Şimdi Ara

Herkesten Özür Dilerim (Mr.Legend)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siyaset konularında din konularında zıt düşündüğüm insanlara genelde hakaret edip onları küçük düşürmeye çalışıyorum. Özür dilerim sizden. Birçok kişi ile sırf bu konular yüzünden forum içerisinden kavga ettim. Yüz küsür ban yedim. Siyaset ve din konularına yazmamayi düşünüyorum, umarım yazmam daha fazla. Forum burası diyen desin demeyi ogrenemedim. Özür dilerim herkesten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 28 Ağustos 2013; 4:28:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam ol

• never apologize when you can criticize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow Dash

never apologize when you can criticize.

+9999 Ama cidden, kemalim ile paygamberimi kıyaslamayın.
  • En iyisini yaparsın . Ne demişler kavga gördüğünde kaçacaksın , girip de arada kaynamaya gerek yok .
  • Bilader kırıcı laflar söylemeden önce karşı taraftaki nasıl düşünüyor onun farkına varmak lazım. Küfretmekle ve hakaret etmekle hiçbir gelişme kaydedemeyiz. Ama özür dilemek bi erdemdir. Tebrik ederim sonuç olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

En iyisini yaparsın . Ne demişler kavga gördüğünde kaçacaksın , girip de arada kaynamaya gerek yok .

Umarim yaparım ben de böyle. Bugünden sonra yazmam diyorum ne kadar uzun sürdürebilirsem benim için o kadar iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buraya eğlenmek için girersen canın sıkılmaz böyle şeyler yazmak zorunda da kalmazsın şahsen hiçbir siyasi, dini konuya girmiyorum böylelikle keyfimde kaçmıyor kimseyide kırmış olmuyorum bırakın herkes kendi doğrusunu kendisi bulsun görsün

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

En iyisini yaparsın . Ne demişler kavga gördüğünde kaçacaksın , girip de arada kaynamaya gerek yok .

Umarim yaparım ben de böyle. Bugünden sonra yazmam diyorum ne kadar uzun sürdürebilirsem benim için o kadar iyi

Zor değil yazmamak hele ki yazdığının karşındaki insana hiç ama hiç etki etmeyeceğini bildiğin sürece çok basit . Ben hiç denk gelmedim forumda 2 zıt görüşe sahip insanların birbirine hak verdiğini .

• Konuya birkaç up yapayım, ne kadar kişi görürse o kadar iyi. Gerci görmese de olur fazla up demeyeceğim.

• Mr.Legend ciddi olarak söylüyorum teknik yardım bölümünde favorilerim arasındaydın 2 3 kişi ile ama konu dısına girdiğimde o saçma mesajlarını gördüm benim için bittin
  • quote:

Orijinalden alıntı: like.no.other

buraya eğlenmek için girersen canın sıkılmaz böyle şeyler yazmak zorunda da kalmazsın şahsen hiçbir siyasi, dini konuya girmiyorum böylelikle keyfimde kaçmıyor kimseyide kırmış olmuyorum bırakın herkes kendi doğrusunu kendisi bulsun görsün

katılıyorum ben de kafa dağıtmaya giriyorum ama dine saldırı olunca insanın sinirleri ister istemez bozuluyor.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Naber -- 28 Ağustos 2013; 5:32:11 >
  • Açıkçası gözümden düşmene ramak kalmıştı. Seni nerede bir tartışma içinde görsem, mutlaka karşı tarafa hakaret edici ve küçük düşürücü laflarla cevap veriyordun. Olgun ve yerinde bir karar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Light99

Mr.Legend ciddi olarak söylüyorum teknik yardım bölümünde favorilerim arasındaydın 2 3 kişi ile ama konu dısına girdiğimde o saçma mesajlarını gördüm benim için bittin

Dogrudur, ben konu Dışı bölümünü bulduktan sonra bıraktım dahili bileşenlerde yazmayı.

Daha fazla yazmayacağım ne siyaset ne din hakkında. Kim ne derse desin.

• bence aadamın hesabını çalmışlar bunları başkası yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

bence aadamın hesabını çalmışlar bunları başkası yazıyor

Yok ben yazıyorum. Kendim isteyerek. Benden beklenmeyen bir davranış bu, değil mi?

• quote:

quote:

Yok ben yazıyorum. Kendim isteyerek. Benden beklenmeyen bir davranış bu, değil mi?

• Bende eskiden Futbol bölümüne ne zaman girsem ban yiyip çıkardım.Sonra naptım ? Bir daha girmedim rahatım
  • quote:

quote:

Senden beklenmicek bi davranış hocam.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.