Şimdi Ara

Herkese iyi geceler arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benden bu kadar.Bir gecede 2 tane Porsche Türkiye konusu,yeni bölüm,yeni tartışmalar ve 1 kilo baklava...

Uykum geldi

Herkese iyi geceler.Allah herkesin yanında olsun...

Ekleme:Yarın kalkmak gerek bazıları bunu unutmadan işleri güçleri var ise yatsınlar.

• düşünsene sen uyurken 2 velet geliyor porscheni boydan boya anahtarla çiziyor, camları kırıyor falan.ne kadar kötü olurdu.
    ha bu arada iyi
    geceler sana da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juu ichi ban tai taichou -- 12 Temmuz 2010; 4:43:27 >
  • Valla süperspor arabası olana Allah sabır versin zaten.Ama öyle araba alabiliyorsan çizilme riskine karşı evin falan da olur herhalde.

Herkese tekrar iyi geceler arkadaşlar ben bu gece de erkenciyim ama yapacak bir şey yok gibi. :)
  • Benim de dün aklıma geldi. Voldroy'un Porsche'si olsa, gece nasıl uyuyacak bu adam diye, bir süre düşündüm. Kapalı otopark, hatta kendi özel garajı varsa bile rahat uyuyamaz sonucuna vardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadımegemen

Benim de dün aklıma geldi. Voldroy'un Porsche'si olsa, gece nasıl uyuyacak bu adam diye, bir süre düşündüm. Kapalı otopark, hatta kendi özel garajı varsa bile rahat uyuyamaz sonucuna vardım.

Ne yazık ki haklısın.Hayallere zarar elmez ama bir gerçek olsa...

Yahu yine mi uyku tutmaz arkadaş.
  • @VoldroY
    Porsche hayatında bir hayal olarak kalmasın.
    Hep aklının köşesinde bir amacın olarak yer etsin ve bunun için çabala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

@VoldroY
    Porsche hayatında bir hayal olarak kalmasın.
    Hep aklının köşesinde bir amacın olarak yer etsin ve bunun için çabala.

Çabalamıyorum değil ki hocam. :)

Herkese iyi geceler arkadaşlar

2-3 yıl kadar sonra,hayırlısı ile borçlarım bitince,Allah'ımın bana "Porsche aldım SS'li" diye bir konu açmasını nasip etmesini diliyorum sadece. :)

Planlı bir şekilde yoluma devam da ediyorum.Araba o zamana kadar satılmazsa,şu anda alacağım arabayı da biliyorum,daha önce de incelemek için sahibi ile görüştüm ve araç ile bir deneme sürüşü de yapmıştım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İyi Akşamlar
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hadi arkadaşlar iyi geceler sizlere...Ben harbi yatmazsam tüm gün zombi kıvamında gezeceğim gibi görünüyor...

Allah rahatlık versin herkese.
  • @VoldroY
    Amaçların uğrunda yaşadığın hayatında başarılar diliyorum kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

@VoldroY
    Amaçların uğrunda yaşadığın hayatında başarılar diliyorum kardeşim.

Teşekkür ederim. :)
  • Hocam iyi uykular
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.