Şimdi Ara

HERKESİN FİKİR YARDIMINA İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE HEPİNİZE MERHABA ARKADAŞLAR FORUMA YENİ ÜYE OLDUM VE SİZİN DEĞERLİ FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR ŞİMDİDEN KATKIDA BULUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Ben bir okulda bilgi işlem teknik servis sorumlusuyum ve okulda bir altyapı oluşturmak istiyorum nereden nasıl başliyacağımı bir türlü çözemedim öğretmenlerin hepsi laptop ile çalışıyor sınıflarda projeksiyon ile yansıtma yapıyor bilgisayarlar okula yani kuruma ait bütün bilgisayarların ayarlarını sınırlandırmak ve uzaktan yönetmek gibi altyapılar oluşturmak istiyorum nereden nasıl başlayabilirim bunları nasıl gerçekleştirebilirim fikirleriniz benim için değerlidir iyi çalışmalar dilerim hepinize

• Merhaba;

Öncelikle hayırlı olsun. Yeni bir kurumda başlangıç olarak görev ve sorumluluk sınırlarına göre yapılması gerekenler;

- Donanım ve yazılım envanterinin çıkarılması
    - Lisans envanterinin çıkarılması
    - Yukarıdaki çıkan listelerle kurumun donanım ve yazılım standartlarının belirlenmesi
    - Network alt yapısının şemaya dökülmesi
    - Yedekleme ve felaket kurtarma presedürlerinin oluşturulması
    - Kurumun güvenlik politikalarının belirlenmesi

Arkadaşlarında ekleyecekleri olacaktır. Daha sonra her bir maddeyi ayrıntıya dökeriz (yukarıdaki sorularının cevapları bunların içinde olacaktır)

Kolay gelsin.
  • Bir tane windows server kurun. Bir domain yapısı kurun. Bilgisayarları domaine katın. Servera mail özelliği de kurun. Herkesi rahatlıkla sınırlandırabilirsiniz.
    Dameware NT Utilities tavsiye ederim uzaktan bağlanma için.
    Yoksa çoklu lisans antivirüs alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.