Şimdi Ara

Herkes niye evleri betondan yapıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette prefabrik ve hafif çelik konstrüksiyon evler var önceden dizayn edilmiş fabrikada istediğin yere yerleştir çok daha ucuz harika birşey iki katlısı dev gibi geniş olanları var ancak neden herkes evini betondan yapıyor bir fikri olan var mı ? Ev dediğimiz şey temelde boşluğu betona hapsedip içinde yaşamak insanlar ömrünü boşluğu betona hapsetmek için harcıyor çok saçma değilmi lan bu :D

• Bizim akrabanın yazlığı var prefabrik valla harika muazzam güvenli afet toplanma alanı gibi ama şöyle bir şey var çift katlı talan prefabriklerde bakım falan şart yani tek katlı ise sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalim şöyle bir hafif çelik konstrüksiyon ya da prefabrik ev geniş bir bahçesiyle birlikte bahçemi düzenliyeceğim köpeğim kedim olucak. Şehirden uzakta ya da şehirin sonunda. Elektrik enerjisini güneş panellerinden ya da rüzgar gülünden karşılayacağım. Ah ah şimdilik hayal tabi apartmanın 6. katından yazıyorum ama yaşım genç bir gün gerçekleştiricem bu hayalimi.

• Kolonskopi endoskopi işi ne oldu senin

• rasputin in alive kullanıcısına yanıt
    Henüz olmadım haftaya olunca söylerim sana sonucu
  • Isı Yalıtımı problemli,Güvenlik sıkıntısı var ve pahalı :)
    Kullanım ömrü kısa falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Henüz olmadım haftaya olunca söylerim sana sonucu
    Haberdar et kesinlikle merak ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bizim mutfak reklamında ne diyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En iyisi toprağın altına yapmak binayı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben hep mağarada yaşıyorum

• Hepimiz Amerika'da ki gibi bahçeli villa tipi evler istiyorsunuz ama bu Türkiye'de biraz zor. Bir kere nüfus fazla ayrıca Türkiye dümdüz coğrafi bir zemine sahip değil. Ayrıca eğer bu şekilde bir yerleşim olsaydı bir yerden bir yere arabasız gidemezdiniz.

• Bu evi antalya gibi bir yerde yapma 5 6 sene sonra elinde kalır

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Hepimiz Amerika'da ki gibi bahçeli villa tipi evler istiyorsunuz ama bu Türkiye'de biraz zor. Bir kere nüfus fazla ayrıca Türkiye dümdüz coğrafi bir zemine sahip değil. Ayrıca eğer bu şekilde bir yerleşim olsaydı bir yerden bir yere arabasız gidemezdiniz.
    Katılıyorum. Amerikada eyaletlerin en büyük şehirlerindeki suburban arealar hariç kalan şehirlerdeki banliyölerde toplu ulaşım yok veya yok denilebilecek kadar az, otobüsler saat başı olur metro, tramvay falan zaten hayal. Hoş, 1500 dolara işinizi gayet görebilen bir araba alabilirsiniz benzinin galonu 2.50 dolar zaten
  • Müstakil yaşayan apartman da yaşayim istiyor
    Apartmanda yaşayanlar müstakil de yaşayalım diyor

Kafamda bin bir soru

• John WICK kullanıcısına yanıt
    Rüzgar gülü mü Bi de yanına küçük şirin bir nükleer santral koyarsınzı temizz
  • Eskiden dedelerimiz hayvan diskisi, çamur vs yaparmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ensüginhan

Rüzgar gülü mü Bi de yanına küçük şirin bir nükleer santral koyarsınzı temizz

• Prefabrik veya çelik konstruksiyon olsun yinede beton temel atman lazım. E temel atmışken 4 tane duvar ör sok başını evine.

• quote:

Orijinalden alıntı: efrayim

Müstakil yaşayan apartman da yaşayim istiyor
    Apartmanda yaşayanlar müstakil de yaşayalım diyor

Kafamda bin bir soru
    Müstakil evde yaşayan kim apartmanda yaşamak ister lan

• John WICK kullanıcısına yanıt
    Ben cevabımı aldım :D ama Türkiye'de böyle bir düzenek nerede verimli olur,ne kadar tutar (vergilerle) gibi sorularla kullanım alanı kısıtlanır bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.