Şimdi Ara

HERKEZ IRIVER T10 ONERIYOR T20 KOTU MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN TUM SİTEYİ GEZDİM ANCAK TURKİYE SATISI HIZLI SİSTEM TARAFINDAN YAPILAN T20 İ RİVER VAR PEŞİN FİTATI NAİT ODENMESİ HALİNDE 248 YTL 1 GB SİMDİ T10 BUNDAN DAHA MI İYİ NEDEN HERKEZ T10 VE BOZULURSA T10 NE OLACAK T20 BİR ŞEKİLDE HIZLI SİSTEME VEREBİLİRİZ ANCAK T10 NE YAPIYORUZ.
    CREATİVEDEN DAHA İYİ SES VERDİGİ YAZILIYOR OZELLİKLE BASS VE TİZ SESLERİ O YÜZDEN ALMAK İSTİYORUM.

SONUC OLARAK T20 İLE T 10 ARASINDA NE FARK VAR SES OLARAK

• Bende aynı soruyu T30 için sormak istiyorum...
    Sanki T30 daha özellikli ve daha iyi görünüyor; ama fiyatı daha ucuz... T30 bu modellerden daha mı kötü,ben mi yanlış anlıyorum acaba?

Bir de T30 'a radyo yüklenebiliyor mu?
  • arkadaşlar mrb bi kere iriver t10 amerikan fiyatlarına bakarsanız daha pahalı olduğunu görürsünüz iriver T20 nin türkiyede satılan versiyonlarında fm radyo yok ve ses güçlerine gelecek olursak T20 ve T30 15mW güç çıkarırken T10 18mw ses çıkarma gücüne sahip ve ayrıca T10 1 adet kalem pil ile 53 saat kesintisiz müzik keyfi veriyor diğerleri li-on pille çalışıyor onlarında omurleri sınırlı ben alırsanız T10 alın derim gittigidiyor.com da çok makul fiyatlara bulabilirsiniz. garanti olayı ben size söyliyeyim türkiyede 3 sene garanti veriyolar bi sorun olursa kullanıcı hatası deyip sana ödetiyolar amerikada standart 1 sene garanti kullanıcı hatası die de bişey yok.
    radyo yükleniyomu olayına gelirsek hayır , aslında içindeki yazılımı güncellersen bi radyo sekmesi çıkıyor ama senin üründe radyo olmadığı içinde ole boş bi şey çalışmayan bi sekme çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roofe -- 2 Eylül 2006; 9:02:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: roofe

arkadaşlar mrb bi kere iriver t10 amerikan fiyatlarına bakarsanız daha pahalı olduğunu görürsünüz iriver T20 nin türkiyede satılan versiyonlarında fm radyo yok ve ses güçlerine gelecek olursak T20 ve T30 15mW güç çıkarırken T10 18mw ses çıkarma gücüne sahip ve ayrıca T10 1 adet kalem pil ile 53 saat kesintisiz müzik keyfi veriyor diğerleri li-on pille çalışıyor onlarında omurleri sınırlı ben alırsanız T10 alın derim gittigidiyor.com da çok makul fiyatlara bulabilirsiniz. garanti olayı ben size söyliyeyim türkiyede 3 sene garanti veriyolar bi sorun olursa kullanıcı hatası deyip sana ödetiyolar amerikada standart 1 sene garanti kullanıcı hatası die de bişey yok.
    radyo yükleniyomu olayına gelirsek hayır , aslında içindeki yazılımı güncellersen bi radyo sekmesi çıkıyor ama senin üründe radyo olmadığı içinde ole boş bi şey çalışmayan bi sekme çıkıyor

ben şu 18 mw olayını hangi site yazıyor merak ediyorum ayrıca tum dunyada iki ürününde fiyatı aynı butun bu i river urunleri araştırmalarım sonucunda 16 mw oldugunu tespit ettim ayrıca sorun radyo değil zaten benim için radyo onemli değil onemli olan aletin sorunsuz ve yuksek kaliteli ses vermesi eger radyo onemli olsaydı sony almayı dusunurdum asla i river almayı duşunmezdim

• bende bildiklerimi anlatayım;aslında her üçü de ses kalitesi olarak aynı,aradaki farklara gelince,t10 AA pille,t20 lion dahili pille (USB den şarj) bulabilirsen adaptörle, t 30 AAA pille çalışıyor, t 10 un ekranı renkli ama kalın kalem pil kullandığı için uzun süreli müzik dinletiyor.Kullanım kolaylığı ve spor görünüm t 10 da ama diğerlerinden biraz büyük.Ses çıkışı konusuna gelince t 10 Amerika için üretimlerinde 18 mW, Avrupa için olanlarda 15, sanırım t20 ve t30 larda 14 veya 15 mW olacak.t 10 ların amerika versiyonları radyolu,avrupa versiyonlarında sadece t 20 de opsiyon, t 20 fm olarak geçiyor.Tercih size kalmış, kolay gelsin.
  • T20
    15mW(R) - 15mW(L)

bildiğim kadaryıla hizlisistem satmıyor ürünü nereden baktın?
  • h.s satıyor ben bursa'da gördüm ama yanlış mı gordum acaba. zafer de vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.