Şimdi Ara

Herkes Nickinin Hikayesini yazsın!?! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
7.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim nickim aslında KaRaKuLe.çünkü hem uzun hemde esmer olduğum için bunu ullanıyorum ve çoğu kişide bu nicki benimle özdeşleştirdiler.ama genede bazen BennyBenassi yi kullanıyorum.en sevdiğim dj olduğu için...
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

Silmarillion okuduktan sonra kullanmaya başladım.

• van kedisi olurda japon kedisi olmaz mı ?

bide hiçbiyerde var bu isim gibi şeylerle karşılaşmıyorum sadece yahooda karşılaştım

orda benden hariç en az 8 tane daha kedisan var.

tanımayan bi yere-birine e-posta attığımda şu soruyla karşılaşıyorum...emailler kedisan@........ diye başlıyorya

ABİ SİZİN FİRMA NE ÜZERİNE ÇALIŞIYOR ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedisan -- 29 Temmuz 2005, 22:27:47 >
  • önce hamuru al1yorsun sonra unluyorsun

gerisini bilmiyorum iste
  • adım mustafa

bi de ingiltere de mustafa izzet vardı ona muzzy diyolardı bende ordan musty die türettim

fakat musty nicki genelde kullanımda olduğundan uğurlu rakamım olan 17 yle birleştirip bu karışımı çıkarttım
  • Dream Theater'ın konser kaydı harika enstrumantal parçası...
  • KesSsssssssssssSSSSSSSSsssss
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Orjinalden alıntı: PaTaTaMaN/2

Bir zamanlar bir adam varmış. o patates fabrikasında çalışıyomuş. bi gün onu radyoaktif bi patates ısırmış ve patataman olmuş ama bi gün domataman onu öldürmüş ve bu patataman dirilip PaTaTaMaN/2 olmuş...

THE SON

ehueue ßen ßu Hikayeyi ßiliyOrum :D

Nerden Len

• aslında wustenfuchs olucaktı da onaylatamadım bi türlü

DesertFox: Erwin Rommel

olsun bu da çook küsel
  • walla arkadaslar ben araba modifiyesini çok severim araba modifiyesine de tuning dendiine göre TUNINGCHI koydum kendi nick imi

• quote:

Orjinalden alıntı: steareth

Deodorantınızın arkasına bakın mutlaka steareth diye bi kimyasal madde vardır....Ne yapayım aklıma gelen bütün üyelikleri almışlar deodorantımın arkasına baktım onu yazdım budur.Pek bi yakışıklı duruyor ama

daha bi açıklayayım istedim stearik asitin esterine stearat denir bir çeşit yağdır ama kozmetikte ilaçlarda kaydırıcı,şekil verici olarak kütlenin içine katılır.mg-stearat mesela....
  • valla x askında nazi işareti idi ama zamanla dönüştü,iyi de oldu hani...söylenmesi de çok hoş...sexxxaii hehe
  • Yahoo'dan geliyor. Zamanında yahoo'dan sade bir mail adresi alayım demiştim. mevlut@yahoo.com u almış başka biri. Ben de sadeliği bozmamak için mewlut olarak denedim ve oldu.

Sondaki "h" ise age of oyunundaki nickimden geliyor. Oynarken nickimi "mewlut han" olarak seçerdim.

Üye olurken de bu sondaki "h"yi de uzun uzun "han" yazmamak için koydum.
  • valla anlat anlat bitmez bilen bilir zaten arthası
    WarCraft3 ün en büyük kahramanı olur kendisi.
  • mynet adresimi öyle aLmıştım ondan öyLe
  • nickim IVORY ...how high diye bi film izlemiştim orda ivory bitkisi vardı...nick hoşuma gitti..
    anlamlarına baktım sevdimm
    1. fildişi
    2. zenci
    3. marijuana bitkisi külü
    4. daha da varda diğerlerini hatırlamıyom...

hatta bu sene ingiltereden bi bileklik aaldım..hani türkiyede ki sarı bileklik varya ..onun siyahı ve beyazı...
    siyahının üstünde IVORY yazyodu...beyaz dada EBONY yazyodu..anlamı galiba standup-speakup gibi bişiydi..
    ama kaybettimm...ve çok da üzüldüm...türkiyede aradım bulamadım...
  • !up
  • Juan Pablo Montoya. Pistlerin hırçın pilotu. Gerçi o beni sattı BMW'den Mclaren'e geçti ama ben yine de onu satmadım, nickimi değiştirmedim.
  • adım kader ve destiny de kader in ingilizcesi
    destiny's child la asla bi alakası yok
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.