Şimdi Ara

Herkes hak ettiği ligdedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :D
  • Herkes hak ettiği ligdedir

Bu oyunu kaybetmemizin nedeni biz miyiz hocam ? Bot pre biziz soraka oynayan kendi hesabım twitch benim oyundada. cidden soruyorum suç bizde mi eğer bizdeyse ne yapmalıydık daha ekstra 3 killin üçünüde yasuo aldı benden kule altı gir çık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zelas

Bu oyunu kaybetmemizin nedeni biz miyiz hocam ? Bot pre biziz soraka oynayan kendi hesabım twitch benim oyundada. cidden soruyorum suç bizde mi eğer bizdeyse ne yapmalıydık daha ekstra 3 killin üçünüde yasuo aldı benden kule altı gir çık

Ligin tek maçla belirlenmiyor. 1 oyun kaybedersin 2 oyun kaybedersin. Ama 300 oyunla silver olan tiplerin ben burayı hak etmiyorum demeleri komik.
    O eşyalar ne öyle. Önce eşya seçimi yapmayı öğren. Oyununu çok etkiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 13 Mayıs 2017; 18:6:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

Ligin tek maçla belirlenmiyor. 1 oyun kaybedersin 2 oyun kaybedersin. Ama 300 oyunla silver olan tiplerin ben burayı hak etmiyorum demeleri komik.

Yeni ga ilk 3 itemden biri olarak çok etkili bence sonuçta karşıma beni kule altı kesen 13/0 bi yasuo geleceği için önlem almam gerekiyodu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

Yeni ga ilk 3 itemden biri olarak çok etkili bence sonuçta karşıma beni kule altı kesen 13/0 bi yasuo geleceği için önlem almam gerekiyodu

13 0 yasuo seni her türlü kesecek zaten. ga alman bir şeyi değiştirmiyor. İlk 2 eşya olarak kesinlikle alınmamalı bence. 3. eşya belki olabilir ama yine de çok geriye düşürüyor seni. Eğer ölürsen 5 dakika boyunca neredeyse çöp.

• o zaman neden 10 maçını kazanıp 115 0 115 ortalama kda yapan çilingir olamıyor.

Neden plat ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 13 Mayıs 2017; 18:33:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

o zaman neden 10 maçını kazanıp 115 0 115 ortalama kda yapan çilingir olamıyor.

Neden plat ?

Onlar banlaniyor

Script hala yasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SourceCode

quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

o zaman neden 10 maçını kazanıp 115 0 115 ortalama kda yapan çilingir olamıyor.

Neden plat ?

Onlar banlaniyor

Script hala yasak

hehe :)
  • Katılıyorum.

Gerçek bir platım
  • platin altında olup 300-400 maça hala aynı yerde duruyorsa bir oyuncu dediğin doğru.

plat 1-2 - diamond arası gidip gelen adam için her zaman doğru olmayabiliyor. Eli kolu tutan bir kişiyse master elo bir hesap verip 1 ayda puan erimesi olmasın o adam 1 aydan sonra o lige alışır. Ama kendi hesabıyla yükselmesi zor olabilir. Taşıyıcı şampiyonlar da oynamıyorsa ancak çok sayıda maç atarak yükselir.
  • aynen bende katiliyorum

takimimiza gelen kötü oyuncular lig çikmayi biraz uzatir sadece

• Herhaldeğğğğğ yani dia-master-chall 300 lpye kadar sonrasına borumuz ötmez
  • Bu sezonun başında 1 buçuk ay boyunca riot ligleri düşükten başlatmak ve yükseltmemek için elinden geleni yaptı.
  • 6 yildir silverim haftada 1 mac atiyorum adam hakli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhum87 -- 13 Mayıs 2017; 20:51:6 >
  • size bir maç afk/feeder/flamer geliyorsa başka bir maç karşı takımada geliyor. Hatayı kendinizde aramayı ne zaman akıl ederseniz o zaman gelişebilirsiniz.
  • kardesim bole bi sey yok soyle konu acip durmayn tmm feetliyo diye aglanmazda 2 dereceli mac atsm nasil plat olcm bu isin oyunu ne kadar oynadiginlada alakasa var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.