15 yaşındayken almaya başladım bu nick'i. Şimdide kalmış gidiyoruz ama artık 15 yaş değilde 15 Ekim olarak kullanıyorum, doğum günüm yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Milkli.Nuriye
quote:
Orijinalden alıntı: Dişi Dökülen Nijeryalı
quote:
Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK
içki içmeyi ve içerken müzik dinlemeyi severim.. dinlediğim müzik türüde punk rock
dolayısıyla bu nick ortaya çıkıyor
Peki k ve n lerin büyük olmasının bir anlamı var mı?
Dişin var mı
Var ve Nijeryalı da değilim.
Zamanında birkaç deneme yazdığım bir yazı serisinin adıydı.Nereden çıktı herhangi bir fikrim yok.Yazıları da hatırlamıyorum ama insanlar diğer tüm profillerime bu nick ile erişebiliyorlar.Ulaşmak isteyenlere kolaylık oluyor.İnternette hep kullanırım yani.
HANIM KELESI GETIR
de bircok mana ve sir vardir
hanim demek kiz demek oluyor
kelesin ise namlusunu aliyoruz
getir derkende
kiz getir namluya
Dedem kenan evren. 16-bursa.
scarface olucaktı aslında ama her sitede olduğu gibi önceden birisi almıştı. Karıştırdım scrafea oldu ama buda güzel sadece 3 parmağımla yazıyorum
jimi hendrix- foxey lady
Türkiye'nin en hızlı domaincisi sayılırım 10 saniye gibi bir kısa sürede işlem tamamdır.
Crash Bandicoot hastasıydım üye olurken.
adım ve soyadımın baş harfleri
lisedeyken arkadaslar takmıstı bu ısmı bana, sahın k nın velıahtı dıyolardı ordan kaldı emrekaa
Yıllar önce ogame'ye uye olurken swat yazmıştım. swat kullunıyormuş ve bana swat57'yi önerdi. Yıllardır bir çok forum sitesinde bu nicki kullandım.
quote:
Orijinalden alıntı: Nbcheroes
quote:
Orijinalden alıntı: Milkli.Nuriye
Ya acayip şekilde sütlü tatlı istiyordu canım.Babama tavuk göğsü falan al demiştim.Hiçte sevmem sütlü nuriye almış gelirken.Kızmıştım nıye alıyosun falan diye.Oda yemezsen yeme falan dedi.Dayanamadım bi tattım oda bozuk çıktı allahın belası.Sinirli sinirli geldim pcye.Dh'de idim.Birden aklıma fişek gibi geldi böyle birşey öyle:D.
forumda kız var hemide 1 ortak arkadaşım var ECA'dan çıkmasın bu kız ortağımız ECA'da
Yok o kadar çalışkan değilim
quote:
Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma
güzel ve güneşli bir yaz günüydü ve derken newton amcamızın kafasına elma düştü işte herşey ondan sonra başladı...
İmza güzelmiş
Şimdi bir gün "Olimpos Tanrıları Koruma Cemiyeti" nde Zeus baba ile oturuyoruz...
Nickim Dexter romanından alıntıdır.Bunun bide dizisi çıktıktan sonra fanatikleşmeye başladım zaten.
zenciyim ve üroluğum papua yeni gine vatandaşıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar diyorum
ayran içerken aklıma geldi
Yüzüklerinde efendisi filminde koşuşu ve konuşmasına hayran kaldığım bir karakter