Şimdi Ara

Herkesi Mutelamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya /mute all yapin diyosunuzda arkadas ben baska insanlarin yazdigini okumadan duramiyorum diyorum acaba bu bana kufur mu ediyo diye mutelari acasim geliyo bi de /mute all yapmayi baskalarinin guven kirici sozlerini okumayi engelledigi icin mi oneriyosunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O dediklerini okumak yerine oyuna odaklanmak için. Chate hiçbirşey yazılmadan biten oyunlar biliyorum sadece jungler timer yazıyordu. Yokluğu hissedilmiyor chatin.

• bende mute all yapamam, adamlar tf yapcaz dese okuyamazsın ejdere,barona desene sıkıntı çıkar,solo pushla 4 kişi def yapalım gibi

boş beyinli boş insanlar -lemiş aferim size alkış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalale -- 28 Mart 2015; 18:28:43 >
  • Ben genelde yapıyorum hatta bazen yaptığımı unutup "lan Tr düzelmeye başlıyor herhalde 10 dkdır adamlardan çıt çıkmıyor" dediğim oluyor Jung oynarken herkesi mutelamak en mantıklısı
  • Ben bakarım adam akıllı oynamayanları mutelarım karşı team da çok sövmüyorsa onları mutelamam dalga geçerim moralleri bozulur

• Adamlar önemli bir şey söyler. Şunun sıçrası yok der, karşının jungler oralarda dolanıyor der, pushlama geleceğim der, der de der. Mute all yapmak mantıksız, sonuç olarak oraya o chat kısmı konulmuş değil mi? Tabii küfür edip huzurunu bozanları direkt mutele.
  • Niye herkese yapacaksın ki ? Oyun başlasın bi 10 dk bak sürekli konuşup hakaret eden varsa sadece onu sustur. Takımdaki herkes öyleyse o zaman herkesi susturursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunda afk,feeder,trolleri...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Smarty pingler yetiyorda artıyor, zaten herkes bir yere toplanmaya başladıysa hic ping atmasalar bile tf hazırlığı olduğunu anlarsın herhalde , chati sadece tartışma amaçlı kullanıyorlar . yok girmedin yok adamlar herseyini bana attı alamadiniz yok bilmemne nub öyle yapma şöyle yap ..... Gereksiz isler bunlar .

• Ilk 5 dakika belli olur zaten. kufur ediyorsa bos bos konusuyorsa mutele zaten. Direk baslar baslamaz mutelemek sacma. Her yazilana da cevap vereceksiniz diye birsey yok

• bencede canını sıkan kişileri mutelemen yeterli. belki iletişime geçmek istersin takımla hepsini mutelemen sıkıntı olabilir . yinede tercih meselesi
  • Mutelemen gerekenleri mutele

• Muhabbet etmek için zaman yok oyunda. Mute yap ki boş insanlar seni de oyundan düşürmesin oturup sen ona o sana karşılık verirken karşı takım 20 minyon daha kesmiş oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarşo

Smarty pingler yetiyorda artıyor, zaten herkes bir yere toplanmaya başladıysa hic ping atmasalar bile tf hazırlığı olduğunu anlarsın herhalde , chati sadece tartışma amaçlı kullanıyorlar . yok girmedin yok adamlar herseyini bana attı alamadiniz yok bilmemne nub öyle yapma şöyle yap ..... Gereksiz isler bunlar .

Smarty ne demek

• lalale kullanıcısına yanıt
    Onun için ping var. Bir zahmet haritaya bak sen de. O zaman anlarsın tf başlar mı başlamaz mı¿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Silverhand -- 27 Mart 2015; 17:15:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pingle her şey hallediliyor herkesi susturmak en iyisi. Susturmadığım bi maç vardı yahu diyorum tab'a basıp duruyorum kimse susturulmuş falan da değil niye kimse konuşmuyor neyse ben de bişey demeyeyim dedim oyun sonuna kadar tek bir yazı dahi görmemiştim o maçta (Oyun sonu gg wp şeklinde yazdılar tabi). Bi daha da öyle bişeye tanıklık etmedim. Büyük olasılık o konuşmayanlar konuşsa ana avrat sövmiyceklerdi gayet normal konuşucaklardı ama herkes temkinli yaklaşıyor haliyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.