Şimdi Ara

Herkesin sevgilisinin olması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
9.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok ilginç bir durum. Okulda, forumda filan herkes normal bir şeymiş gibi anlatıyor, dışarda filan çiftler birlikte geziyor. Sürekli reddedilen tek rezil ben miyim? Bi de ailem çok kolaymış gibi git kız arkadaş yap diyor. Kabullenemiyorlar bu tipsiz diyemiyorlar çünkü onlardan çıktım.

• Sadece yakısıklıların sevgilisi olduğunu düşündüğün sürece yalnız kalmaya devam ediceksin. Dünyanın en yakısıklı insanı olduğunu düşün aynı hareketleri davranışları sergileyerek ne yapabilirsin ? En fazla ailen akrabaların maşallah çok yakısıklı derler. Dısarıda kendini göstermediğin, sosyal aktivitelere katılmadığın sürece insanların seni nasıl görüp beğenmelerini bekleyebilirsin ki. Demek istediğim iş insanın kendisinde bitiyor. Herşeyin faturasını dış görünüşe kesmek yanlış bana göre
    herkesin sevgilisi mi var?

tamamiyle yanlış bir tespit türkiye için

türkiye'de gerçekten sevgili sayısı diğer avrupa ülkelerine göre vs çok daha az.Çünkü toplumuzun malesef seks tabusu var, genç kızlarımız her zaman daha yakışıklı bir erkek peşinde ve kendilerine hiç bir erkeği layık görmeme seviyesindeler.Erkekler biraz daha istekli ama onlarda toplum baskısı olsun,kızların kezbanlığı olsun onlarda kızlara karşı soğumuş durumda

italya,rusya,almanya gibi ülkelerde inanın 15 yaşından tut 22-23 yaşlarına kadar bütün gençler sevgiliye sahip.Ve çekinmeden yaşayabiliyorlar bu hayatlarını çünkü orada böyle saçma tabular yok

türkiye'nin gençliği şuan cidden çok sıkıntılı bir geçiş döneminde sanırım.Bir yandan dini baskılar vs derken bir ilişki yaşayıp mutlu olamıyorlar bir yandan avrupa kadar da rahat olamıyorlar ,e arap ülkeleri gibi 14-15 yaşlarında da evlenemiyorlar.Kısacası hepsi bugda kalmış durumda

umarım bu durum düzelir, gençler için cidden çok üzülüyorum kendimde dahil olmak üzere.
  • ben ayrıldım kafam rahat. sevmemiştim hiç.
  • Ne zaman olduki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yıldır profesyonel sapım

• quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Ne zaman olduki

Oh benim gibi biri daha. Oley oley en azından yalnız olma konusunda yalnız değilim.
  • Gel sarılalım

• bir adam tanıdım, kafasız bir kadına yaşamının yirmi yılını verdi. her şeyi feda etti ona; dostlarını, emeğini, dürüstlüğünü bile.. ama bir akşam, kadını hiç sevmemiş olduğunu anladı. canı sıkılıyordu, hepsi bu. insanların çoğu gibi canı sıkılıyordu."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herkesin nerede olması
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen bana pm'den fotonu attın. Tipsiz değilsin sadece özgüven eksikliğin var.Spora falan git 2-3 ay gerisi gelir zaten.
  • Bende aynıyım dostum sevgilisi olanlara karşı bir düşmanlık içerisindeyim bkz. Elliot Rodger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaisyLucky59 -- 30 Mart 2018; 17:34:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Sen bana pm'den fotonu attın. Tipsiz değilsin sadece özgüven eksikliğin var.Spora falan git 2-3 ay gerisi gelir zaten.

Ya işte böyle forumda yiyonuz beni sonra red üstüne red. Yemezler artık. İyi eğlence oluyor demi böyle gaza getirmek? Bundan önceki beni reddeden kızla sonra netten baya yakın arkadaş olduk laf arasında o bile söyledi tipsiz olduğum için reddettiğini. Artık hayatta yemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: m4tr4k

Bende aynıyım dostum sevgilisi karşı bir düşmanlık içerisindeyim bkz. Elliot Rodger

Cümleyi anlayamadım dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tüng

quote:

Orijinalden alıntı: m4tr4k

Bende aynıyım dostum sevgilisi karşı bir düşmanlık içerisindeyim bkz. Elliot Rodger

Cümleyi anlayamadım dostum.

Yazım hatası düzelttim.
  • Herkesin sevgilisi yok olmasına gerekte yok zaten benim oldu da ne oldu boş boş zaman harcadım şu an var da ne oluyor boş boş zaman harcıyorum. Sonuç olarak 31 cektikten sonra anlıyorum ki hepsi boş aktiviteler, yapılması gereken göz önünde ve bilgili olmak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sadece yakısıklıların sevgilisi olduğunu düşündüğün sürece yalnız kalmaya devam ediceksin. Dünyanın en yakısıklı insanı olduğunu düşün aynı hareketleri davranışları sergileyerek ne yapabilirsin ? En fazla ailen akrabaların maşallah çok yakısıklı derler. Dısarıda kendini göstermediğin, sosyal aktivitelere katılmadığın sürece insanların seni nasıl görüp beğenmelerini bekleyebilirsin ki. Demek istediğim iş insanın kendisinde bitiyor. Herşeyin faturasını dış görünüşe kesmek yanlış bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaqenn

Herkesin sevgilisi yok olmasına gerekte yok zaten benim oldu da ne oldu boş boş zaman harcadım şu an var da ne oluyor boş boş zaman harcıyorum. Sonuç olarak 31 cektikten sonra anlıyorum ki hepsi boş aktiviteler, yapılması gereken göz önünde ve bilgili olmak.

Senin de mi var? Seni kendim gibi hayal etmiştim. Bi de varsa tabi ki anlayamazsın olmamasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DF3AA226 -- 30 Mart 2018; 17:42:50 >
  • Var da çok şaşırılacak bir şey değil ki bu :d?
    Ya dediğin gibi illaki oluyor olsun diye zorlamamak ve çok göz arkasında kalmamak yeterli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Sadece yakısıklıların sevgilisi olduğunu düşündüğün sürece yalnız kalmaya devam ediceksin. Dünyanın en yakısıklı insanı olduğunu düşün aynı hareketleri davranışları sergileyerek ne yapabilirsin ? En fazla ailen akrabaların maşallah çok yakısıklı derler. Dısarıda kendini göstermediğin, sosyal aktivitelere katılmadığın sürece insanların seni nasıl görüp beğenmelerini bekleyebilirsin ki. Demek istediğim iş insanın kendisinde bitiyor. Herşeyin faturasını dış görünüşe kesmek yanlış bana göre

Dünyanın en yakışıklısı olsam 3 kere üst üste reddedilmezdim. Kabul edin iş tipte bitiyor. Ben tip dışında elimden gelen her şeyi mükemmel yaptığım da oldu. Sonuç gene hüsran. Kabul edin işte.
  • quote:

Var da çok şaşırılacak bir şey değil ki bu :d?
    Ya dediğin gibi illaki oluyor olsun diye zorlamamak ve çok göz arkasında kalmamak yeterli

Onlar yeterli filan değil. Tip lazım.
  • quote:

quote:

Herkesin sevgilisi yok olmasına gerekte yok zaten benim oldu da ne oldu boş boş zaman harcadım şu an var da ne oluyor boş boş zaman harcıyorum. Sonuç olarak 31 cektikten sonra anlıyorum ki hepsi boş aktiviteler, yapılması gereken göz önünde ve bilgili olmak.

Senin de mi var? Seni kendim gibi hayal etmiştim. Bi de varsa tabi ki anlayamazsın olmamasını.

Kardesim nasi bir tipin var artik merak etmeye basladim, paylas artik ac anketi, gizli oyla karar verelim tipine.

• quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

quote:

Kardesim nasi bir tipin var artik merak etmeye basladim, paylas artik ac anketi, gizli oyla karar verelim tipine.

İlaç aldığımdan mı ne ir ara atıyordum hatta herkes bıkmıştı. Artık ilaç mı etkisini bitirdi ne özgüven filan yok. Kameraya bakamıyorum şuan tipsizliğimin tam farkındayım. Nasıl atayım? Ayrıca karar vermenize gerek yok ben biliyorum nasıl olduğumu.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.