Şimdi Ara

herkes haklı sen de haklısın ben de haklıyım..ee kim suçlu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • hep karşı tarafın bize haksızlık yaptığında şikayetçi oluruz..arkadaşlarımızla konuşurken ya da yalnız kaldığımızda düşünürken.."bana çok kötülük yaptılar,bana şöyle dediler"ee sen ne yaptın?kötülediklerin de aynısını düşünüyo...herkes haklı Orhan Baba en doğrusunu söylemiş..herkes suçu karşı tarafa atmaya pek meraklı..insanlarda empati duygusu olsa biraz...karşı tarafın nasıl baktığını da az çok anlayabilseler..her şey daha güzel olacak..ama nerdeee kendisi hiç haksız olur mu?mükemmel o çünkü,hata yapmaz,yapsa da belli şeylere atar suçu..yaptım ama şu yüzden..bi kere de kabul et be!!hata yaptın işte anla..bi daha da tekrarlamaöldürcek değiliz seni..gözümde değerin düşmez aksine yücelirsin hatasını anlaması kadar insanın
    güzel şey var mı?ama tekrarlamıcaksın tabi...aynı hatayı iki kez yapmakta eşekliktir

• sende haklısın

• quote:

Orjinalden alıntı: ozdemir_

sende haklısın

--WE ARE THE BEST--
    ***GALATASARAY***
  • SEN DE HAKLISIN HANIM

Nasreddin Hoca'nın kadılık (hakimlik) ettiği günlerde adamın biri yanına gelir. Adam,
    komşusundan şikayetçidir. Derdini anlatır. Hoca, adamı güzelce dinledikten sonra:
    -- Haklısın! diyerek gönderir.
    Biraz sonra adamın şikayetçi olduğu komşusu çıkagelir. O da az önce gelen komşusundan
    şikayetçidir. Derdini anlatır, hakkının verilmesini ister.
    Hoca onu da güzelce dinler. Sonra: - Haklısın! diyerek onu da yollar.
    O sırada Hoca'nın yanına gelmiş bulunan ve konuşulanlara kulak misafiri olan karısı, bu işe şaşar.
    Hocaya:
    -- İlahi Hoca Efendi! Sen ne biçim kadısın? Birbirinden şikayetçi olan iki adamın ikisi birden hiç
    haklı olur mu? diye sorar.
    Karısının bu sözleri üzerine Hoca, bir süre düşündükten sonra ona şöyle der:
    -- Hatun, sen de haklısın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Freedom123

quote:

sende haklısın

ikiniz de haklısınız

hatta hepiniz haklısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 22 Ocak 2007; 0:59:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    geçen yıl açıldı
    Kız ben sana demedim mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kara Murat benim
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

bence topici açan haksız

bencede

haksızsın arkadaşım, niye milletin kafasını bulandırıyorsun...

Orta Doğu Teknik Üniversitesi
    İnşaat Mühendisliği
    2014

• quote:

sende haklısın

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.