turkiyede cikmisti ama burda cikmamisti burda 5 ay once falan cikti vede sorunsuz cikti pal versiyonu ntsc versiyonu sorunlu turkiyede coularinki takilio cunku orjinal diyil
samplus ben o cozumden bisey anlamadim hani iki tane sey varya sheild le zeus seyimi neyi :D takioz kapiya acilio sonra gectikten sonra o bolumu save edioz bi bolume gelioz tuzaklar falan varya iki tane kol var sirasiyla cekmeliyiz hizli hareket etmeliyiz orayi geciom sonra bi yere gidioz zeusun heykeli elindede buyuk top gibi bisey atlas yani arkasindan muse keyi aliom onune geciom kol var cekmeye calisiom ama bi seyler yaziyo yukari gidiom kolu cekiom bisey olduu yok ne apmaliyim
herkese selamlar,oyundaki gidişatlar birbirini ne derece etkiliyor,yani oyunun bir yerinde birşeyi yapmadan veya almadan ilerlediğinizde,oyun sizi tekrardan geriye yönlendiriyormu,çünkü baya karışık vede alıp alman gereken şeyleri tammı yapıyorsun bilemiyorum,yeri döndürebildiğin bir mekan var,döndürdükçe sanırım 3 kapı açılıyor,diğerlerini geçtim ama gene oyun sanırım beni tekrardan oraya kitledi,sağda solda 2 kol olan,birini çevirdiğinde 2 yuvarlak birleşiyor vede kristalden bir ışık çıkarak karşıdaki bir yeri hedef alıyor,ilkinde kurukafalı bir kapıyı hedef alıyordu,yetişemediğim için oraları geçmiştim,ama şimdi tam karşımda öle bir kapı yok geriye döndüğümde,çünkü ordan suyun altındaki kurukafalı kapıyıda açamıyorum,ve gene suyun altında bir kol var,oda çalışmıyor diyor,buralarıda geçtim suyunaltındaki delikten,hadesin olduğu mekana(şu yarı at yarı insanların olduğu bölüm sanırım) ordan yukarı tırmanıyorsun,sanırım labirentin olduğu,altında lavlar vede üstünde açılıp kapanan platform var.ilkini geçiyon ama ikincisi tek platform açılıp kapanıyor vede mesafe uzun,baya uğraştım hiç geçemiyorum orayı,sanki üstüne atlıyor ama geride bişey eksik kalmış gibi seni lavlara gömüyor, bahsettiğim gibi 2 sorunum var,varsa yardımı olabilecek arkadaşlara,şimdiden teşekkürler ederim.
ak47_kirilenko,selam oyun biraz karışık gerçekten,yani neyi nerden aldığımı bile zor hatırlıyorum,o testereli bölümdeki 2 kolu indirip kapı açılıyor vede atlasın olduğu yere geliyorsun zaten biliyorsun,atlasın önündeki maneveladaki kullanacağın kolu bulman lazım,o kolla atlası yukarı kaldırıyorsun vede köprü üstündeki kollada arkadasındaki çubuk hareket ediyor,muse key iki tane olması lazım,zemini döndürdüğün yerdeki 1 kapıya koyarak kapıyı açıyorsun ama ordan almıyordun sanırım o kolu,iyi hatırlamıyorum çünkü,testerelerin olduğu bölümde başka bir kapı var,ordan yürüyen bantlardan geçiyorsun,sonra dış alanda köprüden geçiyorsun,ordan bahçe gibi kulenin olduğu bir yere geliyorsun,kapının hemen sol yanında bir kule var,yandaki duvardan tırmanarak zaten seni o kulenin içine tırmanarak çıkartıyor,kulenin içinden bir mekana giriyorsun,kapılar kapanıyor vede altın kalkanlı yaratıklar,sinirbozucu yılan kadınlar çıkıyor,zemine dikkat edicen burda elemanları öldüremeden açılıyor çünkü,çabuk olman lazım,sonra işlerini bitirince karşında sanırım o kol duruyor,veya musekeyin ikincisini alıyorsun tam şimdi hatırımda değil,ama orası seni ilerletiyor,geriye dönüyorsun kuleden inerek,yukarı tırman kuleden zinciri aşağıya düşür,zincirden tutunarak aşağıya in atlasın olduğu oraya tekrar dön.
saol yaaaaa simdi o suda yuzuyoz ya o bolumdeyim ama burani kendi cabalarimla gectim artik anlamaya basladim bazi seyleri
ya arkadaşlar yerden kazık çıkıyor ya orayı bir türlü geçemiyorm biraz daha uğraşırsam sinirden ps i kırıcam.. kayayı parmaklıklı kapının oraya itiyorum tekmeyle sonra aradan karşıya atıyorum ama tam o çıkıntının altına gelmeden küt kazıklar çıkıyo ve ölüyorum.. bunun başka bi yolu warmı ya..yemin ederim 2 gündür sırf burayla uğraşıyorum. en acilinden yardım lütfen.... ahmetonur@hotmail.com.. bekliyorum
GOW ı bitiren arkadaşlara bir şey sormak istiyorum,yardımcı olurlarsa sevinirim(devam eden arkadaşlarda fikir verebilir) oyundaki oynayış gidişatı gerçekten oyunu etkiliyormu,yani nasıl bir sırası var çözemedim ama,sırasıylamı görevleri yerine getirmek gerekiyor,çünkü oyun takıldı kaldı,nereye girdiysem ilerleyemedim,atlasın kapısını açtım,ordan pandoranın halkasına geçtim,poseidonun mızrağını aldım, tekrar pandoranın halkasına geçtim,ordaki yeri çevirerek bütün kapılara girdim,fakat ne mızraklı bölüm gibi veya bilmediğim yerlere geldim,ne o boğanın olduğu kapıyı açabildim,ne hadesin ordan yukarıdaki tünel girişinin olduğu lavlı kayar podyumu geçebildim,nede pandora halkasının olduğu yerdeki kristalden süzülen ışığın açacağı kapıyı geçebildim.Resmen kitlendi kaldı oyun.Nerde hata yaptığımı veya bir önerisi olan arkadaş varsa,bilgilendirirse sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: rashamon
GOW ı bitiren arkadaşlara bir şey sormak istiyorum,yardımcı olurlarsa sevinirim(devam eden arkadaşlarda fikir verebilir) oyundaki oynayış gidişatı gerçekten oyunu etkiliyormu,yani nasıl bir sırası var çözemedim ama,sırasıylamı görevleri yerine getirmek gerekiyor,çünkü oyun takıldı kaldı,nereye girdiysem ilerleyemedim,atlasın kapısını açtım,ordan pandoranın halkasına geçtim,poseidonun mızrağını aldım, tekrar pandoranın halkasına geçtim,ordaki yeri çevirerek bütün kapılara girdim,fakat ne mızraklı bölüm gibi veya bilmediğim yerlere geldim,ne o boğanın olduğu kapıyı açabildim,ne hadesin ordan yukarıdaki tünel girişinin olduğu lavlı kayar podyumu geçebildim,nede pandora halkasının olduğu yerdeki kristalden süzülen ışığın açacağı kapıyı geçebildim.Resmen kitlendi kaldı oyun.Nerde hata yaptığımı veya bir önerisi olan arkadaş varsa,bilgilendirirse sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Dostum eğer sorduğun oyunda çözemediğin puzzle olursa kitleniyor mu ise. Hayır puzzle ı çözmeden zaten seni bırakmıyor. Kazıklı yere geçemeyen arkadaş. Sadece dört hamlen var. İki defa da odanın başına. İki defada da tepenin altına at. Seri ol yalnız
Tamam dostum saolasın,labirentin girişinde takılmışım,orayı geçemiyordum,geçtim çözüldü oyun
arkadaşlar ben yarı at olan canavarları öldürdüm odadan girdikten sonra çıkan lavların birincisi geçtim ama 2. bölümünde atlama yeterli olmuyo bu bölümü geçen arkadaşlardan yardım bekliyorum.şimdiden sağolun.
öndeki açıldıktan sonra tam kapanmaya başlayacağı anda sıçra. Ve arkasında yere basarbasmaz tekrar sıçra. Sadece zamanlama gerekiyor o kadar
2.sinde bir sıçramayla kesinlikle karşıya ulaşamıyorsun,ik sıçramada kendini lavın içine atar gibi sıçrıyorsun(bu arada 2.sıçrama içinde karşıdaki podyumun kapanmış olduğu zamanı tutturman lazım),sonra podyumun kapandığı anı tutturursan 2.tıkla karşıya geçiyorsun,tek seferde sakın zorlayayım deme karşıya geçmek için ben baya bir uğraşmıştım vede hatta buradan geçilmiyor sanırım diye saatlerce geride yer aramıştım
geciosun denge isi o kadarda zor degil yaa
valla sağolun çok kolaymış cidden ben neden zorlandğımı anlayamadım çok teşekkür ederim oyunun başından kalkamaz oldum.
ya herkes nerelere gelmiş ben daha THE ROAD TO ATHENS bölümündeyim o ipli yerde. Ama karşıya geçemedim ipe tırmanınca ilerliyemiyorum ip sallanırken zıplarsam da karşıya yetişemiyorum nası geçiyoz yaw bi yardım
Mümkün olduğu kadar ipin alt ucunda tutunmaya çalış,böylelikle ileriye geriye doğru daha fazla hızda ivme alırsın,ileriye doğru vede nerdeyse yere paralel hizaya gediğini hissettiğin anda kendini ileriye doğru atıcaksın zıplama tuşuyla.
arkadaşlar kolay gelsin, bişey sormak istiyorum, Aresle kılıçla dövüştüğüm yere kadar problemsiz geldim ama dövüşürken aresin tepesinde O çıkınca gidip O'ya bastığımda oyun ekranda kitleniyor ve ne kadar beklersem bekliim düzelmiyor, baştan oynayıp oraya her geldiğimde aynı şey oluyor, varmı aynısı başına gelen ve çözümünü bilen?
oyunun bazı yerlerinde loadlarda falan arasıra takılmalar oluyordu,ama biraz bekleyince devam edebiliyordun,tekrardan almada,kitlenince biraz bekle sanırım kaldığı yerden devam edebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: acidFatih
arkadaşlar kolay gelsin, bişey sormak istiyorum, Aresle kılıçla dövüştüğüm yere kadar problemsiz geldim ama dövüşürken aresin tepesinde O çıkınca gidip O'ya bastığımda oyun ekranda kitleniyor ve ne kadar beklersem bekliim düzelmiyor, baştan oynayıp oraya her geldiğimde aynı şey oluyor, varmı aynısı başına gelen ve çözümünü bilen?
o ya basıyorum derken save ederken mi takılıyor
Selam arkadaşlar, God Of War oyununu tavsiye üzerine aldım harika bi oyun.Fakat bi bölümü geçememekteyim.İşin ilmini bilen bi arkadaştan yardım lütfen. Bölüm: İsmini hatırlıyamıyorum bölümün ama bölümün başında merdivenin orada yarasalar bi bayanı kaçırıyor merdivenin yukarısına doğru sonra tanıtım bitiyor ben o uzun bi merdivenden yukarıya doğru çıkıp bi odaya giriyorum.orasında havuz gibi bi su birikintisi var.Odanın Sağ ve Sol duvarının oyuğundan yarasalar çıkmaya başlıyor...Bunları öldür öldür bitmek bilmiyor ve o ilk odaya giriş kısmının solunda demir bi kapı var onu kaldırıp merdivenlerden yukarı kata çıkıyorum.orada kalasları kullanarak karşıya geçmeye çalışıyorum yarasalar vurup her defasında aşağıya düşürüyor. KARŞIYA NASIL GEÇECEĞİM bi püf noktası varmı bu işin....Bilen bi arkadaş yol gösterirse sevinirim...herkese iyi günler...
Selam arkadaşlar, God Of War oyununu tavsiye üzerine aldım harika bi oyun.Fakat bi bölümü geçememekteyim.İşin ilmini bilen bi arkadaştan yardım lütfen. Bölüm: İsmini hatırlıyamıyorum bölümün ama bölümün başında merdivenin orada yarasalar bi bayanı kaçırıyor merdivenin yukarısına doğru sonra tanıtım bitiyor ben o uzun bi merdivenden yukarıya doğru çıkıp bi odaya giriyorum.orasında havuz gibi bi su birikintisi var.Odanın Sağ ve Sol duvarının oyuğundan yarasalar çıkmaya başlıyor...Bunları öldür öldür bitmek bilmiyor ve o ilk odaya giriş kısmının solunda demir bi kapı var onu kaldırıp merdivenlerden yukarı kata çıkıyorum.orada kalasları kullanarak karşıya geçmeye çalışıyorum yarasalar vurup her defasında aşağıya düşürüyor. KARŞIYA NASIL GEÇECEĞİM bi püf noktası varmı bu işin....Bilen bi arkadaş yol gösterirse sevinirim...herkese iyi günler...