Şimdi Ara

Herkesin bir derdi var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En azından bu forumda , yanlış anlamayın ama en son derdiniz aşk olsun.Aşktan başka getçrk dertleri olan yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her dert büyüktür.

• Benim dertlerim sırayla:

Okul
    İş
    Para
    Yalnızlık
    Sigara
    31
    Uykusuzluk

• Büyük dertlerimi uzun uzun anlatmak isterdim ama şuan için en kritik derdim tuvalete gidemiyorum. Abuk subuk korkunç şeylere baktım. Karikatür videolar film sahneleri derken iş çığırından çıktı

• Tüm dertlerimin temel noktası ve ana dert olarak nitelendirdiğim ''kendini sevmemek'',''kendinden nefret etmek'',''kendini aşağılamak,başka insanları yüceltmek'',''zoraki yaşamak'' gibi psikolojik rahatsızlıklarım var 3-4 senedir ve bu beni git gide intiharın eşiğine getirdi muhtemelen son günlerimi yaşıyorum bu aralar.Bu hayatta tutunacak tek bir dalım ve hayatta en ufak bir gayem yok,aldığım nefes bile ziyan
  • "Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olur." demiş Yunus Emre.
  • Bu sene mezun oluyorum ama elle tutulur bir meslek yok ufukta. Is yelpazesi genis ama yine de su gelecek kaygisi icimi yiyiyor. (Rusca Tercumanim)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Sanırım aynı dertlerderden müzderipiz.

Benim gibidüşünen 1-2 insan görmek bile bazen tek olmadığımı bilmek güzel oluyor.

• Bu sene de dgs kazanamadık
  • Evlenicem param yok
  • KöfteSuyu kullanıcısına yanıt
    Evlenme

• Şu an en büyük derdim, yıllarca oturduğum evden ayrılmak zorunda kaldım. Mahallede her gün yemek-su verdiğim kediler ve 4 tane köpek vardı. Muhtemelen kimse onlara yemek-su vermiyor. Her gün "Bugün ne yaptılar acaba?" diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Tüm dertlerimin temel noktası ve ana dert olarak nitelendirdiğim ''kendini sevmemek'',''kendinden nefret etmek'',''kendini aşağılamak,başka insanları yüceltmek'',''zoraki yaşamak'' gibi psikolojik rahatsızlıklarım var 3-4 senedir ve bu beni git gide intiharın eşiğine getirdi muhtemelen son günlerimi yaşıyorum bu aralar.Bu hayatta tutunacak tek bir dalım ve hayatta en ufak bir gayem yok,aldığım nefes bile ziyan

Okurken bi an ben mi yazdim dedim hocam. Hatta bunla ilgili konu bile acmistim. Yalniz degilsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

Şu an en büyük derdim, yıllarca oturduğum evden ayrılmak zorunda kaldım. Mahallede her gün yemek-su verdiğim kediler ve 4 tane köpek vardı. Muhtemelen kimse onlara yemek-su vermiyor. Her gün "Bugün ne yaptılar acaba?" diye düşünüyorum.

Helal olsun sana dostum çok iyi bir kalbin varmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dertler ç.k gibidir en büyüğü seninki sanırsın..

• herkes derdine yazsa donanim haber duman alti olur

• Anksiyete
    Okb
    Öfke kontrolu bozukluğu
    Depresyon
    Geçmişte yaşanılan hayal kırıkları ve pişmanlıklar
    Vee yalnızlık..
    Yakışıklıyım ama yaşlanıyorum ve gençliğim bitiyor.insanın bir tane arkadaşı olmaz mı?benim yok valla.erkek dahi arkadaşım yok.sanal hariç sanaldakilerde benden 5 6 yaş küçük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moonel -- 25 Eylül 2016; 23:57:57 >
  • Babam kanser
    Annemin de romatizmal hastalıkları var, yaşam kalitesini düşürüyor.
    Yaşadığım hayattan memnun değilim.
    Ergenlikte yaşadığım bi kaç sorun nedeniyle istediğim mesleğe yönelemedim. İşimden çok da memnun sayılmam.
    İleriye dönük bir planım yok, karamsarım biraz.

İstediklerimi yapabilecek kadar param var allahtan. O şekilde devam ediyoruz iş-ev arasında sıradan bir yaşamla. Aşk meşk nedirki, keşke terkedilmek aldatılmak tek derdim olsa anasını satayım.
  • Eren derdiyok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

"Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olur." demiş Yunus Emre.

Güzlemiş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.