Şimdi Ara

Herkesin bilip kabul edemediği şeyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu başlıkta herkesin bilipte kabullenemediği, günlük yaşamımızdan örnekler verelim. Tabi ki bunlar herkesin bilmesine rağmen "kişisel görüş" olarak kayıtlara geçecek

-Kadın ve erkeğin dost olamayacağı gerçeği
    Forum da kaç tane erkek var bilmiyorum da alımlı ya da çekici bir kadınla arkadaş olunduğunda mutlaka erkek birşeyler hisseder.
    -Kadın erkek eşit değildir
    Her ne kadar "kadın erkek eşit" bla bla desekte, ataerkil topluma karşı çıkıp linç edilmemek için "eşit yea" desekte toplumumuz da maalesef erkeğin dediği olmakta.
    -İyiler her zaman kaybeder
    İyiler her zaman kaybeder arkadaşlar, net söylüyorum bunu. Kötü insanlar kazanır. Çünkü kötü olmak için zeka gerekir, iyi olmak için gerekmez. Zeki insanlar genelde kazanır.
    -Bir şeyi yapanı kıskanıp bela okumak, aşağılamaya çalışmak vs.
    Örneğin biri zina yaptı, şimdi 100 kişi "Tü allah belanı vermiye zinacı zındık" dedi ama o 100 kişinin 99'una kız verseler aynı işi suyu çıkana kadar yapar.

Dipnot: Her genelleme yanlış olup, bu da bir paradokstur. Kişisel görüş içerir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki

• Ok.

• -Kadın ve erkeğin dost olamayacağı gerçeği
    olur kardes mesela ben oldum.
    -Kadın erkek eşit değildir
    haklısın.
    -İyiler her zaman kaybeder
    her zaman değil,kısa vadede haklısın kaybederler ama uzun vadede kananıyorlar. misal acun ılıcalı fakıken sanırım arkasının aılesının evınde kalmıs 2 sene sımdı ise onlara sahıp çıkımıs. aynı sekılde c.ronaldo ve arkadasının oynadıgı macta gol atanı takıma alacaklarmıs,arkadası c ronaldoya attırmıs glu yıne ronaldo sahıp cıkmıs suan arkadasına.
    -Bir şeyi yapanı kıskanıp bela okumak, aşağılamaya çalışmak vs.
    kıskanmak,ecet bu konuda haklısınç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.