Şimdi Ara

Herkes MSN anısını yazıyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • υηυтмα! υηυтυℓαηℓαя υηυтαηℓαяı αℓѕα υηυтмαzℓαя.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayça22
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustLetmego

Şimdi aynısını getirseler para ver deseler veririm.

Skype'ye dönüp para sevdası microsofta gelsin buda.

Para sevdasından değil kullanan kalmayınca kapattılar haliyle Msn'yi.Virüsler ve botlar dışında kullanan yoktu.
  • winampa ne dinliyorum eklentisi indirirdik

• abim rastgele msn sallayıp yazıyordu bir kız denk geldi birkaç ay sonra şehir dışında bir düğünde aynı masada oturduk
  • cafede en çok açık yapma rekoru tutardık. Biri msnde konuşurken arkada erkek kız fark etmeden sohbet penceresinden msn bulmaya çalışırdık

Açık kız olunca acayip heyecanlanıyoduk o zamanlar hey gidi hem teknoloji azdı hemde yaşın vermiş olduğu ufaklıkla
  • En cok ko oynarken bakar cikardim msn koxp

• Vay anasini lan.Seyma aklıma geldi.Aylarca cam açıp karşılıklı oturduk lan haha

• İlk kez msn açtım internet kafedeyim. Tabi küçüğüz daha kimse yok listemizde. Başladım sırayla isim yazıp eklemeye. O zamanlar uzantı yazmaya gerek yoktu ali yaz ekle öyleydi. Biri kabul etti beni. İlk kez birisiyle internetten konuşcam acayip heyecanlanmıştım son paramı hesabı uzatmak için vermiştim kafeye Tanımıyordum adamı ama yeni çocukluk işte çok garip gelmişti.

• ilkokul 7.sınıfta hoşlandığım kızdan utana sıkıla msn adresini almıştım o zaman modaydı tabi.Ekledim baktım kamera var kız yolladı.Açmadan önce gittim aynada felan saçımı yaptım güzel bir gömlek giydim.Kızla başladık görüntülü konuşmaya kızda güzel kızdı.Ama bir anda babası içeri geldi beni gördü bilgisayarda dedi bu kim lan bende mal gibi el sallıyordum sonra kız kapatmaya çalıştı ama kapatamadı ben kameramı kapattım ama onunki halen daha açık babası kapatmayıp alta aldı msn yi.Adam 2 saat boyunca beni sövmüştü.
  • BayGlock kullanıcısına yanıt
  • gelen geçenle sohbeti alo ile başlatırdım.
    aklıma geldikçe kendimle utanıyorum
  • Alt tab x1

Hatirlayanlar uplasin :'( ne ok atardik bea

• Nasıl yaptım bilmiyorum.Yeni keşfettiğim zamanlar.Bir baktım yazdığım şeylerin üstünde çizgi var.Dedim Allah Allah noluyor.Her yazdığımda çizgi var üstünde.Moralim bozulmuştu gidip yeni hesap açmıştım.

Çok sonradan öğrendim meğer yazı ayarlarından öyle bir şey yapmışım yanlışlıkla.Çok üzüldüydüm öyle olunca :D
  • ayça_22
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.