Şimdi Ara

HERKESİN BÖYLE BIR ARKADAŞI VARDIR :D [SSLİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
6.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HiçkimseninHiçbirşeyi

Ben balkonda film izleyip ben balkonda oyun oynayamadıktan sonra laptopı ne yapayım leptap dediğin istediğin yere götüre bileceksin istediğin yerde istediğin aktivite yapabileceksiniz Evde masaüstü gibi kullanıp alacaksan hiç gerek yok
    Gaming laptopları taşımak ayrı bir eziyet, hiçbir üni öğrencisinin okula götürdüğünü veya milletin geziler esnasinda sirtinda tasidigina inanmiyorum. Anca 15.6" düşük seviye pc'leri taşırlar onlar hafif oluyor. Onlarlada en fazla hangi oyunu oynayabilirsin ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen mecbur masaüstü öneriyoruz. Adam 3000 lira bütçem var diyor ama RDR2 oynatsın oyun için alacağım diyor. 3000 liraya harici ekran kartlı bilgisayar bile yokken ben adama nasıl laptop önereyim?

Kimisinin de bütçesi var ama taşımam lazım gaming laptop önerin diyor. 5 kiloluk bilgisayarı nasıl her gün sırtında taşıyacaksın? Araban olsa bile bilgisayarı her yerde açmak zor. Laptop'ı masa üstü gibi kullanacaksan zaten laptop almaya gerek yok.

O yüzden iş için laptop, oyun için desktop felsefesindeyim.
  • Puahhaaa konu dışı'nın yarısı arkadaşı yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

Laptop alıp masaüstü gibi kullanacaksanız laptop almayın.
    Laptop alıp diledigimizde masaüstü gibi kullanabiliyoruz, tersi mümkün değil.

Edit: Buna neden alındınız bu kadar anlamadım. "masaüstü gibi" kullanmak ile kast edilen önemli. Masaüstü performansında değil tabiki.. Dilediğiniz ekranla minimum yer kaplayarak sabit bir yerde demek istiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 6 Mayıs 2020; 20:52:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flean

Bana gayet mantıklı geliyor artık. Ortalama bir laptop ile superbox alıp oyunları geforce now ile oynamak çok daha ideal.
    Superbox çok pahalı

• Stadia, geforce now gelişseydi sıkıntılı olmasaydı pc toplamamamız için bir sebep olurdu ancak 2020 itibari ile hala pc toplama akar. Konsollara zaten reis ayarı çekti sağolsun.
    Gerisi tatavadır, lakırtıdır, boş lafgüzaftır konu kilit laptopta oyun oynanırcılar banned.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Masaüstünden aldığın performansın yarısını laptoptan alamazsın (Aynı fiyata aldığın 2 cihaz olarak)

Masaüstünde örnek ekran kartını değiştirecem dersin değiştirirsin diğerinde tabiki yapamazsın.
  • valla benim aldığım zamanda masaüstü 1050ti sistem 3000 civarına toplanıyordu 3800e monster aldım memnunum aynı parayı versinler vermem. az bi mobilite işin içine giriyosa laptop alınmalı.
    slayt vs içinse sıfır almaya bile gerek yok çer çöp ne varsa ssd tak kullan.
    şu devirde gerçekten işi olanlar ve oyun oynayanlar alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cosmic Love kullanıcısına yanıt
    İnternet ve gsm ihtiyacını da giderebilirsin bu şekilde. Biraz tuzlu tabi ama özellikle iyi çekiyorsa tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flean -- 4 Mayıs 2020; 2:34:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1070'li laptop kullanıyorum masaüstünden geçtim dünya varmış diyorum günde min 4 saat oyun oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flean

İnternet ve gsm ihtiyacını da giderebilirsin bu şekilde. Biraz tuzlu tabi ama özellikle iyi çekiyorsa tadından yenmez.
    Siz kullanıyor musunuz şu an?

• quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

masaüstü ne ya. herşeyin portable ve compact oldluğu çağda kocaman şeyi masayla birlikte yer kaplatmaya ne gerek var evde. al bir laptop dursun. tatile falan gittiğinizde ne götüyüroysunuz masaüstünü mü?
    Portable ve Compact olan şeylerin fiyatı kocaman dediğiniz masaüstü kadar performansı portable kadar oluyor Ve ayrı olarak tatile felan ihtimali yok bilgisayar götürmem ben niye tatile çıkıyorum o zaman. İş için bile olsa telefondan hallederim olabildiğince.

• Oyun için en iyisi masaüstü. Bir kere upgrade edebiliyorsun. Performans daha yüksek.

• Oyuncu laptopu aldım pişmanım aman ha masaüstü pc toplayın
  • Benim 17.6 gaming laptop var yaklaşık 5kg okula da götürdüm arkadaşa da götürdüm her yere götürdüm ve hiçbi şekilde kasma ısınma bozulma olmadı 2 senedir kullanıyorum. Masaüstü pc aile evi gibidir.
  • Şuan noluyo'nun malsın mesajlarını admin mi sildi (yoksa sen mi sildin hocam?) Admin sildiyse komedi ya baslicam bu foruma yeter artık espri bile yaptirmiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: lutufi123

1070'li laptop kullanıyorum masaüstünden geçtim dünya varmış diyorum günde min 4 saat oyun oynuyorum.
    Kaç paraya aldınız acaba? Masaüstü versiyonundan daha az fps alacaksınız maalesef daha fazla para verip. Tek artısı taşınabilir olması o da ihtiyaçtan ötürü. Bir de ekranınız küçük olacak film dizi için de eksi sayılır çokta olmasa.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.