Şimdi Ara

HERKES MUTLU BİR TEK BEN MUTSUZUM HİSSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes zengin gibi geliyor bana, dışarı çıkıyorum azıcık güzel bir kız görünce benden zenginmiş ve bana bakmaz havası seziyorum.
    mesela kursa katıldım, orada da 25-26 yaşındaki kadınlar var mühendisler birinin macı var falan.. ama istatistik bölümü bitirimiş. ne kadar kazandığını bilmiyorum ama benden zengin olacağı kesin.

mesela, kadıkoye gittiğimde croplu bir kız gördüğümde aşağılık kompleksi oluşuyor. ben fakirim diyorum.

öncelikle fakiriz, babam emekli ve çalışıyor ama çok az maaş alıyor, annem de çalışıyor. toplasanız eve giren maaş maximum o da maximum 30k paradır.

ev kendimize ait, bir tane kötü bir dairemiz var ve 400klık arabamız var. ev iğrenç bir ev, diğer daire de bk gibi. 2500 falan kira alıyorlar, normalde ederi 6-7 ama kiracı cıkmıyor.

yani, bakıldığında üç beş bir şey var gibi gözükse de aslında çok fakiriz, beş parasız gezerim. saçma bir yerde elektrik elektronik mühendisliği okuyorum. sıfırdan başladım hayata.

ama kimi görsem, elinde iphone 12,13 falan. ben zorla babama zorla iphone se 2 aldırttım.

millet çok zengin, bu kızlar bize bakmaz. herkes zengin ve mutlu, ben de sigara içen boş bir adamım. ileride orada burada gezen mühendis olacağım. herkesin parası var, turkiyede en kötü adamın 3 tane dairesi var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Doğru, o gördüğün tüm insanlar mutlu. Yine doğru, o kızlar sana bakmaz.

• scientia kullanıcısına yanıt
    abi ben anadan babadan fakir olduğum için mi hepsi? neden abi çirkinim evet tipimi de atarım sana cidden yüzüm yusyuvarlak

• Herkes aynı şartlarda doğmuyor yapacak bir şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakirim ama dısarıdaki herkes mi zengin
    atıyorum marmarayda güzel olan her kız mı zengin?

• Her güzel kızın zengin olduğunu düşünmüyorum elindeki maclar vs. iş yerinin olabilir. Kızlar zengin ve süslü görünmeyi çok sever. Yani ben böyle düşünüyorum. Zengin olan kızlarda vardır tabi.

Ve bir de ülkenin durumuna vs üzüldüğüm zaman dalga konusu oluyorum nedense sanki ben hariç herkes zengin hali vakti yerinde gibi. Çok garip bu paralar nereden geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 5 Mart 2023; 0:7:13 >
  • Hem fakir hem çirkinsen ne avantajın kalıyor bu dünyada? Bari zekiyim de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zengindir veya zengin olacaktır

• neden ki
    e madem oyle turkiyedeki fakirler kim

• HERKES MUTLU BİR TEK BEN MUTSUZUM HİSSİ
  • söylediğine göre senin gibiler işte

• scientia kullanıcısına yanıt
    o kadar mı koyı

• Türkiye'de oluşan zenginliğin sebebi: Gayrimenkulun deger kazanması başka bir sey değil yani öyle mucizevi bir olay yok. Ayrıca fakir insanlar dışarı çıkmıyor zaten en başta adamın arabası yok, tatile falan da gidemez. AVM'ye desen yine gidemez oradaki markalara parası yetmez. Fakir her türlü evde oturur tv izler. Böyle hissetmen normal yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    oha lan e bizde mi zenginiz
    valla ben kadıkoye gidiyom fast food ve bira iciyom 150 tlye gunu kapatıyom biz zengin değiliz ki nasıl aw yazdım ussttee

• Crop giyen kız otomatik zengin mi oluyor peki sen onu söyle

• Fakir olsan kadıköye gidip 150 lira harcamayı geç bakkala gidip çikolota alamazsın. Ha tabi kadikoue gidip 150 lira harcamak zenginlik ölçütü değil, tek gecede 100k harcayanlar var ama orta hallisin bence (ogrenci halinle aylık 6-7k para harcıyorsan ortasin bence bu devirde)

• öğrencü halimle toplasan yurtla birlikte 4k harcıyorumdur.

• yarım tavuk + ayran 50
    2 bira 150

200 de sen ona

• up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.