkı çalış olursa bir yıl daha kaybetmeden gidersin. eğer olmazsa bu yıl ki çalıştıkların seneye alt yapı olur çok sağlam olur
  • İşte Lys konularını 3 ay gibi kısa bi süreye sıgdırmak istemiyorum resmen o konuları yutmak sindirmek istiyorum.Çünkü eminimki yetişmicek konular
  • Türkçeden bu imla hatasıyla nasıl 31 ner yaptın anlamış değilim 😂😂

• Kardesim burda dikkat etmiyorumki konuyu saptırma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkez yazarak nasıl Türkçe'den 31 net yaptın hocam? Ciddi soruyorum.

• Kardeşim gerçekten dikkat etmiyorum suan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.