|
Bildirim
|
20 yıldır profesyonel sapım
|
Ya işte böyle forumda yiyonuz beni sonra red üstüne red. Yemezler artık. İyi eğlence oluyor demi böyle gaza getirmek?
![]() ![]() ![]() |
Sadece yakısıklıların sevgilisi olduğunu düşündüğün sürece yalnız kalmaya devam ediceksin. Dünyanın en yakısıklı insanı olduğunu düşün aynı hareketleri davranışları sergileyerek ne yapabilirsin ? En fazla ailen akrabaların maşallah çok yakısıklı derler. Dısarıda kendini göstermediğin, sosyal aktivitelere katılmadığın sürece insanların seni nasıl görüp beğenmelerini bekleyebilirsin ki. Demek istediğim iş insanın kendisinde bitiyor. Herşeyin faturasını dış görünüşe kesmek yanlış bana göre
|
herkesin sevgilisi mi var?
tamamiyle yanlış bir tespit türkiye için türkiye'de gerçekten sevgili sayısı diğer avrupa ülkelerine göre vs çok daha az.Çünkü toplumuzun malesef seks tabusu var, genç kızlarımız her zaman daha yakışıklı bir erkek peşinde ve kendilerine hiç bir erkeği layık görmeme seviyesindeler.Erkekler biraz daha istekli ama onlarda toplum baskısı olsun,kızların kezbanlığı olsun onlarda kızlara karşı soğumuş durumda italya,rusya,almanya gibi ülkelerde inanın 15 yaşından tut 22-23 yaşlarına kadar bütün gençler sevgiliye sahip.Ve çekinmeden yaşayabiliyorlar bu hayatlarını çünkü orada böyle saçma tabular yok türkiye'nin gençliği şuan cidden çok sıkıntılı bir geçiş döneminde sanırım.Bir yandan dini baskılar vs derken bir ilişki yaşayıp mutlu olamıyorlar bir yandan avrupa kadar da rahat olamıyorlar ,e arap ülkeleri gibi 14-15 yaşlarında da evlenemiyorlar.Kısacası hepsi bugda kalmış durumda umarım bu durum düzelir, gençler için cidden çok üzülüyorum kendimde dahil olmak üzere. |
Dünyanın en yakışıklısı olsam 3 kere üst üste reddedilmezdim. Kabul edin iş tipte bitiyor. Ben tip dışında elimden gelen her şeyi mükemmel yaptığım da oldu. Sonuç gene hüsran. Kabul edin işte.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaisyLucky59 -- 30 Mart 2018; 17:34:27 > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DF3AA226 -- 30 Mart 2018; 17:42:50 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|