Şimdi Ara

herkesin aradigi sarki #ASK OYUNU# keremcem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
14.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bunu arayan bayagi arkadas war gördügüm kadariyla... buyurun arkadaslar;

http://rapidshare.de/files/4280109/keremcem-kadife_kelepce.mp3.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi añgelus -- 11 Eylül 2005, 15:15:42 >

• teşekküyleyyy
  • bisey degil hande_nev

bu arada arkadaslar sarki için yorum falan yazinda biraz üstte kalsin topic, çünkü daha öncede isteyenler olmustu... ayrica irem'in sarkisindan falan çok daha güzel bu sarki, biraz övgüyü hakediyo sanirim....
  • biraz deill çok çok hakedioo övgüü. süper bişi yaa şarkı.. uçuro beni uzaklara... ahh ahhhh
  • ovguyu hakeder tabi. cunku keremcem in sahane bi albumu var zaten 8ay kadar once cıkan ve bir birinden guzel şarkılar var albumde. ama herkes diziyle tanıdı onu ve album gume gitti biraz.
  • ama o çocuk o diziye ve rolüne çok yakışıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: ironhand

ovguyu hakeder tabi. cunku keremcem in sahane bi albumu var zaten 8ay kadar once cıkan ve bir birinden guzel şarkılar var albumde. ama herkes diziyle tanıdı onu ve album gume gitti biraz.
  • sarkiya klip çekmis keremcem ama ben yeni versiyonunu begenmedim... direk pop sarkisi olmus, bu versiyonu daha iyi bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bize yazilmis bir sarki
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle katılıyorum ama iremin sarkısını işin içine katmayın hikayesi yalan da olsa sarkı süper daha doğrusu sözleri süper. neyse bencede keremcem cok yakısıyo o diziye. Allah özene bezene yaratmış bu cocugu ya ah ah
  • off yaa harbi süper bi şarkı... dinlemediim zamanlarda bile melodisi kulağımdan hiç gitmiooo
  • arkadaşlar varmıdır bunun sözlerin notlarıı falan cook ii bi şarkıı saol "añgelus " paylaşamın için
  • keremcemi indiremiyorum tekrar link verebilir misiniz
  • ok indirdim tamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: añgelus

sarkiya klip çekmis keremcem ama ben yeni versiyonunu begenmedim... direk pop sarkisi olmus, bu versiyonu daha iyi bence...

çok doğru bir tespit katılıyorum

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.burcuyamac -- 29 Ekim 2005, 11:22:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.