Sevgili k.o arkadaslarım ismim vedat 5 senedirde ko oynamaktayımtabi son 1 yıldır Asker oldugum için uza kaldım suan 1 aylık askerlik iznimdeyim allaha şükür 4 ayım kaldi bitti sayiir:) sizden istedim bu 1 aylık iznimde evde canım sıkılmaması amacıyla gercek ko oynayıcılarına bi ricam var sadece 1 aradastan 1 aylık oynayabilicegim şimdilik (askerlikten sonra ortak olabilirimde) kasıcam vs atabilecegim bi charr arıyorum arkadasın istanbuldan olması güven bakımından daha iyi olur tanısabilir evimde çaya davet edebilirim her şekilde paslaşabiliriz referans olarak nasıl bi insan oldugum 2.ci el alışverişlerimde vede Akarada 2 sene oynadıgım 80 lwl pm Sultanabdulmecid pirestim vede sattıgım arkadasla sorunsuz alışverişim.vesayri HER KES ÖZGÜRCE YORUM YAZABİLİR ÇÜNKÜ BENDE PROFESYONEL OLARAK COK OYNADIM OYUNU NASIL İNSANLARIN OYUNDA VAR OLDUGUNUDA BİLİYORUM HERKESE İYİ KO LAR
Öncelikle hayırlı teskereler arkadaşım. Ko çığırından çıktı, vs, pk gibi kavramlar artık yok. Zevk alabileceğini sanmıyorum. Yine de sen bilirsin.