Şimdi Ara

Herkes sürünmenizi ister. Özellikle yakınınızdakiler (Motivasyon) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
78
Favori
44.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
249 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tip yazılarla karşılaşınca etkisine göre anlık, birkaç günlük motivasyon oluyor sonrası yok. Her şeyi unutup rahat alanıma çekilip aylaklığa devam ediyorum. Bir de mükemmeliyetçilik tuzu biberi olsa gerek. Galiba sorun disiplin ve iradede yatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motivasyonu 0 olupta burda suni motivasyon depolayan kişinin ilerde ciddi sorunlar yaşayacağı aşikardır .

• Arkadaşlar internette gördüğünüz iki satır yazıyla motive olmayı bekliyorsanız sizin işiniz çok zor.

• Dhden fikir almak inanilmaz bir taktiktir beyler daha once defalarca akil aldim onun en az 10 kati akil verdim ve coguda guzel neticelere vesile oldu

Insanin kendisinin degil iyi gunlerinin dostlari vardir

Napolyon

Avrupayi fethetmis ama ayni zamanda 2 kez de surgun yemis bir kralın sozu bu ve emin olun hakli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celal de Souza

Arkadaşlar internette gördüğünüz iki satır yazıyla motive olmayı bekliyorsanız sizin işiniz çok zor.
    Sizin motivasyon kaynagi olarak gordugunuz seyler neler?

(yanlış anlamayin laf sokmak icin sormuyorum)

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Sevgili dostum insanın başarısızlık durumunda bunu kendine yediremeyip çalışmaya başlaması gerekiyor bana kalırsa. İnsan başarısız olduğunda "daha çok çalışmam gerekiyor" demiyorsa zaten internette okuduğu iki satırdan bir fayda görmez. Çok basit bir örnek vereyim, yalnızca basit bir örnek olarak söylüyorum: Birinin çalışıp emek verip yaptığı fiziğe "vay be!" diyerek bakıyorsan, içinden onun kadar çalışmak gelmeli. Gelmediyse sayfalarca kitap da okusan fayda etmez. İnsanın içinde olmalı bence hırs, sonradan edinilmiyor.

Bizim gençlerimizde her şeyi yapabileceğine dair bir inanç var ama hareket yok, bu çok yanlış bana kalırsa. Çalışmak için motivasyona ihtiyacı olmamalı bir insanın, çalışmak bir hayat prensibi olmalı, kendim çok çalıştığım için söylemiyorum bunu ama gerçekten inanarak söylüyorum. Tutkulu olduğu bir iş edinirse insan kendine zaten ekstra motivasyona ihtiyacı kalmaz.

Yanlış anlaşılma olmasın kimseye üstten bakmak amaçlı konuşmadım, herkes iyi baksın kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal de Souza -- 30 Eylül 2018; 2:37:20 >

• quote:

Sevgili dostum insanın başarısızlık durumunda bunu kendine yediremeyip çalışmaya başlaması gerekiyor bana kalırsa. İnsan başarısız olduğunda "daha çok çalışmam gerekiyor" demiyorsa zaten internette okuduğu iki satırdan bir fayda görmez. Çok basit bir örnek vereyim, yalnızca basit bir örnek olarak söylüyorum: Birinin çalışıp emek verip yaptığı fiziğe "vay be!" diyerek bakıyorsan, içinden onun kadar çalışmak gelmeli. Gelmediyse sayfalarca kitap da okusan fayda etmez. İnsanın içinde olmalı bence hırs, sonradan edinilmiyor.

Bizim gençlerimizde her şeyi yapabileceğine dair bir inanç var ama hareket yok, bu çok yanlış bana kalırsa. Çalışmak için motivasyona ihtiyacı olmamalı bir insanın, çalışmak bir hayat prensibi olmalı, kendim çok çalıştığım için söylemiyorum bunu ama gerçekten inanarak söylüyorum. Tutkulu olduğu bir iş edinirse insan kendine zaten ekstra motivasyona ihtiyacı kalmaz.

Yanlış anlaşılma olmasın kimseye üstten bakmak amaçlı konuşmadım, herkes iyi baksın kendine.
    Hmm ben kendimi pek çalışmak için motive etmem hocam daha büyük sorunlarim var dersler akademik basari para vs pek umrumda degil o yüzden bana uymadi sizin motivasyon anlayışınız yine de uzun uzun yazdığınız icin teşekkür ederim

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Ne yalan söyleyeyim ben de çok motive değilim şu sıralar, bu işler gelgitli olur zaten bir heves gelir bir işe odaklanırsın aslanlar gibi kalkarsın altından. Akademik başarı benim de pek umrumda değil de bir an önce bitsin gitsin modunda olduğumdan çalışıyorum. Yorucu oluyor. Part time yaptığım bir iş var örneğin ona karşı daha tutkuluyum, günde 12 saat dahi olsa çalışırım yorulmam. Bir işe girişirsin aradan bir ay geçer aynı istekle yaklaşamayabilirsin. İnsanız nihayetinde, hevesler olur hayal kırıklıkları olur bunları herkes yaşıyor.

Sorunlarım var demişsiniz, kolay gelsin ama unutmayın atlatılmayacak bir ölüm var bu hayatta. Geçer gider umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal de Souza -- 30 Eylül 2018; 2:43:12 >
  • quote:

Ne yalan söyleyeyim ben de çok motive değilim şu sıralar, bu işler gelgitli olur zaten bir heves gelir bir işe odaklanırsın aslanlar gibi kalkarsın altından. Akademik başarı benim de pek umrumda değil de bir an önce bitsin gitsin modunda olduğumdan çalışıyorum. Yorucu oluyor. Part time yaptığım bir iş var örneğin ona karşı daha tutkuluyum, günde 12 saat dahi olsa çalışırım yorulmam. Bir işe girişirsin aradan bir ay geçer aynı istekle yaklaşamayabilirsin. İnsanız nihayetinde, hevesler olur hayal kırıklıkları olur bunları herkes yaşıyor.

Sorunlarım var demişsiniz, kolay gelsin ama unutmayın atlatılmayacak bir ölüm var bu hayatta. Geçer gider umarım.
    Çok teşekkür ederim hocam iyi dilekleriniz için iyi geceler

• Arkadaşlar sizin çevrenizdeki insanlar çok kötüymüş, benim çevremde böyle insanlar yok beni sürekli aşağı çekmekten zevk alacak çok şükür. Aksine iyiliğim için çabalayanlar olumlu sonuçlarına sevinen insanlar var.

Bu kadar sıkıntılı sizi dibe çekmek isteyenlerle dolu bir çevrede motive olunmaz intihar edilir zaten kafayı yersiniz. Bu motivasyon mu şimdi sizin yaptığınız? Saçmalık yav.

İyi olduğunuzu düşündüğünüz konuların üstüne gidin başarılı olmaya çalışın yeter. Çok kasmaya gerek yok herkese canavar gözüyle bakmak kimseyi motive etmez, kötü bir insan olur çıkarsınız. Başkalarına yardımcı olmakta motivasyonu artıran bir özelliktir. Fitne düşünmeyle fesatçı olunur, motive olunmaz.

• Dost kazanmak istiyorsan başkalarından aşağıda ol, düşman kazanmak istiyosan başkalarına tepeden bak.

• Konu MSN zamanlarına dönmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 30 Eylül 2018; 6:03:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • “Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar.”

• “Başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsin; fakat mükemmel olmak için başlamak zorundasın.”

• Bir ömür gidelim dedin de mazot mu yok dedik.

• Bir düzine bana,bir düzine arkadaşlarıma motivasyon aldım ve gidiyorum. Size iyi motivasyonlar.

• Konu Çiçek Abbas filmine dönmüş.

• Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Boş konuşma kötü güne gelince anlarsın etrafındaki iyileri,bilmem neleri.
  • çevremizde başarısız insanlar olursa zaten muhtemelen başarısız oluruz diğer bir deyişle zaten başarısız isek başarısız insanlardan oluşan bir çevremiz olur

çevremizde başarılı insanlar olursa bizde başarılı olacağız diyede bir durum yok

yalnız şuda doğru kimse başkasının başarılı olmasını çokta önemsemez sadece böyle rollere girebilirler

işin sonucuna gelirsek başarılı olup olmamak kişinin kendi yaptıklarıyla alakalıdır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.