Şimdi Ara

Herkesin asgari ücrete çalışmaya başlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üni arkadaşımın kız kardeşi hemşire, asgari ücret alıyor
    Üni arkadaşımın kız arkadaşı avukat asgarinin bir tık üstü
    Dershanelerde çalışan öğretmen arkadaşlarım asgari ücret alıyor

Bu ülke nasıl böyle bir hale geldi helak olacaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 7 Şubat 2021; 12:18:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet düşük ücretle çalışan çok var ama hemşire, avukat da o paraya çalışmaz geçici olduğunu düşünüyorum ve dostum bir de şu taraftan bak herkesin parası olsa lüks içinde yasasa lüks arabası olsa paranın gücü azalır sen herkes güçlü olsun ister miydin? bunu düşün olaya bir de bu taraftan bak ona göre planını yap paranı kazan. Demek istediğim paraya ulaşmak zor ama getirisi fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir çok kişi de yalan söylüyor bu konuda. Aman gözü kalmasın nazar deydirmesin, ne kadar aldığımı bilmesin vs diye asgari bir tık üstü falan diyorlar kim bilir 4 k da alıyor olabilir.
  • Üsttekine katılıyorum ülkemizde insanlar böyle nedense. Okuldayken sınava çalışır çalıştığını söylemez, iyi not alır notunu söylemez, meslekte parasını alır ama söylemez

• İyi kazanan kazandığını söylemez buna katılıyorum.Ama konu sahibinin dediğinde doğruluk payı var.Özel hastaneler,özel okullar,barolar ve hatta özel dişçi klinikleri dahi yeni mezuna asgari ücret veriyor.Avukat ve diş hekiminin maaşının artma ihtimali var.Ama özellikle öğretmenlerin durumu çok kötü.Dershaneler,etüt merkezleri hatta milli eğitim bakanlığı dahi asgari ücret altında maaş veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

İyi kazanan kazandığını söylemez buna katılıyorum.Ama konu sahibinin dediğinde doğruluk payı var.Özel hastaneler,özel okullar,barolar ve hatta özel dişçi klinikleri dahi yeni mezuna asgari ücret veriyor.Avukat ve diş hekiminin maaşının artma ihtimali var.Ama özellikle öğretmenlerin durumu çok kötü.Dershaneler,etüt merkezleri hatta milli eğitim bakanlığı dahi asgari ücret altında maaş veriyor.

ben sabancı mezunuyum asgari ücretle bile iş bulamıyorum 13 aydır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asgari ücret ne kadar olmalı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.