Şimdi Ara

Herkesin aksine yarıyılda deneme çözmemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matematikten problemlerde pratikleşmem lazım behzat rasulinin mat1 denemelerini satın alıcam ve geometride çemberden itibaren boş onları tamamen halledicem aynı şekilde video dinleyerek eksiklerimi tamamlamayı düşünüyorum. Doğru mu düşünüyorum yoksa denememi çözmem gerek bu dönemde. Sizler ne yapacaksınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• konu eksiğin varsa tamamla bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: alminadiyebiri

Matematikten problemlerde pratikleşmem lazım behzat rasulinin mat1 denemelerini satın alıcam ve geometride çemberden itibaren boş onları tamamen halledicem aynı şekilde video dinleyerek eksiklerimi tamamlamayı düşünüyorum. Doğru mu düşünüyorum yoksa denememi çözmem gerek bu dönemde. Sizler ne yapacaksınız

hocam onun boş pdf dediği şey nedir ?
  • Konu anlattigi sayfalarin bos hali cozumsuz yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caglayan01

quote:

Orijinalden alıntı: alminadiyebiri

Matematikten problemlerde pratikleşmem lazım behzat rasulinin mat1 denemelerini satın alıcam ve geometride çemberden itibaren boş onları tamamen halledicem aynı şekilde video dinleyerek eksiklerimi tamamlamayı düşünüyorum. Doğru mu düşünüyorum yoksa denememi çözmem gerek bu dönemde. Sizler ne yapacaksınız

Kardeşim bence alma behzat rasulinin denemelerini hele problem gelistirmek icin hiç alma mezunum ben ygs deki problemlerle uzaktan yakindan alakasi yok ve cok basit bence alma kardesim

Ahahahah o denemeler ygs ayarinda ben daha iyisini gormedim cok sey katti bana behzat hoca mutlaka denemelerinide alicam 18 deneme var ucurur heralde netlerimi

• Lan en iyisi behzatın denemeleri yav, cidden çok iyi hazırlamış palme ygs mat çözüyorum allam öyle geo sorulaı kasıyorki lys de çıkmayacak uğraştırıcı mallık içeren soru yok. Behzatınkiler le ygs soruları çok örtüşüyor, bu yüzden behzat forever kalp

• Beyler behzat hocanın denemelerini nerden alıyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curtis46

Lan en iyisi behzatın denemeleri yav, cidden çok iyi hazırlamış palme ygs mat çözüyorum allam öyle geo sorulaı kasıyorki lys de çıkmayacak uğraştırıcı mallık içeren soru yok. Behzatınkiler le ygs soruları çok örtüşüyor, bu yüzden behzat forever kalp

palme 10luda 3. deneme diyorum . yok böyle bir amelelik çok saçmaydı ne femde ne başka yayında yok o sorular ygs mi lysmi belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasterHero

Beyler behzat hocanın denemelerini nerden alıyorsunuz?

Udemy.com/behzatrasuli

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaan1502

quote:

Orijinalden alıntı: Curtis46

Lan en iyisi behzatın denemeleri yav, cidden çok iyi hazırlamış palme ygs mat çözüyorum allam öyle geo sorulaı kasıyorki lys de çıkmayacak uğraştırıcı mallık içeren soru yok. Behzatınkiler le ygs soruları çok örtüşüyor, bu yüzden behzat forever kalp

palme 10luda 3. deneme diyorum . yok böyle bir amelelik çok saçmaydı ne femde ne başka yayında yok o sorular ygs mi lysmi belli değil

Yav 25 li denemsi bölüm denemesi, 10lu genelinden daha zor, 35 civarı yapıyorum bunda 30 civarı ve anormal zor bana kalsa, lys kısmında bile çıkmayacak sorular var

• katılıyorum . benimde femde yaptığım netlerden eser yok . dediğim denemede . sınav10luya bakacam bugünde
  • mkaan1502 kullanıcısına yanıt
    Sözelciyim Palme 10lu alayım mı? Almayayım mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

matı kasıntı hocam sadece tr sos . sorular orta dereceli . alınmaya değermi size kalmış .
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Yav geneli kasıntı bence bölüm denemelerini al bence, sözelcisin hem

• (bkz:marjinal olacam derken düşük puan yapmak)
  • (bkz:odaya girdiğimde denemeleri sıvazlıyordu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sellaturcicaMD -- 11 Ocak 2015; 18:14:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.