Şimdi Ara

Herkes kullanıcı adınının hikayesini yazsın. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 yaşındayken almaya başladım bu nick'i. Şimdide kalmış gidiyoruz ama artık 15 yaş değilde 15 Ekim olarak kullanıyorum, doğum günüm yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milkli.Nuriye

quote:

Orijinalden alıntı: Dişi Dökülen Nijeryalı

quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

içki içmeyi ve içerken müzik dinlemeyi severim.. dinlediğim müzik türüde punk rock

dolayısıyla bu nick ortaya çıkıyor

Peki k ve n lerin büyük olmasının bir anlamı var mı?

Dişin var mı

Var ve Nijeryalı da değilim.

• Zamanında birkaç deneme yazdığım bir yazı serisinin adıydı.Nereden çıktı herhangi bir fikrim yok.Yazıları da hatırlamıyorum ama insanlar diğer tüm profillerime bu nick ile erişebiliyorlar.Ulaşmak isteyenlere kolaylık oluyor.İnternette hep kullanırım yani.
  • HANIM KELESI GETIR

de bircok mana ve sir vardir

hanim demek kiz demek oluyor

kelesin ise namlusunu aliyoruz

getir derkende

kiz getir namluya
  • Dedem kenan evren. 16-bursa.
  • scarface olucaktı aslında ama her sitede olduğu gibi önceden birisi almıştı. Karıştırdım scrafea oldu ama buda güzel sadece 3 parmağımla yazıyorum
  • jimi hendrix- foxey lady
  • Türkiye'nin en hızlı domaincisi sayılırım 10 saniye gibi bir kısa sürede işlem tamamdır.
  • Crash Bandicoot hastasıydım üye olurken.
  • adım ve soyadımın baş harfleri
  • lisedeyken arkadaslar takmıstı bu ısmı bana, sahın k nın velıahtı dıyolardı ordan kaldı emrekaa
  • Yıllar önce ogame'ye uye olurken swat yazmıştım. swat kullunıyormuş ve bana swat57'yi önerdi. Yıllardır bir çok forum sitesinde bu nicki kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nbcheroes

quote:

Orijinalden alıntı: Milkli.Nuriye

Ya acayip şekilde sütlü tatlı istiyordu canım.Babama tavuk göğsü falan al demiştim.Hiçte sevmem sütlü nuriye almış gelirken.Kızmıştım nıye alıyosun falan diye.Oda yemezsen yeme falan dedi.Dayanamadım bi tattım oda bozuk çıktı allahın belası.Sinirli sinirli geldim pcye.Dh'de idim.Birden aklıma fişek gibi geldi böyle birşey öyle:D.

forumda kız var
    hemide 1 ortak arkadaşım var
    ECA'dan çıkmasın bu kız ortağımız ECA'da

Yok o kadar çalışkan değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

güzel ve güneşli bir yaz günüydü ve derken newton amcamızın kafasına elma düştü işte herşey ondan sonra başladı...

İmza güzelmiş
  • Şimdi bir gün "Olimpos Tanrıları Koruma Cemiyeti" nde Zeus baba ile oturuyoruz...
  • Nickim Dexter romanından alıntıdır.Bunun bide dizisi çıktıktan sonra fanatikleşmeye başladım zaten.
  • zenciyim ve üroluğum papua yeni gine vatandaşıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar diyorum
  • ayran içerken aklıma geldi
  • Yüzüklerinde efendisi filminde koşuşu ve konuşmasına hayran kaldığım bir karakter
  • Altuğ
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.