Şimdi Ara

HERKESİN OKUMASINI RİCA EDİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Atlantis
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili k.o arkadaslarım ismim vedat 5 senedirde ko oynamaktayımtabi son 1 yıldır Asker oldugum için uza kaldım suan 1 aylık askerlik iznimdeyim allaha şükür 4 ayım kaldi bitti sayiir:) sizden istedim bu 1 aylık iznimde evde canım sıkılmaması amacıyla gercek ko oynayıcılarına bi ricam var sadece 1 aradastan 1 aylık oynayabilicegim şimdilik (askerlikten sonra ortak olabilirimde) kasıcam vs atabilecegim bi charr arıyorum arkadasın istanbuldan olması güven bakımından daha iyi olur tanısabilir evimde çaya davet edebilirim her şekilde paslaşabiliriz
    referans olarak nasıl bi insan oldugum 2.ci el alışverişlerimde vede Akarada 2 sene oynadıgım 80 lwl pm Sultanabdulmecid pirestim vede sattıgım arkadasla sorunsuz alışverişim.vesayri HER KES ÖZGÜRCE YORUM YAZABİLİR ÇÜNKÜ BENDE PROFESYONEL OLARAK COK OYNADIM OYUNU NASIL İNSANLARIN OYUNDA VAR OLDUGUNUDA BİLİYORUM HERKESE İYİ KO LAR

HERKESİN  OKUMASINI RİCA EDİYORUM

• Öncelikle hayırlı teskereler arkadaşım. Ko çığırından çıktı, vs, pk gibi kavramlar artık yok. Zevk alabileceğini sanmıyorum. Yine de sen bilirsin.
  • kardeş msn ekle bi senle konuşalım soon_ceza@hotmail.com
  • ok ekledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.